منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

کمک در ویرایش این اسکریپت

MehdiOmnia

Registered User
تاریخ عضویت
14 می 2008
نوشته‌ها
2,422
لایک‌ها
215
محل سکونت
هتل كارتون
سلام به دوستان این اسکریپت اپلود عکس هست
1.کمک میخوام میخوام عکس ها رو در صفحه اول نشان نده
یا اگر نشون میده نعدادش محدود باشه چون حجم صفحه اول با آپلود هر عکس بیشتر میشه
مثلا فقط 6 عکس آخر نشون بده
ضمنا الان وقتی عکس آپلود میشه و تو صفحه اول میاد وقتی روش کلیک میکنیم در صفحه جدیدی باز میشه اما تو این صفحه نمیشه ادرس لینک مستقیم عکس دید به اصطلاح صفحه اش بلنک باز میشه اما جای ادرسش هیچی نمینویسه
نمونه این اسکریپت در ادرس www.5M5.ir نصب هست خودتون ببینیدش می فهمید چی میگم
2.ضمنا تو جایی که ازش هاست گرفتم ایندکس فایلامو نشون نمیده
ایا کد اچ تی م ال هست برای نشان دادن ایندکس یا پی چ پی ؟ ببینید خودتون
WWW.5M5.IR/IMAGES
3. در همون کد قبلی که اپلود هم کردم چطوری میشه کد وبگذر گذاشت ؟
 

فایل های ضمیمه

  • index.zip
    5 KB · نمایش ها: 2
Last edited:

hamekareh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2006
نوشته‌ها
457
لایک‌ها
0
سلام به دوست خوبم .
در مورد سوال اولت باید بگم، اگر که میخواهی عکس ها رو نشان نده کد زیر را در فایلت پیدا کن و غیر فعالش کن ..
PHP:
                      if (is_int($i / $cols)){
                           echo "<td align='center' valign='top' bgcolor='#F2F2F2'>$all_stuff</td></tr><tr>";
                        }else{
                              //else then print column number 2 etc for the next loop.
                              echo "<td align='center' valign='top' bgcolor='#F2F2F2'>$all_stuff</td>";
                        }
برای غیر فعال کردن هم باید اول کد رو با /* و آخر کد را با بر عکسش ببندی .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال دومت هم بله با پی اچ پی میشه که فایل هارو ببینی . کد زیر رو بنویس ..

PHP:
<?
$upload_dir = "images/";
$siteadd = "http://127.0.0.1/";
$opendir =opendir($upload_dir);
echo "<center>INDEX</center>";
while ($file = readdir($opendir)) 
{
        echo "<a href='".$siteadd.$upload_dir.$file."'>".$file."</a><br>";
}

closedir($opendir);
?>
 

hamekareh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2006
نوشته‌ها
457
لایک‌ها
0
ببخشید یادم رفت ...
برای وبگذر هم به راحتی کدشو کپی کن بزار ته ته کد صفحه اندکس ....
 

MehdiOmnia

Registered User
تاریخ عضویت
14 می 2008
نوشته‌ها
2,422
لایک‌ها
215
محل سکونت
هتل كارتون
سلام به دوست خوبم .
در مورد سوال اولت باید بگم، اگر که میخواهی عکس ها رو نشان نده کد زیر را در فایلت پیدا کن و غیر فعالش کن ..
PHP:
                      if (is_int($i / $cols)){
                           echo "<td align='center' valign='top' bgcolor='#F2F2F2'>$all_stuff</td></tr><tr>";
                        }else{
                              //else then print column number 2 etc for the next loop.
                              echo "<td align='center' valign='top' bgcolor='#F2F2F2'>$all_stuff</td>";
                        }
برای غیر فعال کردن هم باید اول کد رو با /* و آخر کد را با بر عکسش ببندی .


