آژانس هواپیماییexchanging

کمک - سوییچ بخرم یا وسیله ی دیگری وجود داره ؟

شروع موضوع توسط mehran_f1 ‏19 فوریه 2010 در انجمن شبکه

  1. mehran_f1

    mehran_f1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    39
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان و استادان این بخش

    من یه پی سی دارم و 2 تا تین کلاینت .... میخاستم ببینم برای وصل کردنه 2 تا کلاینت به یه پی سی باید سوییچ تهیه کنم یا وسیله ای هست که خرجش کمتره ؟ سوییچ 33 هزار تومنه !


    اصلا 2 تا تین کلاینت ( گیگابایت) به یه پی سی وصل میشن ؟


    متشکر
     
  2. PersianMohammad

    PersianMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2009
    نوشته ها:
    1,731
    تشکر شده:
    86
    محل سکونت:
    Tehran
    بستگی داره به اینکه بخوای چیکار کنی !
    میتونی روی PC دوتا کارت شبکه اضافه کنی و هر تین کلاینت رو به یکی وصل کنی، اما بعضی کارا تو این حالات انجام پذیر نیست.

    سوییچ چی میخوای بخری که 33 هزار تومنه !؟ سوییچ 5پورت پلانت بگیر، حول و حوشه (هوشه؟) 22 تومن.
     
  3. mehran_f1

    mehran_f1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    39
    تشکر شده:
    0
    ممنون

    یعنی من یه کارت شبکه بگیرم کارم راه میوفته ؟

    کارایی که با سیستمها انجام میشه :

    ویرایش یک فایل اکسل ( به وسیله یک تین )
    تایپ نامه های اداری و پرینت (به وسیله یک تین و پی سی )

    کل کارهای مهم اینا بودن باقیش مهم نیست !

    کلا یه کاره معمولیه اداری !

    حالا به نظرت چجوریاست ؟
     
  4. mehran_f1

    mehran_f1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    39
    تشکر شده:
    0
    ممنون

    یعنی من یه کارت شبکه بگیرم کارم راه میوفته ؟

    کارایی که با سیستمها انجام میشه :

    ویرایش یک فایل اکسل ( به وسیله یک تین )
    تایپ نامه های اداری و پرینت (به وسیله یک تین و پی سی )

    کل کارهای مهم اینا بودن باقیش مهم نیست !

    کلا یه کاره معمولیه اداری !

    حالا به نظرت چجوریاست ؟
     
  5. TinySkin

    TinySkin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2009
    نوشته ها:
    1,303
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    تهران
    شما براي اين كار نياز به تين كلاينت نداشتي كه
    شما ميتونستي يه سيستم كامل بگيري بعد به تعدادي كه ميخواي مانيتور و موس و كيبورد براش ميگرفتي
    بعد با برنامه اي به نام SOFTXPAND براي هر مانيتور يه سيستم جدا تعريف كني از همون كيس اصلي
    و هزينه كاهش پيدا ميكنه به همين راحتي
    بعدا آموزشش رو ميذارم
     
  6. PersianMohammad

    PersianMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2009
    نوشته ها:
    1,731
    تشکر شده:
    86
    محل سکونت:
    Tehran
    چنین کاری امکان پذیر نیست دوست عزیز، شرکتای زیادی هم ادعای این کار رو کردن !


    برای کار شما هم دوست عزیز؛ بله با همین دو کارت شبکه کارتون راه میافته . اما سیستم های بعدی، دردسر ساز خواهند شد !
    برای روش فعلی؛ بعد از اضافه کردن کارت شبکه، دو آی پی متفاوت روی هر کارت شبکه تنظیم کنید . (مثلا روی یکی 192.168.0.1 و روی دیگری 192.168.10.1) متناسب هر کارت شبکه و تین کلاینتی که به آن متصل میکنید، یک آدرس نیز از همان گروه به تین کلاینت اختصاص داده و با استفاده از Map Drive یا FileSharing اطلاعات مورد نیاز را به اشتراک بگذارید .
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. phoenix_i06

    phoenix_i06 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2007
    نوشته ها:
    2,113
    تشکر شده:
    173
    محل سکونت:
    آمریکا
    اگر اینترنت adsl استفاده میکنید میتونید یه سویچ/روتر که چند پورت داشته باشه هم بخرید.
     
  9. TinySkin

    TinySkin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2009
    نوشته ها:
    1,303
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    تهران
    جناب PersianMohammad من اصلا اسپم و سركار گذاشتن بلد نيستم والا
    توي هيچ تاپيكي هم اسپم نميكنم
    ان موردي هم كه گفتم رو خودم تست كردم چون دوتا lcd و دو موس و دو كيبورد و يه كيس دارم و با برنامه اي كه گفتم راحت تونستم 30 روز رايگان اين كارو كنم و دو سيستم به يك كيس داشته باشم
    شما خواستي برنامه اي كه گفتم رو نصب كن تا بيام روي سيستمت تنظيمش كنم و حالشو 30 روز ببري
    براي نامحدود كردنش هم فعلا من يه راهي پيدا كردم ولي سيستم دوم براي بازي كند ميشه يه مقدار ولي براي فتوشاپ و وب و كارهاي عادي عاليه
     
  10. mehran_f1

    mehran_f1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    39
    تشکر شده:
    0
    سلام
    متشکر از توضیحات

    حالا یه سوال !

    این 2 تا تین کلاینتی که دارم رو هر دوش یه تنظیماته ! ( 192.168.0.1) و برای تعویضش باید رمز ادمین تین کلاینت رو داشته باشم که ندارم !




    کشی میتونه برای ریست کردنه رمزا کمکم کنه ؟
     
  11. mehran_f1

    mehran_f1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    39
    تشکر شده:
    0



    با روش netwok bridge تونستم بدون عوض کردن تنضیماته تین کلانت ها 2 تا شونو به یک ای پی وصل کنم


    متشکرم .... ولی هنوز میخام رمزه اون تینها رو در بیارم .... کسی هست کمکمون کنه ؟