آژانس هواپیماییexchanging

کمک ..... عجیب ترین مشکل قرن برا کامپیوتر من اتفاق افتاده......

شروع موضوع توسط afshin_electronic ‏15 دسامبر 2005 در انجمن بایگانی

  1. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    سلام ..

    بعضی وقتا که با کامپیوترم مشغول کارم [​IMG].... یه دفعه صفحه ی نمایش اینجوری میشه .....[​IMG]

    دقیقا همینطوری که توی عکس پایین هست ... هیچی قابل خوندن نیست......

    [​IMG]

    کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟ لطفا کمکم کنید ... جونمو به لبم رسونده......
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
     
  2. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    این میتونه از کارت گرافیک باشه، میتونه از مادربورد باشه، میتونه از مانیتور باشه و چندتا میتونه دیگه!
    باید یکی یکی تستشون کنید.
    این عکس رو با دوربین گرفتید؟ یا اینکه نه!! (نه حتما با دوربین گرفتید.)
     
  3. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    همونی که دوستمون گفت
    یا از کارت گرافیکه
    یا از مانیتور
    باید تست کنی تا به یه نتیجه ای برسی
     
  4. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    اگه عكس رو با [print screen گرفتي مشكل از كارت گرافيكته .
    فاتحه مع الصلوات.
     
  5. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  6. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    عکس رو با print screen گرفتم ... پس اشکال از مونیتور نیست..........

    کسی چیز بیشتری نمیدونه در این رابطه ... یعنی اشکال میتونه مربوط به چی باشه ...؟؟؟؟

    اگر مال کارت گرافیکه ... چرا و چگونه ... و اگر مال مادربورده .. بازم چرا . چگونه..؟؟؟!!!!:blink:
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    به مادربورد که نمیتونه مربوط باشه
    همون گرافیکه
    جوابشم ساده بید
    عمرش تموم شده
    [​IMG]
     
  9. Benyaminj

    Benyaminj کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2005
    نوشته ها:
    4,196
    تشکر شده:
    1,245
    محل سکونت:
    Tehran
    کارت گرافيکت چنده.??...يه بازی با گرافيک تقريباً بالا نصب کن(کارتت بازی رو ساپورت کنه) بد اگه تو بازی رفت بدون که
    مورد از مانيتوره..اگه وارد بازی نشد اييراد از کارت گرافيکه
     
  10. Elend

    Elend Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    629
    تشکر شده:
    24
    hwt تائید میشه
     
  11. parsbin

    parsbin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    كرج- پلاك 10
    parham جان
    از مانيتور هم ميتونه باشه!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اين جمله از خود مشكله هم برام عجيب تر بود!
     
  12. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    عرض کنم که ... این مشکل از همون اولی که سیستمم رو خریدم وجود داشته ..... یعنی کارت گرافیکم توی جوونیاشم این مشکل رو داشته .... پس فکر نکنم که عمرش تموم شده باشه......


    کارت گرافیکم Gigabyte Radeon 7000 pro 64MB DDR هست ... 4-5 سال پیش خریدم ... کلی هم بالاش سلفیدم....

    بازی های با گرافیک بالا رو که در حد خودش باشه ... میاره بالا ......
    مورد از مونیتور هم نمیتونه باشه .. چون که این عکس رو با print screen گرفتم ... واگر ایراد از مونیتور بود باید عکس سالم در میومد.....
    وقتی که این مشکل پیش میاد ... کامپیوترو که restart میکنم .. درست میشه.....


    دیگه دارم کم کم ااینجوری میشم : [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
     
  13. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    خوب پس اشکال از مانیتور نیست.
    میمونه مادربورد و کارت گرافیک که تنها راهش تسته.
    Opera جان چرا نمیتونه به مادربورد مربوط باشه؟ دقیقا امکانش هست که مادربورد مشکل داشته باشه و یا اینکه این مدلهای خاص با هم سازگار نباشند. من خودم یک مادربورد 8IK-1100 گیگا داشتم با یک کارت گرافیک ۱۲۸ مگ گیگا که دقیقا خاطرم نیست چی بود ولی هر چی بود ورودی داشت و خروجی DVI. به هر حال من با خروجی DVI این کارت گرافیک مشکل داشتم تو رندرهای 3D مثلا تو بازیها یا حتی اسکرین سیور 3D ویندوز! به هر حال کارت گرافیک رو بردم آواژنگ که تست کنند و گفتند که مشکل داره. تو این مدتی که اونها تست میکردن من یک کارت گرافیک دیگه امانی گرفتم و چند بار دیگه هم رفتم و اومدم و خلاصه ۵ تا کارت گرافیک از همین مدل و مدلها دیگه تو این مدت روی مادربورد تست کردم و برای همشون همین مشکل پیش میومد. پس نتیجه گرفتیم که اشکال از مادربورده. ولی دیگه مادربورد رو نبردم و کل سیستم رو فروختم و راحت شدم.
    parsbin جان هم تعجب کرده بودن که این مشکل میتونه از مانیتور باشه. ولی میتونه من خودم تا حال داشتم. اگر که عمر مانیتور زیاد باشه معمولا براش مشکلاتی پیش میاد مثل لرزش تصویر و ... که حتی از این تصویر بدتر هم داشتم ولی نه با مانیتورهای حالا ، با یک مانیتور IBM بیست سال پیش!
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    این از اون مشکلاست ها //
     
  16. ♂MAJID

    ♂MAJID کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,238
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    HellioN !!!
    یا از مانیتو ره یا از کارت گرافیک :D