• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد جمین

fotros128

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان داستان پوکت پی سی داشتن من بد جور غم انگیزه اولیشو که خریدم فقط واسه پوز زنی بود:p یه جم بلک اصلا نمیدونستم چی خریدم:blush: خوب رفت زیر ماشین که عزاذار شدیم الانم لاشش تو کمدمه عکساشم برای ابراز همدردی رویت عمق فاجعه گذاشتم :skull: حال هم یه جمین خریدم تازه فهمیدم پوکت پی سی یعنی چی :rolleyes: حالا یه چند تا مشکل دارم میشه کمکم کنید یا لا اقل راهنمایی کنید چکار کنم و از کجا اطلاعات بگیرم:blush: :blush: :blush: .
1-هر وقت ویندوز عوض میکنم تمام اطلاعات تو گوشیم اعم از اس ام اس و دفترچه تلفن و... از بین میره برای داشتن بک آپ از اونا چکار کنم..
2- صدای زنگ آی میت کلا کمه اصلا اسپیکرش خیلی ضعیفه راهی برای بلند تر شدن صدای اسپیکرش هست
3-برای ارسال پیام گروهی sms راهی هست
4- تو جم یه چیزی بود که با اون میشد پروفیل مخصوص برای هر کس ساخت ولی تو ویندوز م 5 همچین چیزی نیست چه کنم
5-نرم افزاری برای منشی هست که بی دردسر هم باشه
خلاصه برو بچ کمک یا بقول اونور آبی ها
sos
[
CENTER]هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم
[[
1526IMAGE_00059.jpg

4968IMAGE_00060.jpg

968161227-072400.jpg

6776IMAGE_00064.jpg
[/CENTER][/CENTER]

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا بیامرزش...
با اجازه ی اساتید
1.از برنامه ی SPB Backup استفاده کن.
2.تمام تنظیمات مربوط به صدا رو انجام دادید؟ بعد از مدتی خود گوشی به قول معروف آب بندی میشه ولی به دلیل قطعات ضعیف معمولا مثل سایر گوشی ها تاثیری نداره. شما میتونید اسپیکر گوشی رو هم عوض کنید.
3.موقع ارسال اس ام اس جدید میتونید شماره هایی رو که میخواهید با ; از هم جدا کنید.
4.منظورتون از پروفایل همون انتخاب زنگ و عکس و... است؟ اگه همین مورد رو در نظر دارید از برنامه ی Photo contacts PRO استفاده کنید.
5.اطلاعی ندارم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خدا بیامرزش...
با اجازه ی اساتید
1.از برنامه ی SPB Backup استفاده کن.
2.تمام تنظیمات مربوط به صدا رو انجام دادید؟ بعد از مدتی خود گوشی به قول معروف آب بندی میشه ولی به دلیل قطعات ضعیف معمولا مثل سایر گوشی ها تاثیری نداره. شما میتونید اسپیکر گوشی رو هم عوض کنید.
3.موقع ارسال اس ام اس جدید میتونید شماره هایی رو که میخواهید با ; از هم جدا کنید.
4.منظورتون از پروفایل همون انتخاب زنگ و عکس و... است؟ اگه همین مورد رو در نظر دارید از برنامه ی Photo contacts PRO استفاده کنید.
5.اطلاعی ندارم.

تائید میشه فقط یه چیز:blush:

