کمک در مورد دیکشنری اریانپور میخوام

شروع موضوع توسط farhad10 ‏22 اکتبر 2005 در انجمن بایگانی

  1. farhad10

    farhad10 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2005
    نوشته ها:
    110
    تشکر شده:
    26
    با سلام

    من دیکشنری اریانپور رو روی win xp نصب کردم ولی فونت های فارسی به هم ریخته است.

    لطفا منو راهنمایی کنید.
     
  2. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    شما یه بار حذفش کن دوباره اینستال کن
    وقتی میگه فایلهاتو overwrite کنم یا نه بگو نه
     
  3. al_frd

    al_frd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    317
    تشکر شده:
    5
    نميدونم تا چه حد درسته ولي مثل اينكه فقط روي win2000 فونت فارسيش درست كار مي كنه .
     
  4. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    من خودم روی XP ,Me ,2000 باش کار کردم
     
  5. astm1834

    astm1834 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    _ _ _
    توی جلد خود سی دی توضیح داده....اگه ماله شما کپیه بگین تا بگم....
     
  6. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ببينم ! فقط تو خود برنامه باهاش مشکل داري؟
    يعني فقط داخل برنامه کلمات عجغ وجغن؟
     
  7. farhad12

    farhad12 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,013
    تشکر شده:
    0
    ديكشنري رو از كجا ميشه تهيه كرد ؟ البته با عرض شرمندگي با كركش رو مي گم !
     
  8. al_frd

    al_frd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    317
    تشکر شده:
    5
    من هم توي xp با فونت فارسيش مشكل دارم .
    اگه ميشه بفرمائيد توي xp چطوري بايد نصبش كرد ؟
     
  9. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    اگه با اون چیزی که بالا عرض کردم مشکلتون حل نشده باید برین
    Control panel \ Regional and Language Option
    و زبان انگلیسی رو انتخاب کنی نه فارسی رو
    -------------------------------------------
    فرهاد جان این دیکشنری خیلی وقته تو بازار هستش و نیازی هم به کرک نداره چون همشون قفل شکسته هستند
     
  10. abbas_30ah

    abbas_30ah Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    63
    تشکر شده:
    0
    باید بری تو control panel و بعد regional and language option
    بعد سربرگ advanced رو انتخاب می کنی و در اون language for non_unicode program را انگلیسی میذاری
    بعد ری ست میکنی.
     
  11. Dr.OK

    Dr.OK کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    سلام دوست عزيز
    پاسخ شما را ذيلا ميدهم و مشكل شما حل خواهد شد:
    از داخل سيدي اين ديكشنري از آدرس زير: I:\SETUP\Support ( در كامپيوتر من I درايو سيدي است) فايل زير: RICHED32.dll را كپي كنيد و در آدرس زير : C:\Program Files\Overseas پيست نماييد. درست ميشود.
     
  12. astm1834

    astm1834 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    _ _ _
    همینی که این گفت....:happy: ....البته اونجا مثکه 2-3 تا کار گفته اگه با این درست نشد بازم بگین تا گم...
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. al_frd

    al_frd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    317
    تشکر شده:
    5
    مرسي اما درست نشد . چون فولدر overseas نداره .
     
  15. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    اين براي ويندوز 2000 هست نه ايكس پي.
     
  16. astm1834

    astm1834 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    _ _ _
    برای ایکس پی باید از فولدره Windows/System استفاده کنید.....

    راه دیگه اینه که شما همون فایل رو از توی فولدره windows/system پیدا کنی....پاکش کنی....بعد از طریق AddRemove programs دیکشنری رو حذف و دوباره نصب کنی.....

    یه توصیه هم من میکنم اینکه یه مجموعه کامل از فونتهای فارسی رو توی فولدره فونت ها اکتیو کنی.....

    ببخشید طول کشید....
     
  17. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    آخر سر به حرف خودم میرسین ولی منتظرم ببینم چی میشه
    [​IMG]
     
  18. astm1834

    astm1834 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    _ _ _
    اونیکه گفنی که مخالفه اونیکه تو خوده سی دی گفته....!!!
     
  19. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    اونی که گفتم چیزی که تجربه کردم
    کاری به اونی که توسیدی گفته ندارم
     
  20. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    من هم از این روش استفاده کردم
     
  21. abbas_30ah

    abbas_30ah Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    63
    تشکر شده:
    0
    چرا صفر کیلومتربازی در میارین؟ :) اونیکه تو پست 10 گفتم و بقیه هم بهش اشاره کردن صد در صد جواب می ده.
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal