آژانس هواپیماییexchanging

کمک در مورد اشتراک اینترنت با کابل به pocket pc

شروع موضوع توسط Gharibeh_M ‏28 آگوست 2007 در انجمن Windows Mobile

  1. Gharibeh_M

    Gharibeh_M Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آپریل 2005
    نوشته ها:
    198
    تشکر شده:
    8
    سلام
    امکان دارد که از کامپیوتری که به اینترنت متصل است با pocket pc به اشتراک گذاشت . به نوعی وصل شدن pocket pc به اینترنت از طریق کامپیوتر..البته با کابل usb ????? ممنون:blink:
     
  2. imate_pda2k

    imate_pda2k PocketPC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,957
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    در آينه my name is : مهرداد
    بله قربان چند جا هم در اين مورد صحبت كردن بچه ها كه با سرچ كردن ميتونيد پيدا كنيد

    فقط توي برنامه اكتيو سينس كامپيوتر قسمت file / connection settings/this computer is connected to رو روي

    اتوماتيك يا the internet بزاريد و با كابل گوشيتون به Pc وصل بشيد

    من فقط همينكار رو ميكنم و با ppc به اينترنت وصل ميشم...
     
  3. Gharibeh_M

    Gharibeh_M Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آپریل 2005
    نوشته ها:
    198
    تشکر شده:
    8
    من این کار رو انجام دادم نشد...البته اینترنت ما با پ ر و ک س ی به اینتر نت وصل است ایا باید تنظیماتی انجام بدهم.....سرچ هم کردم پیدا نشد میشه لینک بدهید ممنون
     
  4. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,209
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    iran-tehran

    گوشیتو وصل کن به کامپیوتر :blush:

    اگسپلورتو بیار بالا و یه آدرس بهش بده
     
  5. shahinSssS

    shahinSssS Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    1,068
    تشکر شده:
    53
    سلام.
    من Adsl دارم
    و همون كارهاي كه شما گفتيد كردم نشد
    وقتي آدرس وارد ميكنم مي نويسه:
    اين صفحه اي كه شما نگاه ميكنيد نتونست پيدا كنه. ارور 0x800724780
     
  6. imate_pda2k

    imate_pda2k PocketPC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,957
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    در آينه my name is : مهرداد
    به نظرم بايد فاير وال هاتونو off كنيد

    توي برنامه اكتيو سينس كامپيوتر هم قسمت كانكشن ستينگ و this computeris connectid to :

    روي اتوماتيك باشه

    اگه وصل نشد شايد پروكسي چيزي اجرا هست
     
  7. shahinSssS

    shahinSssS Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    1,068
    تشکر شده:
    53
    سلام.
    من فاير وال ويندوز را خاموش كردم. اون قسمتي رو كه گفتيد اتوماتيك بود. ولي نشد
     
  8. Gharibeh_M

    Gharibeh_M Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آپریل 2005
    نوشته ها:
    198
    تشکر شده:
    8
    آره از من با پروکسی به اینترنت وصل هستش چه کار کنم؟؟؟تنظیماتی نداره انجام بدم که وصل بشه:wacko::wacko::wacko:
     
  9. Gharibeh_M

    Gharibeh_M Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آپریل 2005
    نوشته ها:
    198
    تشکر شده:
    8
    :D:D:D:D:D:D
    :lol::lol::lol::lol:
    خودم موفق شدم.....
    این قدر به گوشی و تنظیمات آن ور رفتم تا تونستم وطل بشم...البته کار شاقی نکردم
    :p:p
    رفتم توی قسمت start>setting>connections>connections>advanced>select network> هر دو گزینه رو به my work network قرار دهید.....OK و کار تمام:f34r:
     
  10. shahinSssS

    shahinSssS Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    1,068
    تشکر شده:
    53
    سلام.
    من همون كارهاي را كه شما گفتيد كردم.
    الان مي نويسه:
    The page cannot be found check the name and try agin.
    :(ميشه يكي به داد ما برسه
     
  11. imate_pda2k

    imate_pda2k PocketPC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,957
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    در آينه my name is : مهرداد
    والا من با كابل همينجوري بدون تنظيمات راحت به نت وصل ميكنم :( نميدونم چه جوري كمكتون كنم

