• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری . دامین مجانی میخوام با ست dns

behnam69.x

Registered User
لایک‌ها
439
درود . دامنه ندارم و میخوام از پردیس هاستینگ انتقالی بدم . میگن باید دامین ست شده باشه رو هاست . منم دیروز یه دامینی ثبت کرده بودم گفتم بزار برم همونو موقت ست کنم . دیدم طبق معمول تعطیلات شد و این فلان فلان شده ها توی nic.ir رفتن مرخصی و دامین من تایید نشده هنوز .
آقا من خدارو شاهد میگیرم اگر شما مدیریت یک شرکت ثبت دامنه رو به طور مثال بدی دست یک "بز" و یا یک عدد "گوسفند" مطمئنا میتونه درک کنه که باید برای همچین جایی در تعطیلات هم نیرو در نظر گرفته بشه تا موارد اورژانسی رو انجام بدن ولی خوب اینا ظاهرا نمیتونن درک کنن . بگذریم .
آقا کسی جایی رو سراغ داره که بتونم فوری فوتی دامنه مجانی با قابلیت ست DNS بگیرم ؟ سایت .TK رو امتحان کردم منتها DNS پردیس هاستینگ رو وارد میکنم ارور میده .

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
میتونید از دامنه های رایگان cf یا ga یا ml استفاده کنید
هر 1 سال هم میتونید بدون هزینه تمدید کنید
قابلیت ست DNS هم داره

مراحل سفارش راحته
وارد سایت زیر بشید و ثبت کنید:
www.freenom.com/en/index.html
بعد از ثبت نام و تایید ایمیل، وارد پنل بشید و از منو های کشویی بالا وارد قسمت ثبت دامنه شید.
در صفحه جدید، نام دامنه مد نظرتون رو وارد کنید و سپس اوکی رو بزنید
حالا پسوند های آزاد با نام مد نظرتون رو میبینید
میتونید یکی از پسوند های رایگان که بالا گفتم رو انتخاب کنید

behnam69.x

Registered User
لایک‌ها
439
میتونید از دامنه های رایگان cf یا ga یا ml استفاده کنید
هر 1 سال هم میتونید بدون هزینه تمدید کنید
قابلیت ست DNS هم داره

مراحل سفارش راحته
وارد سایت زیر بشید و ثبت کنید:
www.freenom.com/en/index.html
بعد از ثبت نام و تایید ایمیل، وارد پنل بشید و از منو های کشویی بالا وارد قسمت ثبت دامنه شید.
در صفحه جدید، نام دامنه مد نظرتون رو وارد کنید و سپس اوکی رو بزنید
حالا پسوند های آزاد با نام مد نظرتون رو میبینید
میتونید یکی از پسوند های رایگان که بالا گفتم رو انتخاب کنید

متاسفانه اینم روی دی ان اس پردیس هاستینگ ارور میده

javid_blog

Registered User
لایک‌ها
95
درود . دامنه ندارم و میخوام از پردیس هاستینگ انتقالی بدم . میگن باید دامین ست شده باشه رو هاست . منم دیروز یه دامینی ثبت کرده بودم گفتم بزار برم همونو موقت ست کنم . دیدم طبق معمول تعطیلات شد و این فلان فلان شده ها توی nic.ir رفتن مرخصی و دامین من تایید نشده هنوز .
آقا من خدارو شاهد میگیرم اگر شما مدیریت یک شرکت ثبت دامنه رو به طور مثال بدی دست یک "بز" و یا یک عدد "گوسفند" مطمئنا میتونه درک کنه که باید برای همچین جایی در تعطیلات هم نیرو در نظر گرفته بشه تا موارد اورژانسی رو انجام بدن ولی خوب اینا ظاهرا نمیتونن درک کنن . بگذریم .
آقا کسی جایی رو سراغ داره که بتونم فوری فوتی دامنه مجانی با قابلیت ست DNS بگیرم ؟ سایت .TK رو امتحان کردم منتها DNS پردیس هاستینگ رو وارد میکنم ارور میده .

شما بخواید از هر هاستی به هر هاستی اطلاعاتتون رو منتقل کنید لزومی نداره دامنه ای در کار باشه !!! برای دسترسی به پنل هاست کافی ای پی هاست رو استفاده کنید !!!! یا اف تی پی کنید یا ه رکار دیگه ای !

behnam69.x

Registered User
لایک‌ها
439
شما بخواید از هر هاستی به هر هاستی اطلاعاتتون رو منتقل کنید لزومی نداره دامنه ای در کار باشه !!! برای دسترسی به پنل هاست کافی ای پی هاست رو استفاده کنید !!!! یا اف تی پی کنید یا ه رکار دیگه ای !

بنده بهشون گفتم برای بک آپ لینک مستقیم میخوام ولی خوب میگن نمیشه آی پی استفاده کرد و باید دامنه ست کنی ! برای خودم هم عجیبه

93n03x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
اینو امتحان کن :
Free Dns

بالا