?>[/php]

دوست من مرسی
1. اخر و اول کد یعنی کجاش ؟
میشه تو همین مثال این کار رو انجام بدید
یا فایل ایندکسی که ضمینه کردم ویرایش کنید خودتونو برام بذاریدش
چون من خودم اینکارو میکنم اما بعد از ویرایش هیچی بالا نمیاد
ضمنا نمیشه کاری کرد که یا کدی گذاشت که مثلا فقط 6 عکس اخری که اپلود شده نشون بده اگر این امکان باشه که خیلی بهتره
-----
2. در مورد سوال دوم هم این کد در یک فایل پی اچ پی نوشتم و در پوشه مورد نظر گذاشتم اما الان خودتون ببینید کار نمیکنه ببینید در ادرس www.5m5.ir/images میشه فقط نوشته ایندکس اما فایل هارو نشون نمیده
-----
3. کد وبگذر رو هم میذارم اخر صفحه دیگه هیچی بالا نمیاد انگار خراب میشه مثل همون بالایی میشه میشه لطفا در فایل ایندکس بالا یه کد وبگذر مثالی و اون عدم نمایش برام بذاری

 
Last edited:

hamekareh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2006
نوشته‌ها
457
لایک‌ها
0
سلام دوباره .. ببخشید اگر اشتباه بود .

من دو تا فایل برات آپ کردم . اولیش فک کنم که 6 تا عکس رو نشون میده . دومیش اصلا نشون نمیده .
کد وبگذر رو برات توش گذاشتم، فقط زحمت بکش که شماره خودتو روش بذار ...

<script type='text/javascript' language='javascript' src='http://www.webgozar.ir/c.aspx?Code=915837&amp;t=counter' >
بجای عدد قرمز عدد مال خودتو بذار ... :happy:

در مورد سوال دوم هم برات اونم آپ کردن . بذار انشالا درست بشه . ;)

دوست من مرسی
1. اخر و اول کد یعنی کجاش ؟
میشه تو همین مثال این کار رو انجام بدید
یا فایل ایندکسی که ضمینه کردم ویرایش کنید خودتونو برام بذاریدش
چون من خودم اینکارو میکنم اما بعد از ویرایش هیچی بالا نمیاد
ضمنا نمیشه کاری کرد که یا کدی گذاشت که مثلا فقط 6 عکس اخری که اپلود شده نشون بده اگر این امکان باشه که خیلی بهتره
-----
2. در مورد سوال دوم هم این کد در یک فایل پی اچ پی نوشتم و در پوشه مورد نظر گذاشتم اما الان خودتون ببینید کار نمیکنه ببینید در ادرس www.5m5.ir/images میشه فقط نوشته ایندکس اما فایل هارو نشون نمیده
-----
3. کد وبگذر رو هم میذارم اخر صفحه دیگه هیچی بالا نمیاد انگار خراب میشه مثل همون بالایی میشه میشه لطفا در فایل ایندکس بالا یه کد وبگذر مثالی و اون عدم نمایش برام بذاری

 
Last edited:

MehdiOmnia

Registered User
تاریخ عضویت
14 می 2008
نوشته‌ها
2,422
لایک‌ها
215
محل سکونت
هتل كارتون
سلام دوباره .. ببخشید اگر اشتباه بود .

من دو تا فایل برات آپ کردم . اولیش فک کنم که 6 تا عکس رو نشون میده . دومیش اصلا نشون نمیده .
کد وبگذر رو برات توش گذاشتم، فقط زحمت بکش که شماره خودتو روش بذار ...

<script type='text/javascript' language='javascript' src='http://www.webgozar.ir/c.aspx?Code=915837&amp;t=counter' >
بجای عدد قرمز عدد مال خودتو بذار ... :happy:

در مورد سوال دوم هم برات اونم آپ کردن . بذار انشالا درست بشه . ;)

دوست من خیلی ممنونتم اما همه فایلایی که دادی وقتی میذارم یا جایگزین میکنم دیگه هیچی بالا نمیاد از وب
فقط صفحه سفید میشه همین
خیلی ممنونتم ببخشیدهی زحمت میدم
 

hamekareh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2006
نوشته‌ها
457
لایک‌ها
0
میتونی بقیه فایل های مرتبط هم آپلود کنی ...:wacko:

دوست من خیلی ممنونتم اما همه فایلایی که دادی وقتی میذارم یا جایگزین میکنم دیگه هیچی بالا نمیاد از وب
فقط صفحه سفید میشه همین
خیلی ممنونتم ببخشیدهی زحمت میدم
 

hamekareh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2006
نوشته‌ها
457
لایک‌ها
0
سلام دوباره .. ببخشید اگر اشتباه بود .

