• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد پانل دامنه

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان . نمیدونستم این تاپیک رو تو کودوم بخش باید بزنم به ناچار اینجا زدم .
در مورد پانل دامنه یه سوال داشتم و اونم این بود که هر کس دامنه میگیره , آدرس پانلش به نام شرکت ثبت کننده میشه ؟ برای مثال من یه دامنه کام ثبت کردم که آدرس صفحه ورود به پانلش اینجوریه : http://companyname.myorderbox.com یعنی یه زیر شاخه به اسم شرکت ارائه دهنده خدمات هاستینک . خواستم ببینم راهی داره که اینجوری نشه و تبدیل به این بشه مثلا : http://login.myorderbox.com ؟

ممنون

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما میخوای خودت ریسلر بگیری؟خوب میتونی از دومین کلاب بگیری و بهت اسکریپت نصب اش رو میده...
حالا با همین شرایط میتونی یه دامین بگیری مثلآ wdomain.com از اونجا Forward کنی به Companyname.myorderbox.com کسی هم زیاد نمیفهمه..
سوالت یه جورایی مفهوم نیست..!

msnasiri

Registered User
لایک‌ها
1
من با این سایت تا حالا کار نکردم ولی با name.com که کار می کنیم هر مشتری درخواست که بده فوری براش یه پنل می سازیم و دامین رو انتقال می دیم به پنل خودش و اونجا هم تمام امکانات و اختیارات رو داره

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینین الان این پنل فقط اسما به نام من هست یعنی مدیر هاستینگ حتی میتونه خودش دامنه من رو ریدایرکت یا منتقل کنه . میخوام ببینم چطوری میشه ازین مورد جلوگیری کرد ؟

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
منم اين مشكل رو دارم !
دوست ندارم دومين هام زير دست كس ديگه اي باشه !
كجا ببرمشون!
منم تو همون myorderbox هست

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
من مي خوام ؛ حالا اين 200 دلار رو چطوري ميگيرن ؟ پيپال ؟

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
اگه زیاد دامین دارید از ریسلر کلاب ریسلر بگیرید. درسته 200 دلار هزینه داره ولی کلشو میتونید برای ثبت یا تمدید دامین ها مصرف کنید.

درسته، حتی میتونید دامین های دوستانتونم ثبت و یا تمدید کنید. خیلی به صرفه تر هست. البته اگر مشکلی با سرمایه اولیه اش (200$) نداشته باشید.

من مي خوام ؛ حالا اين 200 دلار رو چطوري ميگيرن ؟ پيپال ؟

200 دلار رو از طریق پیپال و یا کردیت کارد میتونی بدی.

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من فقط توصیه میکنم یه اکانت توی NAME.COM بسازید به یه نفر بگید CHARGE اش کنه و خلاص..اینجور چیز ها خرج اضافی هست و آخرش هم از همه جا گرون تر و نا امن تر در میاد..NAME.COM .GODADDY و کمپانی های مثل اینها تحت قوانین icann هستند و توسط خود ICANN اپروو شدند ولی مثلآ RESELLCLUB خودش زیر مجموعه Directi هست که یعنی Registrar نیست و امثال اینجور چیزها...

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
من فقط توصیه میکنم یه اکانت توی NAME.COM بسازید به یه نفر بگید CHARGE اش کنه و خلاص..اینجور چیز ها خرج اضافی هست و آخرش هم از همه جا گرون تر و نا امن تر در میاد..NAME.COM .GODADDY و کمپانی های مثل اینها تحت قوانین icann هستند و توسط خود ICANN اپروو شدند ولی مثلآ RESELLCLUB خودش زیر مجموعه Directi هست که یعنی Registrar نیست و امثال اینجور چیزها...

ریسلرکلاب ریسلره؟!!! کی گفته؟
ریسلر کلاب متعلق به دایرکتی هست و در حقیقت دایرکتی فعالیتهای مربوط به خدمات دامینش رو روی ریسلر کلاب متمرکز کرده.
همه اینها زیر نظر ICANN هستن. اصلا نمیتونن به صورت مجزا فعالیت کنن.
نمونه بارزش EstDomain هست که همین چند روزه پیش ICANN امتیازشو ازش گرفت و قراره بده به یک رجیستراره دیگه.

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ریسلرکلاب ریسلره؟!!! کی گفته؟
ریسلر کلاب متعلق به دایرکتی هست و در حقیقت دایرکتی فعالیتهای مربوط به خدمات دامینش رو روی ریسلر کلاب متمرکز کرده.
همه اینها زیر نظر ICANN هستن. اصلا نمیتونن به صورت مجزا فعالیت کنن.
نمونه بارزش EstDomain هست که همین چند روزه پیش ICANN امتیازشو ازش گرفت و قراره بده به یک رجیستراره دیگه.

من هم نمیدونم کی گفته ریسلر کلاب ریسلر هست..من گفتم؟نه من که نگفتم!حتمآ خود شما گفتی!
بعد هم منظورت از ریسلر رجیسترار بوده که این هم اشتباه رسوندی..بیخیال:wacko::lol:

من گفتم اینجور جاها در و پیکری نداره دقیقآ هم میخواستم مثال myOrderBox رو بزنم که زیر مجموعه EstDomain بود..حتی این آخر کاریها سایت اصلی MyoRderBox هم باز نمیشد و یه نفر که میخواست دامین اش رو شارژ کنه مجبور بود اول یه پولی بده انتقال بدند به پنل estDomains بعد دوباره شارژ بشه..!
تجربه به من میگه غیر از اینکه توی یه جای معروف مثل Godaddy و Name خودم دامین بسازم هیچ مدل خودم رو با شخص/جای 3 ومی درگیر نکنم...