3. برنامه هست اینجوری که از این; استفاده کنیم نمیره

5. تابحال منشی برای ppc نیومده فقط برا باند آمده:blush:

fotros128

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blush: :blush: :blush: شرمنده کردید ممنون:D :D

b-xenon از همدردیتون ممنون ولی دل مارو ریختی حاجی در مورد آی میت خیلی شنیده بودم ولی الان:wacko: :wacko: :wacko: راستی چه نوع اسپیکری رو پشنهاد میدید و از کجا تهیه کنم
به به آقای FrankenStein آقا منور کردید مدتها بود از اطلاعاتتون استفاده میکردم ولی واقعا ذره پروری کردید مستقیما تشریف آودید آدم دلگرم میشه ممنون راستی میشه اسم اون نرم افزار رو بگید ( برا sms ) ممنون میشم:snitch: :snitch:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
:blush: :blush: :blush: شرمنده کردید ممنون:D :D

b-xenon از همدردیتون ممنون ولی دل مارو ریختی حاجی در مورد آی میت خیلی شنیده بودم ولی الان:wacko: :wacko: :wacko: راستی چه نوع اسپیکری رو پشنهاد میدید و از کجا تهیه کنم
به به آقای FrankenStein آقا منور کردید مدتها بود از اطلاعاتتون استفاده میکردم ولی واقعا ذره پروری کردید مستقیما تشریف آودید آدم دلگرم میشه ممنون راستی میشه اسم اون نرم افزار رو بگید ( برا sms ) ممنون میشم:snitch: :snitch:

شما نسبت به من لطف دارید :)

من کوچیک شما و دوستان هستم :rolleyes:

دوست عزیز من چون استفاده نداشتم اسمشو یادم نیست ولی مهرداد(imate_pda2k) تو تایپیک نرم افزار معرفی کرده یه سرچ کوچولو بزنی گیر میاری البته فکر کنم تو 6-7 صفحه آخر باشه یه نگاه بندازید :)

شرمنده کمکی نتونستم بگنم:blush:

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اجازه ی اساتید
راستش در مورد اسپیکر زیاد نمیتونم راهنمایی کنم به این دلایل:
تا حالا مورد تعویضی از نزدیک ندیدم.
اطلاعات سخت افزاری زیادی از گوشی ندارم.

فقط میتونم تا این حد راهنماییتون کنم که کار رو باید دست آدم کار بلد و دوره دیده داد، چون باید گوشی فله بشه احتمال آسیب دیدن اون توسط افراد نا وارد زیاده.
و اینکه از تهران ( پاساژ علائدین ) میتونید تهیه کنید.

fotros128

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از دوستان خیلی کمک کردید جواب داد
دو تا سوال کوچولو
1 - یه دوستی در مورد آی میت میگفت که نرم افزاری داره که با اون میشه گوشی های که ویروس میفرستند هک کنه و یه نرم افزار دیگه که میتونه گوشی های دیگرو مونیتورینگ کنه ( هک) و یا شماره تلفن گوشی های موجود توی یه مکان رو بدست بیاره بدون اینکه بلوتوثسون روشن باشه این چقدر صحت داره ؟؟؟؟؟
2- نحوه اینستال کردن فایلهای کب رو که از روی پی سی نمیشه اینستال کرد میخواستم
با عرض شرمندگی:blush: :blush: :blush:
دم همتون گرم اجرتون با امام حسین

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با تشکر از دوستان خیلی کمک کردید جواب داد
دو تا سوال کوچولو
1 - یه دوستی در مورد آی میت میگفت که نرم افزاری داره که با اون میشه گوشی های که ویروس میفرستند هک کنه و یه نرم افزار دیگه که میتونه گوشی های دیگرو مونیتورینگ کنه ( هک) و یا شماره تلفن گوشی های موجود توی یه مکان رو بدست بیاره بدون اینکه بلوتوثسون روشن باشه این چقدر صحت داره ؟؟؟؟؟
2- نحوه اینستال کردن فایلهای کب رو که از روی پی سی نمیشه اینستال کرد میخواستم
با عرض شرمندگی:blush: :blush: :blush:
دم همتون گرم اجرتون با امام حسین

یکی از بچه ها با 7710 این کار رو کرد البته نه با pda ولی بعید میدونم برا pda ها بشه البته کار نشود نداره ولی...:blush:

فایل های cab رو بریز تو ppc و از درون اون اجراش کن:)