    فقط مشكل با وايلس دارم
     
  12. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    این فایل رو دانلود کنید روی پی سی اجرا کنید و خبر بدید
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. shahinSssS

    shahinSssS Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    1,068
    تشکر شده:
    53
  15. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    والا من خودم هم مشکل مشابه دارم ، دستم فعلا به راه دیگری بند نیست
    اگر مطلبی جدید گیر اوردم ، خبرتون می کنم
     
  16. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,209
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    iran-tehran
    پناه بر خدا:blink:

    آقا برا من هم همین ارور رو میده بخدا قبلا میرفتم نمیدونم چی شده:blink:

    یادم نمیاد چرا اینجوری شد :f34r:

    میگردم یه راه حل پیدا میگنم:)
     
  17. vocian

    vocian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    999
    تشکر شده:
    4
    آپگريد كردين؟ رام كوك شده نصب كردين ؟ ممكنه از اين باشه.

    يه راه ديگه اين هستش كه ورژن آخر اكتيو سينك رو نصب كنين شايد فرجي شد:happy:
     
  18. shahinSssS

    shahinSssS Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    1,068
    تشکر شده:
    53

    سلام.آپگريت نه همون ويندوز خودشه . رام كوك نه . نه مي دونم چي.آخرين ورژن اكتيو سينك نصب.سوالم اينه تو گوشي بايد تنظيمات خاصي انجام بدم؟
     
  19. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,209
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    iran-tehran

    تا اونجایی که من میدونم تنظیمی نداشت یعنی من همه گوشیهامو بدون هیچ تغییری به pc وصل میگردم و از نت استفاده میگردم:)

    البته الان یه چیزی منو به شگ انداخت اونم اینکه من یه سری نتظیمات برا gprs کردم شاید مشگل این باشه:blush:
     
  20. GracIouS

    GracIouS Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    836
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Teh
    نمیدونم شاید بی ربط باشه
    ولی میخام بدونم زون آلارم رو سیستمون نصب نیست؟
     
  21. imate_pda2k

    imate_pda2k PocketPC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,957
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    در آينه my name is : مهرداد
    شايد بي ربط باشه اما اين قسمت روي MY WORL NETWORK نبايد باشه

    [​IMG]

    اين يه نظر :rolleyes:


    نظر دوم براي اتصال معمولي اينترنت مثل قبل :

    توي برنامه اكتيو سينس كامپيوتر قسمت file / connection settings/this computer is connected to رو روي

    اتوماتيك يا the internet بزاريد و با كابل گوشيتون به Pc وصل بشيد


    نظر سوم در مورد اتصال كامپيوتري كه با ADSL وصل هست :

    سعي كنيد بعد از هماهنگي هاي بالا توي قسمت Network Connections كامپيوتر يك كانكشن براي PPC خودتون درست كنيد كه وقتي گوشي به كامپيوتر وصل ميشه اونجا نشون بده مثل مال من :

    [​IMG]

    بعد اگر با اين كار باز گوشيتون به اينترنت وصل نشد و مرورگر اينترنت اكسپلورر PPC چيزي باز نكرد ...
    با مرور گر OPERA يك بار تست كنيد ممكن هست با اون باز كنه . در صورتي كه
    با اكسپلورر و برنامه هاي آپديت ايراد متصل نبودن رو ميگيره ( بعضي اوقات اينجوريشم ديدم :rolleyes: )

    باز اگر ديديد مشگل حل شدني نيست شما اگر با ADSL يا كانكشن معمولي وصل هستيد * آخرين كانكشني رو كه كانكت ميكنيد رو روي كانكشن PPC تون SHARE كنيد


    * ممكن هست شما با ADSL وصل هستيد (مهم نيست ADLS لتون SHARE باشه ) و بعد از اون از *** استفاده ميكنيد ... پس در اين صورت بايد *** رو روي كانكشن PPC تون SHARE كنيد *

    فكر كنم بايد نظر دوم مي شد اما به بزرگي خودتون ببخشيد ... يه تيك داره توي قسمت USB TO PC اونو هم بزنيد

    [​IMG]

    سعي كردم همه راه حل ها رو بنويسم :happy: اما در شرايط عادي اتصال كابل PPC به PC = اتصال اينترنت PC به PPC