• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری {جهت سفر به ترکیه}

DMC4

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان
قسمت شده با دوستان بریم ترکیه البته بعد از عید هم خلوت تره هم قیمتها معقوله
دوستانی که رفتند یا اطلاعی دارند راهنمایی بفرمایند
قیمتش برا 7 تا 10 روز چقدره؟
کدوم تورها خوبند ؟
سوغاتی یا جنس خواستی که بشه از اونجا اورد چیه؟
پول چقدر همراه ببریم؟دلار باشه یا پول خودمون هم ارزش داره؟
دیسکوهای ایرانی هم داره؟
از اون مکانهای خواص هم داره اگر داره کجاها هستند؟
با عرض شرمندگی از سوال اخر
راستی برنامه شام وناهار و گردش اونجا چی میشه؟
با تشکر از همه دوستان

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
قیمتش برای 7 روز هتل 3 ستاره 350
مثل شرکت الموت خوبه تو تهران دزاشیب
سوغاتی شلوار لی ارزون هست در حد 7 الی 8 تومان مارک دار
پول هم با خودت 500 دلار ببری خوبه فقط دلار باشه داداش
دیسکوی ایرانی هم هست
از اون ها هم زیاده تو استانبول
شام و نهار هم تور میده تور هم بعضی جاها میبره شما رو

عاشق پیشه

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ترکیه الان سرده پدرتون درمیاد...
بعد از هتل بگیر تا تاکسی هاش دولا پهنا براتون حساب می کنند.... یعنی ببینن طرف پرته از قیمت ها... 10 برابر هم ازش می گیرن

ارمنستان شاید بهتر باشه با بودجتون.... فکر کنم یه کنسرت هم اونجا برگذار می شه

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
با 310 میتونی بری استانبول، پرواز های ایرانی. ماهان و زاگرس
یه 40 / 50 تومن هم گرونتر میتونی پرواز خارجی پیدا کنی. پگاسوس و اطلس
طرف ترکیش نرو که پول چیز پدرش رو میگیره.
بستگی داره به جایی که میری، 300 دلار شاید یه شلوار جین بشه، یا اینکه کلی خرید.
در مورد بقیه سوالات هم تجربه ایی ندارم ولی همه جای دنیا فاحشه هست، فقط هزینه اش فرق میکنه.

golgoli

Registered User
لایک‌ها
13
آخه دیسکوی ایرانی چرا؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ترکیه به نظرم جای پرت نرو اگه خواستی هتل بگیری میدون تقسیم نزدیک استقلال بگیر که مرکزیت داره و هم به مترو وهم جاهای دیگه نزدیکه.هتل هم 4 ستاره ترکیه معادل 3 ستاره دبی هست یعنی خیلی کیفیت نداره و فقط هم بیشتر هتلهاش صبحانه هست ولی صبحانش واقعا عالیه .هیچ جا هم با تور نروخیلی گرون حساب میکنن خودت بری بهتره .

DMC4

Registered User
لایک‌ها
1
قیمتش برای 7 روز هتل 3 ستاره 350
مثل شرکت الموت خوبه تو تهران دزاشیب
سوغاتی شلوار لی ارزون هست در حد 7 الی 8 تومان مارک دار
پول هم با خودت 500 دلار ببری خوبه فقط دلار باشه داداش
دیسکوی ایرانی هم هست
از اون ها هم زیاده تو استانبول
شام و نهار هم تور میده تور هم بعضی جاها میبره شما رو

دوست عزیز من حدود 1 میلیون کنار گذاشتم برای کل خرج سفر فکر میکنی کافی باشه؟

DMC4

Registered User
لایک‌ها
1
ترکیه الان سرده پدرتون درمیاد...
بعد از هتل بگیر تا تاکسی هاش دولا پهنا براتون حساب می کنند.... یعنی ببینن طرف پرته از قیمت ها... 10 برابر هم ازش می گیرن

ارمنستان شاید بهتر باشه با بودجتون.... فکر کنم یه کنسرت هم اونجا برگذار می شه

دوست عزیز توی ترکیه خبری از کنسرت خواننده های ایرانی نداری؟

DMC4

Registered User
لایک‌ها
1
با 310 میتونی بری استانبول، پرواز های ایرانی. ماهان و زاگرس
یه 40 / 50 تومن هم گرونتر میتونی پرواز خارجی پیدا کنی. پگاسوس و اطلس
طرف ترکیش نرو که پول چیز پدرش رو میگیره.
بستگی داره به جایی که میری، 300 دلار شاید یه شلوار جین بشه، یا اینکه کلی خرید.
در مورد بقیه سوالات هم تجربه ایی ندارم ولی همه جای دنیا فاحشه هست، فقط هزینه اش فرق میکنه.