موفق باشید:)

fotros128

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blush: :blush: عزیزم تو که میدونی من کلاس اولیم
ای ppc که وگویی یعنی چه :blush: :blush: :blush:
روم به دیوار گلاب بروتون ولی وجدانا نمیدونم:questionm :questionm :questionm

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
:blush: :blush: عزیزم تو که میدونی من کلاس اولیم
ای ppc که وگویی یعنی چه :blush: :blush: :blush:
روم به دیوار گلاب بروتون ولی وجدانا نمیدونم:questionm :questionm :questionm

ppc=پاکت پسی=گوشی شما:)

fotros128

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
::eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :blush: :blush: :blush: :blush: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :wacko: :wacko: :wacko: :p :p
کم آوردم اصلا نیاوردم
ولی حاجی میریزم ولی بعنوان فایل اجرایی اونجا هم نمیشناسه
شرمنده چه کنیم با این خجالت

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
با اجازه ی اساتید
راستش در مورد اسپیکر زیاد نمیتونم راهنمایی کنم به این دلایل:
تا حالا مورد تعویضی از نزدیک ندیدم.
اطلاعات سخت افزاری زیادی از گوشی ندارم.

فقط میتونم تا این حد راهنماییتون کنم که کار رو باید دست آدم کار بلد و دوره دیده داد، چون باید گوشی فله بشه احتمال آسیب دیدن اون توسط افراد نا وارد زیاده.
و اینکه از تهران ( پاساژ علائدین ) میتونید تهیه کنید.

اي بابا اين كه كاري نداره يه كم جربزه ميخواد
برو بهترين اسپيكر رو از پاساژ علائدين پيدا كن و سوال كن ببين روي گوشيت ميخوره يا نه بعدشم مثل من بيفت به جون گوشيت احتمالا بار اولت هست :D 1 ساعتي طول بكشه تعويضش كني . اون تاپيكي كه زدم ايييييييينجا رو يه نگاه بنداز اگه به خودت اطمينان داري انجام بده وگرنه .... اينكارو خودت نكن:happy:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
::eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :blush: :blush: :blush: :blush: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :wacko: :wacko: :wacko: :p :p
کم آوردم اصلا نیاوردم
ولی حاجی میریزم ولی بعنوان فایل اجرایی اونجا هم نمیشناسه
شرمنده چه کنیم با این خجالت

آيكونش رو شايد نشناسه . يعني آيكون نامشخص بزاره واسش اما اجرا ميكنه

اگه كه اجرا ميكنيد و اجرا نميشه چه ايرادي ميگيره ؟ erory رو كه ميده اينجا بنويسيد.

ممكنه اجرا نكرده باشيد . ممكنه اجرا ميكنيد و ارور ميده و به خاطر اين باشه كه فايل Cab رو كامل دانلود نكرديد و ميان دانلود قطع شده باشه . ممكنه هيچ كدوم از اينا نباشه و با استفاده از Erory كه ميده و شما احتمالا اينجا مينويسيدش بتونيم كمتون كنيم :happy:

fotros128

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رفقا تشکر
با با تو دیگه کی هستی من هر چیزی رو جرات میکنم باز و بسته کنم ولی موبایل:skull: وای ننه خدا مرگم بده:skull:
اونم بالای 500 مایه ولی ایول تجربه خوبی بود من یه n93 هم دارم ولی حالی که این چند روزه که با این فروم آشنا شدم با جمین کردم n93 رو کمد نشین کرده:p ولی میدونم که خیلی ها مثل من هستن
یه پیشنهاد تو فروم پیشنهادات دادم یه نظر بندازید :rolleyes: :rolleyes:
تو اون پیشنهاد گفته بودم برا راه افتادن تازه کارایی مثل من که حالا به هر دلیلی پی دی آ خریدن و بلد نیستن حتی باهاش زنگ بزنن با صبر و حوصله به سوالات بچه گونشون جواب بدید
حالا که چند تا از اساتید اینورا اومدن و با اخلاص زره پروری کردند فهمیدم این کار عملیه از برو بچ میخوام مخصوصا شاه شاها:: :king: :king: :king: به این دعوت من لبیک بگن و اجازه بدن بخش تازه کارا راه بیافته خوب میگیره ها
دوستان گل
FrankenStein//// imate_pda2k/////b-xenon نظر شما چیه:
questionm :questionm :questionm :questionm
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:​