من فایل برات آپ کردم .که 6 تا عکس رو نشون میده.
کد وبگذر رو برات توش گذاشتم، فقط زحمت بکش که شماره خودتو روش بذار ...

<script type='text/javascript' language='javascript' src='http://www.webgozar.ir/c.aspx?Code=915837&amp;t=counter' >
بجای عدد قرمز عدد مال خودتو بذار ... :happy:

فایل دوم هم بزار تو فایل عکست درست میشه :دی
 

فایل های ضمیمه

  • index.zip
    5.2 KB · نمایش ها: 5
  • index-Images.zip
    320 بایت · نمایش ها: 4
Last edited:

MehdiOmnia

Registered User
تاریخ عضویت
14 می 2008
نوشته‌ها
2,422
لایک‌ها
215
محل سکونت
هتل كارتون
دوست من اسکریپت در پست قبلی من هست رمزشم هست دانلود کنید و استفاده کنید
 

hamekareh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2006
نوشته‌ها
457
لایک‌ها
0
سلام دوست من ....

کارت بالا خره انجام شد ؟ کار کرد اینی که بهت دادم ... درست بود ؟
 

MehdiOmnia

Registered User
تاریخ عضویت
14 می 2008
نوشته‌ها
2,422
لایک‌ها
215
محل سکونت
هتل كارتون
سلام دوست من ....

کارت بالا خره انجام شد ؟ کار کرد اینی که بهت دادم ... درست بود ؟

با سلام تشکر بسیار زیاد اما نه
چون من میخوام 6 عکس آخری که اپلود میشه را نشون بده اما این فقط 6 تا عکس همینطوری خودش نشون میده
در مورد فایل ایندکس کن چرا مشکل حل شد و واقعا ممنونم
 
Last edited:

hamekareh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2006
نوشته‌ها
457
لایک‌ها
0
با سلام تشکر بسیار زیاد اما نه
چون من میخوام 6 عکس آخری که اپلود میشه را نشون بده اما این فقط 6 تا عکس همینطوری خودش نشون میده
در مورد فایل ایندکس کن چرا مشکل حل شد و واقعا ممنونم


با پوزش خیلی خیلی خیلی .... معضرت میخواهم ....
سورتشو یادم رفت ...

باز هم معضرت میخواهم .:blink:
 

فایل های ضمیمه

  • index.zip
    5.3 KB · نمایش ها: 2

MehdiOmnia

Registered User
تاریخ عضویت
14 می 2008
نوشته‌ها
2,422
لایک‌ها
215
محل سکونت
هتل كارتون
با پوزش خیلی خیلی خیلی .... معضرت میخواهم ....
سورتشو یادم رفت ...

باز هم معضرت میخواهم .:blink:

دوست من ان شاالله همیشه سر افراز باشی و در نزد خدا و بنده خدا رو سفید بسیار عالی شد و کار میکنه
فقط یه چیز دیگه اگر زحمت نیست
1. الان عکسی که اپلود میشه بعد تو صفحه اول هست روش کلیک میکنی تو یه فریم جدید باز میشه ای کاش میشد تو این فریم کاری کرد ادرس مستقیم عکس رو نشون بده (در واقع در یک پنجره مستقل اکسپلورر باز بشه ) خیلیا بلد نیستند لینک مستقیمشو پیدا کنند واسه این میگم

2. ضمنا الان این اسکریپت اگر فایل با اسم مشابه اپلود کنی اونو نمیگیره منظورم اینه اگر بشه کاری کرد که اسم فایلارو خودش تغییر میداد عالی بودکه بشه فایل هایی با اسم مشابه رو هم روش ریخت
یک دنیا ممنونت
 

hamekareh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2006
نوشته‌ها
457
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز من ...
من به این نتیجه رسیدم که در کد شما یک سری کد اضافه کنم، تا کدت قشنگ تر بشه ...
کدی که برات آپ کردم، کل اسکریپت ولی تکمیل شده است . وقتی که باهاش کا کنی متوجه میشی .. وقتی روی عکس ها کلیک کنی می بینی .... ;)

