• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک سیستم های مالی کمک

awi1369

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
من یک سایت خارجی دارم فروش اسکریپت و... .
اما از پیپال به دلایلی که خودتون میدونید استفاده نمی کنم.چون پولام دود میشه. حال و حوصله لیمیت شدن را ندارم .............180 روز بشه بعد........
الان فقط لیبریتی یا وبمانی قبول می کنم. اما کسایی که ار آمریکا می خوان خرید کنن مشکل دارن.یا میگن وسترن آنیون یا گرین دات....
چی کارکنم؟سیستم جدید بدون لیمیت نیامده؟راهی کسی نداره؟

Last edited:

rezahesami

Registered User
لایک‌ها
14
هيچ سيستمي فراگيرتر از پي پال نيست و همچنين كاملتر.واسطه هاي ديگه هم وجود دارند اما به اين راحتي درگاه نمي دن،ضمن اينكه اگر بازار هدف امريكاست سعي كن مطمئن ترين گزينه براي اونها رو انتخاب كني،اين نظر شخصي من هست

Serve_24

Registered User
لایک‌ها
2

Liqpay رو کلا" فراموش کنید چون یک مرچانت محدود برای کشورهای CIS طراحی شده. OKpay از اون بدتره چون اگر بخوایی کردیت کارت قبول کنی باید مدت زمان حتی بیشتر از پی پال صبر کنی تا موجودی حساب رو بتونی خارج کنی.

اگر مدارک حقوقی معتبر ندارید روی گرفتن مرچانت واقعی حساب نکنید ولی میشه با کمی دقت از پی پال یا پیزا برای دریافت و ارسال( نه خارج کردن) موجودی حساب کرد.

با سپاس

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
سلام
من یک سایت خارجی دارم فروش اسکریپت و... .
اما از پیپال به دلایلی که خودتون میدونید استفاده نمی کنم.چون پولام دود میشه. حال و حوصله لیمیت شدن را ندارم .............180 روز بشه بعد........
الان فقط لیبریتی یا وبمانی قبول می کنم. اما کسایی که ار آمریکا می خوان خرید کنن مشکل دارن.یا میگن وسترن آنیون یا گرین دات....
چی کارکنم؟سیستم جدید بدون لیمیت نیامده؟راهی کسی نداره؟

میتونم ازتون greendot دریافت کنم( اسکن کارت اخذ میشود) بعد بصورت دلار پی پال - پیزا - ویزا کارت باهاتون تسویه کنم. البته میتونید با تهیه یک ویزا کارت + حساب بانکی از آمریکا خودتون این کار رو انجام بدید.ولی این کار هم هزینه بردار و محدودیتهای خودش رو خواهد داشت چنانچه مایل بودید بهم اطلاع بدید.:)

با سپاس

awi1369

Registered User
لایک‌ها
14
در حال حاضر کوپن یوکش و کش یو قبول میکنم.و اکسچنچ به لیبریتی! ولی پولام دود شد!
حالا اکسچنچ به ...........؟!

rezahesami

Registered User
لایک‌ها
14
در حال حاضر کوپن یوکش و کش یو قبول میکنم.و اکسچنچ به لیبریتی! ولی پولام دود شد!
حالا اکسچنچ به ...........؟!
خب شما كه اكسچنج مي كني به ماني بوكرز اكسچنج كن به پي پال كن يا يه چيز ديگه

بالا