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اینجا همه میتونن سوال کنند دوست عزیز بدون خجالت :blush:

البته پیشنهاد خوبیه که باید دانیال(مدیر) ok کنه این رو

ولی بدم نمیگه دانیال یه تایپیگ بزن بزار اسمشو تازه کارها یا هرچی اون صفحه اول هم بزار که کلی کمک منم میام استفاده میگنم خدایی:)

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم راه انداختن تاپیک تازه کارها رو پیشنهاد میکنم، چون اینطوری یه مرجع خیلی خوب درست میشه و واسه همه هم قابل استفاده است ولی در عین حال باید کنترل هم بشه که خدای نکرده به انحراف کشیده نشه.

mehdi_motlagh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم راه انداختن تاپیک تازه کارها رو پیشنهاد میکنم، چون اینطوری یه مرجع خیلی خوب درست میشه و واسه همه هم قابل استفاده است ولی در عین حال باید کنترل هم بشه که خدای نکرده به انحراف کشیده نشه.

آقا خدا خیرتون بده!
من تازگی 1 jasjar خریدم اما اصلا بلد نیستم چطور از قابلیتهای زیادش استفاده کنم!:wacko: :blush:
این واقعا پیشنهاد خوبیه البته به شرط پشتیبانی دوستان وارد از این موضوع و کمک ایشان

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
رفقا تشکر
با با تو دیگه کی هستی من هر چیزی رو جرات میکنم باز و بسته کنم ولی موبایل:skull: وای ننه خدا مرگم بده:skull:
اونم بالای 500 مایه ولی ایول تجربه خوبی بود من یه n93 هم دارم ولی حالی که این چند روزه که با این فروم آشنا شدم با جمین کردم n93 رو کمد نشین کرده:p ولی میدونم که خیلی ها مثل من هستن
یه پیشنهاد تو فروم پیشنهادات دادم یه نظر بندازید :rolleyes: :rolleyes:
تو اون پیشنهاد گفته بودم برا راه افتادن تازه کارایی مثل من که حالا به هر دلیلی پی دی آ خریدن و بلد نیستن حتی باهاش زنگ بزنن با صبر و حوصله به سوالات بچه گونشون جواب بدید
حالا که چند تا از اساتید اینورا اومدن و با اخلاص زره پروری کردند فهمیدم این کار عملیه از برو بچ میخوام مخصوصا شاه شاها:: :king: :king: :king: به این دعوت من لبیک بگن و اجازه بدن بخش تازه کارا راه بیافته خوب میگیره ها
دوستان گل
FrankenStein//// imate_pda2k/////b-xenon نظر شما چیه:
questionm :questionm :questionm :questionm
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:​

می بخشید پیشنهاد شما رو همین الان دیدم ، واقعا سرم شلوغه ، پیشنهاد بدی نیست.
اما باید این رو در نظر داشته باشید که فقط یک جور می شه که این ترد برقرار بمونه ، اونم اینه که هر تازه کاری که راه افتاد ، دست دو تا بعدی رو بگیره .
وگرنه نظر شخصی من اینه که تمام اطلاعاتی که یک تازه کار لازم داره ، در این فروم ، به خصوص ترد کامپلیت که خیلی هم برایش زحمت کشیده شده هست.
در همه فروم ها رسم هست که یک noobs place دارن، پس شما هم می توانید راهش بیاندازید.

موفق باشید

بالا