آژانس هواپیمایی
pop up

کمک فوری در مورد مادر برد ایسوس P5K

شروع موضوع توسط amoo milad ‏27 جولای 2007 در انجمن سخت افزار

  1. amoo milad

    amoo milad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آگوست 2006
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    کرمانشاه
    سلام خدمت همه
    من دیروز مادربرد ASUS P5K رو خریدم(یعنی سفارش دادم واسم از تهران فرستادن)
    من توی تبلیغات که دیده بودم و تو نت که خیلی سرچ کرده بودم خیلی ازش تعریف کرده بودن و تنها تفاوتش با P5K3 ساپورت DDR3 بود و چند تا چیز دیگه که به کارمنمیومد.....
    ولی وقتی که مادر برد به دستم رسید دیدم اصلا از اون هیت سینک هایی که گفته بود خبری نیست (این نکته رو هم بگم که تو تمام تبلیغات فقط عکس P5K3 بود واصلا عکسی از P5K نبود ....!!!!!!؟؟؟؟؟!!!!!)

    حالا مشکلی که دارم اینه که دمای مادر برد خیلی میره بالا...:(
    دمای نرمال مادر برد باید 35 باشه و اگه از 45 بزنه بالا الارم میزنه.....
    در حالت عادی دماش به 50 درجه میرسه :eek: در حالی که دمای سی پی یو 30 درجه هست
    اصلا جرعت ندارم باهاش هیچ کاری کنم.....
    حتی واسه هیت سینک های مادر برد 2تا فن نصب کردم و در های کیس و باز کردم(درب چشتشم باز کردم)....
    با این وجود دماش در حالت عادی به 47 میرسه ......

    حالا چی کار کنم؟؟؟؟:(
    خواهش میکنم راهنماییم کنید....
    این دما نرماله؟؟؟
    پس چرا الارم میزنه؟؟؟؟
    مادربردم ایراد داره؟؟؟
    باید بفرستم گارانتی؟؟؟
    چی کار کنم لطفا....:(
    منتظرم......
    با تشکر عمو میلاد
     
  2. amoo milad

    amoo milad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آگوست 2006
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    کرمانشاه
    کسی با این مدل مادربرد کار نکرده؟؟؟؟؟!!!!!؟؟؟؟
    کلا دمای مادربرد های ایسوز در حالت عادی چنده؟؟؟؟
     
  3. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    دوست من به نظرم به خاطر ورژن بايوست هست . يك كاري كن . فايل اپ ديت جديد اين برد رو از asus بگير بعد با برنامه asus update فايل جديد رو فلش كن . اگر مشكل باقي بود بگو يك راهي ديگه بهت ميگم
     
  4. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    ضمنا بايوس رو چك كن .احتمالا آلارم ها تو پائين ترين درجه ممكن هستند بايد ببري بالاتر كه سريع آلارم نده
     
  5. Mod.Chip

    Mod.Chip Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2007
    نوشته ها:
    824
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    در مورد دما که جناب AMD کمکتون کرد . در مورد ظاهر هم دوست عزیز باید بیشتر تحقیق میکردی این مینبورد چندین مدل داره P5k با P5k3 Deluxe خیلی فرقشه اصلا هیچ ربطی به هم ندارن اگه تو اینترنت یه سرچ کوچیک میزدی اطلاعات کاملا میومد دستت . این سری Asus P5k چندین مدل داره P5K Deluxe داریم P5k-E داریم P5k3 Deluxe داریم P5k-c داریم P5k-se داریم P5k3 Premium داریم P5k premium داریم خوده P5K هم هست که البته من دقیقا نمیدونم چه مدلهاییش تو بازار ما هست ولی تو ایناهمین P5K ارزونترین و ساده ترین مدله .
     
  6. amoo milad

    amoo milad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آگوست 2006
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    کرمانشاه

    اقا جدید ترین فایل فلش رام رو گرفتم و فلش کردم....
    از لحاظ سرعت لود اولیه خیلی بهتر شده.... :blink:
    ولی از لحاظ دما هیچ تغییری نکرده:( :( :(
    چی کار کنم؟
    ایا این دما تبیعیه؟
    میشه لطفا اون راه دوم و بهم بگید
    ممنون
     
  7. boxilink
  8. amoo milad

    amoo milad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آگوست 2006
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    کرمانشاه
    راستی فکر میکنم پشت مادربردم بیشتر از جلوش داغ میشه....
    اینم طبیعیه؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟؟
    نباید مادربرد و بفرستم واسه گارانتی؟
     
  9. amoo milad

    amoo milad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آگوست 2006
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    کرمانشاه
    دوستان چی کار کنم؟؟؟؟ یه نظری ، پیشنهادی ، راه حلی....
    ایا این دما نرماله؟
    من تاحالا با مادربرد های ایسوس کار نکردم(ولی با تمامی مدل هایه گیگا کار کردم و چند مدل I WILL ).....
    ولی اصلا با ایسوز کار نکردم....
    این دما نرماله....
    چی کار کنم؟؟؟
    منتظرم
    ممنون
     
  10. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    كيست چي هست ؟ راستي تونستي عكسي از كيست بگير بگم چيكار كني
     
  11. amoo milad

    amoo milad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آگوست 2006
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    کرمانشاه
    اقا من نمیدونم شما دقیقا عکس کجای کیس رو میخواید واسه همین عکس از همه جاش گرفتم....
    حالا اگه جایه خواصی مد نظرتون بود بگید که چند تا عکس هم از اون جا بگیرم...

