• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد کار با پی اچ پی روی کامپیوتر شخصی

mehdi_gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من جدیدا دارم در زمینه وب سایت کار میکنم و الان نیاز دارم که php کار کنم و از عزیزانی که در این زمینه فعالیت

دارند درخواست کمک دارم ...

1. من دنبال یک php server میگردم یعنی برنامه ای که پس از نصب مانند iis یک سرور php برای من درست کرده و من

بتونم سایت php رو که طراحی میشه رو روی کامپیوتر خودم ببینم .

2. بعد دنبال یک php editor خوب و ساده برای شروع کار می گردم .

اگه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم.

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
من به تازگی متوجه شدم که این موضوع این قدر جذابیت داره که میشه در موردش یه فوروم مستقل راه انداخت.

Sezar-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi_gh :
با سلام

من جدیدا دارم در زمینه وب سایت کار میکنم و الان نیاز دارم که php کار کنم و از عزیزانی که در این زمینه فعالیت

دارند درخواست کمک دارم ...

1. من دنبال یک php server میگردم یعنی برنامه ای که پس از نصب مانند iis یک سرور php برای من درست کرده و من

بتونم سایت php رو که طراحی میشه رو روی کامپیوتر خودم ببینم .

2. بعد دنبال یک php editor خوب و ساده برای شروع کار می گردم .

اگه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم.
به روي چشم.
1- براي تست كردن فايلهاي php روي كامپيوترت از wamp استفاده كن.اين نرم افزار حدود 20 مگ هست و علاوه بر php&mysql برنامه phpMyadmin رو هم نصب شده روش داره.دانلود كنيد!!!

2- بهترين اديتوري كه حرفه ايها واسه نوشتن php به كار ميبرن برنامه Zend Studio هست و اگه بخواي دانلود كني تو مايه هاي 50 مگ هست.كه پيشنهاد ميكنم سي دي king بگيري كه اين برنامه و يه سري برنامه ديگه توش هست.

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال
واسه database تو easyphp باید چیکار کرد؟
یعنی چشکلی database بسازم؟

Sezar-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farbod_123 :
یه سوال
واسه database تو easyphp باید چیکار کرد؟
یعنی چشکلی database بسازم؟
easyphp واسه مبتدي هاست.من تابحال هيچ حرفه اي رو نديدم كه از easyphp استفاده كنه.
بهترين گزينه wamp هست.بقيه اين ابزارها بيخود هستند.
حرفه ايها يا از wamp استفاده ميكنند يا اينكه خود php و mysql رو روي كامپوترشون نصب ميكنن.
واسه ايجاد ديتابيس ميتوني phpMyAdmin رو دانلود كني.متاسفانه لينكش رو ندارم وگرنه واست ميزاشتم.

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
همونطور که دوستمون آقای سزار گفتند بهترین برنامه برای ویرایش فایلهای پی اچ پی Zend می باشه
البته با دریم ویور هم میتون کار کنی

برای دریافت نسخه های مختلف php, mysql, perl- phpmyadmin, apache, zend optimizer در یک بسته که در ویندوز نصب میشه می تونی از لینک زیر استفاده کنی.

http://www.appservnetwork.com/index.php

farazNet

Registered User
لایک‌ها
39
سلام

بنده به صورت آنلاین تدریس می کنم و کارم به صورت پروژه ای و 100% کاربردی می باشد

حدود 12 سال سابقه کار اجرایی و تدریس در دانشگاه و موسسات معتبر سطح کشور را دارم.

در صورت تمایل می توانید تست کنید

2381282-0912

سايت ساز فراز طراحی سایت و ارائه خدمات مرتبط با سرویسهای اینترنتی شامل میزبانی وب ، طراحی سایت ، طراحی پورتال ، طراحی پرتال،سئو seo ، بهینه

بالا