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
حالا علي آقا ؛ من بيچاره اي كه 20 تا دومين اين ور اونور دارم و همش هم تو همين ريسلر هاي ماي اوردر باكسه ؛ چطوري اينا رو از زير نظر فروشنده محترم خارج كنم ؟!
و يك سوال كلي : آيا اوني كه دامين من رو ثبت كرده ؛ مي تونه دامين رو بالا بكشه (سوال ابلهانه اي بود فكر كنم !)

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا کار با این name.com چجوری ؟
اونجا دامنه ها مستقلا میاد تو پنل خودمون ؟

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کار با name.com خیلی آسونه شما یه نفر که پی پل مورد اطمینان داره گیر میارید...توی اکانتتون ADD FUND میکنه مثلآ 100$ و بعد از اون هر دامینی که خواستید ثبت میکنید
حالا بعضی ها میاند و از قابلیت Clone Account توی name استفاده میکنند و به مشتری هاشون اون Clone رو میدند
من نمیتونم کلش رو توضیح بدم اگه مورد خاصی باشه که بلد باشم میگم

در اون مورد هم آره..کسی که برای شما ثبت بکنه اگه فقط شماره ترانکشن پی پل اش رو داشته باشه میتونه دامین شما رو بالا بکشه(البته این رو نباید میگفتم ولی خوب خیلی ها نمیدونن که کمپانی فقط کسی رو میشناسه که پول رو فرستاده)..خود من آقای امید با یوزر Shimo رو پیشنهاد میکنم یا دوستانی مثل آقا Siavash و A-p-razaghi و Adnan و همین استاد CANOR و استاد مهدی Archiver (ارادت خاص دارم به ایشون :دی) و و و و و و و (دیگه شرمنده اگه اسم کسی رو یادم رفت) اسم آقا مهدی جزینی Abzarha هم داشت یادم میرفتا!!

خیلی خلاصه:
یه اکانت با آدرس پی پل طرف میسازید(billing اون باشه) اگه با وی پی ان باشه که بهتر .. بعد به طرف میگید پول رو Add Fund کنه بعد شما آدرس و Billing رو عوض میکنید و هر آدرسی دلتون خواست میزارید و هر چقدر دامین دارید/میخواید داشته باشید میتونید به اکانتتون Transfer کنید یا Register..یکی از مورد های خفن name.com از نظر امنیتی اینه که شما میتونین یه IP Dedicate بخرید و فقط با اون آی پی لاگین بشه..یا یه Range آی پی براش مشخص کنید ...!! و در ضمن Private Whois توی name مجانی هست که اکثرآ 2 - 3 دلار هم برای اون میگیرند..

در ضمن اسم بنده متاسفانه علی نیست..!

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
انتقال از جاهاي ديگه مثل همون داريكاي به اين چقدر هزينه داره ؟
شما زحمتشو مي توني بكشي ؟

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله سوال من هم همین بود ؟
انتقالش چجوریه و چقدر هزینه میبره ؟

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
بله سوال من هم همین بود ؟
انتقالش چجوریه و چقدر هزینه میبره ؟
d_ali عزیز لطف دارن به من . هر چی ایشون گفتن چشم بسته قبول کنید.
فکر میکنم اگر مثلا شما همه دامین هاتون directi باشه هزینه ای نداشته باشه چون شما ترنسفر نمیکنید و move می کنید. ولی اگه از یه رجیسترار به دیگری انتقال بدید هزینه داره .

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
حدود 8 دلار ... + شما هر موقع انتقال بدید پس از کامل شدن انتقال 1 سال به اکسپایرز دامین اضافه میشه(Renew میشه دیگه)

نحوه انتقال:
کد دامین یا Auth Code رو میگیرید دامین رو Unlock میکنیند..اسم دامین رو میدید با همراه کد یه ایمیل براتون میاد (به C-admin دامین توی Whois ایمیل میاد) بعدش اون ایمیل رو وریفای میکنید و بعد از 3 الی 6 روز دامین توی name.com هست..!!(دامین نباید بیشتر از 30 روز به eXP مونده باشه)

زحمت چی رو:؟من فقط مراحل کار رو میگم باسه تفریح هم شده خودتون امتحان کنید هم جالبه هم تجربه اینکار دستتون میاد

**آقا مهدی قربونت دیگه بیشتر از این شرمنده مون نکن :x

Last edited:

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
من هم نمیدونم کی گفته ریسلر کلاب ریسلر هست..من گفتم؟نه من که نگفتم!حتمآ خود شما گفتی!
بعد هم منظورت از ریسلر رجیسترار بوده که این هم اشتباه رسوندی..بیخیال:wacko::lol:

من گفتم اینجور جاها در و پیکری نداره دقیقآ هم میخواستم مثال myOrderBox رو بزنم که زیر مجموعه EstDomain بود..حتی این آخر کاریها سایت اصلی MyoRderBox هم باز نمیشد و یه نفر که میخواست دامین اش رو شارژ کنه مجبور بود اول یه پولی بده انتقال بدند به پنل estDomains بعد دوباره شارژ بشه..!
تجربه به من میگه غیر از اینکه توی یه جای معروف مثل Godaddy و Name خودم دامین بسازم هیچ مدل خودم رو با شخص/جای 3 ومی درگیر نکنم...

وقتی میگی رجیسترار نیست یعنی ریسلره. چیزه دیگه ای میتونه باشه؟!:blink: اگه هست بگو تا به اطلاعاتمون اضافه شه
همونطور که گفتم دایرکتی یک رجیستراره که فعالیتشو در زمینه دامین روی ریسلرکلاب متمرکز کرده

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
یک کلمه از مادر عروس :
باید از تاریخ ثبت دومین هم 60 روز گذشته باشه :D

بالا