مرسی دوست عزیز

DMC4

Registered User
لایک‌ها
1
ترکیه به نظرم جای پرت نرو اگه خواستی هتل بگیری میدون تقسیم نزدیک استقلال بگیر که مرکزیت داره و هم به مترو وهم جاهای دیگه نزدیکه.هتل هم 4 ستاره ترکیه معادل 3 ستاره دبی هست یعنی خیلی کیفیت نداره و فقط هم بیشتر هتلهاش صبحانه هست ولی صبحانش واقعا عالیه .هیچ جا هم با تور نروخیلی گرون حساب میکنن خودت بری بهتره .

گرفتن هتل که با تور هست
با تور بالاخره یه امنیت دیگه داره
تو فرودگاه رسیدی می خوای بگی کجا می خوام برم؟

DMC4

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان یه سوال دیگه
دوستان کدوم یک از این تورها بهتره؟
استانبول با پگاسوس 6شب
استانبول 7 شب با ماهان
آنکارا 7 شب-ایران ایر

منظورم از نظر شهر وشرکت پروازی
با تشکر

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
نه منظورم این بود که جاهای گردشی رو با تور اصلا نرو .مثلا جزیره بویوک آدا خودت بری ارزونتر در میاد یا مساجد .پرواز هم من با پگاسوس رفتم .به درد نخور بود .ماهان خودمون بهتره

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
دوستان یه سوال دیگه
دوستان کدوم یک از این تورها بهتره؟
استانبول با پگاسوس 6شب
استانبول 7 شب با ماهان
آنکارا 7 شب-ایران ایر

منظورم از نظر شهر وشرکت پروازی
با تشکر

به نظر من پرواز ماهان بهتره..البته پرواز ترکیش ایرلاین هم بسیار خوبه اما چون قیمتاشون بالاست چارتر نمیکنن تورها..آنکارا هم پایتخت سیاسی ترکیه است اگر هدفتون گردش و سیاحت هست آنکارا نرید..پرواز آنکارا بیشتر برای اونایی است که برای کارهایی چون سفارت به آنکارا میرن..اگر آشنایی نسبتا خوبی به ترکی یا انگلیسی دارید میتونید بدون استفاده از تور تشریف ببرید....به شخصه هیجانات سفر که بواسطه تقابل و آشنایی با افراد جدید پیش میاد رو ترجیح میدم به سفر بی دردسر با تورها... سفر خوش بگذره.

DMC4

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من پرواز ماهان بهتره..البته پرواز ترکیش ایرلاین هم بسیار خوبه اما چون قیمتاشون بالاست چارتر نمیکنن تورها..آنکارا هم پایتخت سیاسی ترکیه است اگر هدفتون گردش و سیاحت هست آنکارا نرید..پرواز آنکارا بیشتر برای اونایی است که برای کارهایی چون سفارت به آنکارا میرن..اگر آشنایی نسبتا خوبی به ترکی یا انگلیسی دارید میتونید بدون استفاده از تور تشریف ببرید....به شخصه هیجانات سفر که بواسطه تقابل و آشنایی با افراد جدید پیش میاد رو ترجیح میدم به سفر بی دردسر با تورها... سفر خوش بگذره.

مرسی دوست عزیز از راهنمایی

DMC4

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان یه سوال دیگه

امکانات هتل مثل سالن ماساز یا جکوزی هزینه جداگانه ای داره؟
یا همون با هزینه اولیه پرداختی برای هتله؟

دوستان اگر نکته خاصی میدونند که نیازه یه مسافر که برای اولین بار میره بفرماییند
ازراهنمایی های بقیه دوستان هم بی نهایت ممنون هستم

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
استانبول هتلهای 3 تا 4 ستاره فقط صیحانه داره . 5 ستاره استخر اینا داره

اگه برای استخر دریا استراحت میری برو آنتالیا یا کوش آداسی

منطقه تکسیم خوبه جاده استقال هم کنارشه که کلی دیسکو بار داره . اگه دنبال اون کار می خوای بری برو باکو کنار خیابون مغاره هست به ردیف

استانبول شهر شادی اگه بتونی ارتباط بر قرار کنی مثل تهران جا های خطرناک نرو . کلی جای گشتنی داره . غذا هم تمام برند های معروف داره رستوران های ترکی هم هست مثل غذاهای ایرانی