    این یه نمای کلی:
    [​IMG]
    [​IMG]


    اینم اون 2تا هیت سینکی که خودم فن واسشون گذاشتم(دماشون به شدت بالا میره)
    [​IMG]
    [​IMG]


    اینم پشت کیس:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  12. amoo milad

    amoo milad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آگوست 2006
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    کرمانشاه
    راستی کیسم مدل گیرین MIDI 2002 هست
    ولی پاور رو عوض کردم و اونم گیرین مدل : GP530AB هست که از ایم ورژن 2 ها هستش
    اگه مشخصاتی چیزی میخواید بگید تا اسم و مدل کاملشو بگم
    با تشکر
     
  13. Mod.Chip

    Mod.Chip Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2007
    نوشته ها:
    824
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    فکر میکنم دماش یکمی زیاد باشه برای اطمینان میتونی به دفترچه مینبورد هم مراجعه کنی احتمالا نباید بالاتر از 40 درجه بیاد احتمالش هست سنسور دمای مینبورد ایراد داشته باشه . دما رو با چی میخونی Pc-Probe یا از تو بایوس .
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Tehranshahr

    Tehranshahr فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏15 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    3,628
    تشکر شده:
    285
    محل سکونت:
    تهران
    اوه اوه کیست عین ماله منه ، تهویش افتضاحه!

    این سری جدیدا که زدن تهویش خوب شده!
     
  16. amoo milad

    amoo milad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آگوست 2006
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    کرمانشاه

    هم از بایوس و هم با نرم افزار Pc-Probe دماشون یکیه :(
    وقتی هم به هیت سینک سی پی یو یا به هیت سینک گرافیک دست میزنم خنک خنک هستن
    ولی وقتی به اون هیت سینک های مینبرد دست میزنم دستم بدجوری میسوزه....
    مخصوصا واسه هیتسینک چایینیه
    اون خیلی بیشتر از بالایی داغ میکنه
     
  17. amoo milad

    amoo milad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آگوست 2006
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    کرمانشاه
    سلام خدمت همه
    از وقتی که این سیستم و جم کردم گرافیکش موقع بالا اومدن ویندوز یه پیغام میداد که اصلا نمیشد خوندش ، چون خیلی خیلی زود میرفت(در حد 0.1 ثانیه بود)
    این چند روزه و امروز خیلی تلاش کردم که بتونم ازش عکس بندازم و متنشو بخونم
    که بالاخره امروز موفق شدم
    خودم چیز زیادی سردرنیاوردم....:(
    راجع به برقشه و میگه که برقش ضعیفه :blink:
    حالا نظر تخصصی تر رو گذاشتم اساتید بدن
    فکر نمیکنید به این جریان ربطی داشته باشه؟؟؟؟؟
    یعنی ممکنه مادر برد برق دزدی داشته باشه؟:wacko::blink:
    راستی گرافیکم برند ایسوز و مدل 8800 GTS هستش با حافظه 256 مگ
    این اون عکسه که گفتم
    [​IMG]
     
  18. Mod.Chip

    Mod.Chip Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2007
    نوشته ها:
    824
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    اون سوکت پاور اضافیه روی کارت گرافیک رو به پاور وصل کردی ؟
    در مورد مینبوردم نمیدونم چیکار میشه کرد اخرش اینه که ببری گارانتی ولی احتمال اینکه بگم مشکلی نداره و عادیه زیاده .
     
  19. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    شما بايد تهويه كيس رو درست كنيد . معمولا روي اينطور سيستم هاي بايد از يك كيس خوب استفاده كرد مثل SILENT STORM گرين كه تو كرمانشاه هم هست
     
  20. Vahid Aghakhani

    Vahid Aghakhani کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    163
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    no
    سلام:
    اول از اینکه تهویه کیس رو درست کن حداقل 3 تا فن یکی در جلوی کیس جایی که هارد ها می باشد دو فن هم بر روی درب کیس! یک فن هم که از اول بر روی پشت کیس تقریبا کنار فن سی پی یو بوده است.
    دوم اینکه بهتر بود برای کامپیوتری که خریداری کردی یک پاور 780 وات می خریدی!
    سوم اینکه سعی کن فنی که جلوی کیس می گذاری چوری باشه که هم هارد و هم گرافیک رو خنک کنه!
    چهارم یادمه پست های اول نوشته بودی که چیپست پایینی خیلی داغ میشه! احتمال میدم که اگه ببری گارانتی چیپست رو Update کنن چون قبلا یه بار من واسه Albatron مادربوردش بردم همین کار رو کردن! اگر میبینی چیپ پایینی هستش برو یه هیتسینک خوب بخر و جایگزین اون فن روش بکن مطمئن هستم اگه این کارا رو انجام بدی مشکلت حل میشه...
    قربانت
    وحید
     
  21. amoo milad

    amoo milad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آگوست 2006
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    کرمانشاه
    ممنون اقا وحید
    شما چه کیسی و پیشنهاد میدید؟؟؟؟
    لطفا مدلشو کامل بگید تا اون و تهیه کنم....
    ممنون

    --------------------------------------

    راستی یه مطلب دیگه....
    به خاطر همین مشکل مادربردم و فروختم
    مدل P5K3 DELUXE WIFI گرفتم
    ولی این مدل فقط رم DDR3 میخوره
    کسی قیمت رم DDR 3 رو نداره؟؟؟؟
    حالا این مدل و نگه دارم و واسش رم بخرم یا مدل پریمیوم همن P5K3 که 2گیگ رم اینترنال داره رو بگیرم؟؟؟؟
    چی کار کنم؟؟؟؟
     
  22. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    به نظر من GIGABYTE P35 -DQ6 بگير نه مشگل حرارتي داره نه مشكل ديگر تو سايت سخت افزار هم توسط دوستان مورد بررسي قرار گرفته . كيس هم اگر 8 روز صبر كني كيس TUNIQ3 وارد بازار ميشود اين كيس بهترين انتخاب براي سيستم حرفه اي هست