در مورد لینک هم یه گذینه لنک مستقیم برات گذاشتم که خودب متوجه میشی ....:blush:
در مورد مشکل دومت هم، مشکل رو برطرف کردم ... فقط دقت کن که تمام عکسهاتو دوباره آپلود کن ... :p
فقط یادت باشه که کد وبگذر رو همون طورس که بهت گفته بودم تغییر بده . :eek:


اگر مشکل خواسی بود در خدمتت هستم .. :happy:


دوست من ان شاالله همیشه سر افراز باشی و در نزد خدا و بنده خدا رو سفید بسیار عالی شد و کار میکنه
فقط یه چیز دیگه اگر زحمت نیست
1. الان عکسی که اپلود میشه بعد تو صفحه اول هست روش کلیک میکنی تو یه فریم جدید باز میشه ای کاش میشد تو این فریم کاری کرد ادرس مستقیم عکس رو نشون بده (در واقع در یک پنجره مستقل اکسپلورر باز بشه ) خیلیا بلد نیستند لینک مستقیمشو پیدا کنند واسه این میگم

2. ضمنا الان این اسکریپت اگر فایل با اسم مشابه اپلود کنی اونو نمیگیره منظورم اینه اگر بشه کاری کرد که اسم فایلارو خودش تغییر میداد عالی بودکه بشه فایل هایی با اسم مشابه رو هم روش ریخت
یک دنیا ممنونت

 

فایل های ضمیمه

  • image_uploader.zip
    186.8 KB · نمایش ها: 7
Last edited:

hamekareh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2006
نوشته‌ها
457
لایک‌ها
0
یه تغییر کوچک دیده داده شد ... دوباره آپ لود کردمش ...
 

MehdiOmnia

Registered User
تاریخ عضویت
14 می 2008
نوشته‌ها
2,422
لایک‌ها
215
محل سکونت
هتل كارتون
خیلی عالی شده رو لوکال هاست دارم امتحان میکنم عالی شده
فقط بازم خیلی شرمنده هستم
موقع نمایش عکس ها بصورت آژاکس دکمه بستن خارج از صفحه میشه
منظورم اینه خیلی پس زمینه اش بزگ میشه و دکمه بستن از گوشه سمت راست میزنه بیرون
اگر هم بشه کنار دکمه بستن نوشته باشه بستن بازم بهتر میشه یا مثلا موس میره روش فارسی بنویسه بستن عالی میشه برای بعدی و قبلی هم خوبه اینطور باشه
فقط همین وگرنه خیلی عالی شد
شما واقعا حرفه ای هستید
فقط یک سوال اگر بخوام به جای مثلا 6 عکس یه روزی 9 عکس نشون بده باید چیو تغییر بدم ؟
 
Last edited:

hamekareh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2006
نوشته‌ها
457
لایک‌ها
0
سلام دوباره ...
خواهش میکنم عزیزم، من کاری نکردم .. فقط اسکریپت هارو سر هم کردم :cool:

مشکل اول را نمیتونم حل کنم ... چون برای من همچین چیزی پیش نمیاد .. آپلود کن تا رو سایتت ببینم ..
در مورد سوال دوم .. یه شرط if در دستور صفحه اول گذاشتم ... باید شرط دومی رو تغییر بدی .. البته من برایت انجامش دادم ..

این اسکریپت جدید رو که اینجا گذاشتم را دانلود کن . یه کم جمو جورش کردم و سبک تر و راحت تر برای فهمیدن .... ;)

خیلی عالی شده رو لوکال هاست دارم امتحان میکنم عالی شده
فقط بازم خیلی شرمنده هستم
موقع نمایش عکس ها بصورت آژاکس دکمه بستن خارج از صفحه میشه
منظورم اینه خیلی پس زمینه اش بزگ میشه و دکمه بستن از گوشه سمت راست میزنه بیرون
اگر هم بشه کنار دکمه بستن نوشته باشه بستن بازم بهتر میشه یا مثلا موس میره روش فارسی بنویسه بستن عالی میشه برای بعدی و قبلی هم خوبه اینطور باشه
فقط همین وگرنه خیلی عالی شد
شما واقعا حرفه ای هستید
فقط یک سوال اگر بخوام به جای مثلا 6 عکس یه روزی 9 عکس نشون بده باید چیو تغییر بدم ؟
 

فایل های ضمیمه

  • image_uploader.zip
    30.9 KB · نمایش ها: 4
بالا