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
خواهش میکنم دوست عزیز..برخی از هتلهای 4ستاره و اکثر هتلای5 ستاره امکانات و خدماتی مثل جکوزی/استخر و..رایگانه و در حقیقت رو هزینه اولیه هتل حساب میشه..بهتون پیشنهاد میکنم از طریق این سایت رزرو هتل - خدمات آنلاین سفر: زورق - Hotel Reservation نرخ قیمت /امکانات و خدمات هتلها رو بدست بیارید و حتی در صورت تمایل میتونید رزرو رو انجام بدین( بشخصه چندین بار رزرو هتلهارو از طریق این سایت انجام دادم و واقعا راضیم) ..اطلاعات و نکات خوبی در مورد سفر تو سایت مذکور هست که خوندنش خالی از لطف نیست..در ضمن اینجا رو هم حتما نگاه کنین Istanbul Hotels: Check out 730 hotels, with 74,000 reviews
..نظرات مسافران هتلها توش ذکر شده که واقعا میتونه راهنمای خوبی باشه برای انتخاب..سایت معتبر و قابل اعتمادی هست...رتبه بندی هتلها به تناسب امتیازی است که از کاربرا گرفتن. سعی کنید با توجه به هزینه مد نظر و قابل پرداخت برای هتل بهترین گزینه رو انتخاب کنید کما اینکه امکانات خدمات برخی هتلهای 3ستاره از 4ستاره و 4ستاره از 5ستاره بهتر و مطلوبتر هست..در کل میتونید با توجه به اولویت های مد نظرتون (امکانات..خدمات..بهداشت و نظافت..برخورد کارکنان هتل و..) گزینه بهتری انتخاب بشه..متاسفانه اکثر تورهای ایرانی با تعداد محدودی هتل کار میکنن و تنوع انخاب از میان بهترینها برای مسافر ایرانی امکانپذیر نیست..
موفق باشید

DMC4

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان
اقا برنامه برای انتالیا شده با دوستان بریم البته 3 نفری
یه چند تا شرکت گردگشگری خوب که دوستان سابقه مسافرت را با اون دارند را معرفی کنند
دوستان مسافرت 6 تا 7 روزه باشه قیمت هم از 600 تا حدود 700
زمانش هم از حالا تا اوایل مرداد باشه حالا باشه بهتره می خوایم خلوت باشه نه خیلی شلوغ
مکان حرکت وتور هم اول از اصفهان باشه بعد تهران یا اراک

ببخشید اگر دستوراتم زیاد بود دفعه اولم هست
با تشکر فراوان

Last edited:

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
مترو؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نکنه منظورت ترامواس :D
نه منظورم این بود که جاهای گردشی رو با تور اصلا نرو .مثلا جزیره بویوک آدا خودت بری ارزونتر در میاد یا مساجد .پرواز هم من با پگاسوس رفتم .به درد نخور بود .ماهان خودمون بهتره
ماهان خوبه؟ من الان 3 سال هست دارم سفر میکنم ماهان گندترین بوده.شما تا حالا با ماهان رفتی؟
دوستان یه سوال دیگه

امکانات هتل مثل سالن ماساز یا جکوزی هزینه جداگانه ای داره؟
یا همون با هزینه اولیه پرداختی برای هتله؟

دوستان اگر نکته خاصی میدونند که نیازه یه مسافر که برای اولین بار میره بفرماییند
ازراهنمایی های بقیه دوستان هم بی نهایت ممنون هستم
ببین دوست عزیز با این پول بهتره با تور نری.یک بیلیط خام میگیری.به استانبول حتما هواست باشه که بگی مقصد فرودگاهش شرق شهر نباشه.اونجا میری آکسارای هتل ها رو خودت میبینی هر ستاره ای که با جیبت ساخت رو میگیری.نکات مهم.با پرواز ماهان نرو به هیچ عنوان من میرم جنس میارم آتیشم میدن تا اونجا.دوم هر تاکسی که سوار میشی قبل سوار شدن پلاکشو بنویس جوری که خود راننده هم بفهمه اینجوری فکر خلاف به سرش نمیزنه.تو هتل پاسپورتت رو با اینکه تو اتاق شخصیته اما قایم کن.تو بار و دیسکو هیچ وقت لیوان نوشیدنیتو روی میزی جایی نذار چون خیلی شده توش چیزی بریزن.با همه گرم نگیر مخصوصا مجرد ها.ترکا خیلی دزدن هواست باشه.در مورد برنامه خوابیدن هم که اولا من نمیدونم شماها چجوری وقتی عاشق نیستین تو بغل یکی میرین اما اونجا زیاده نگران جاس نباش.دونر کباب یادت نشه بخوری.سوغاتی هم فقط برو لال علی.تراموا میبرتت مفته مفت

بالا