• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری دوستان ...کنده شدن دکمه های کیبورد لپ تاپ

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سلام به همگی
دو تا از بچه های کوچک فامیل چند روز پیش دو تا لپ تاپ من رو پیدا کردن و با کمک هم و کوشش چشمگیری موفق شدن دور از چشم بقیه نصف دکمه های کیبورد لپ تاپ ها رو بکنن !!! که بعد از کشف این موضوع باعث تشویق حضار و نابودی اعصاب و روان بنده شد

حالا می خوام ببینم این کنده شدن دکمه های کیبور قابل حل هست ؟ ( خودم نتونستم )البته دکمه هاش موجوده

می تونید یک تعمیر کار معتبر و قابل اطمینان جهت تعمیر بهم معرفی کنید و حدود هزینه هم بهم بگید ...تهران هم هستم
با تشکر از شما

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،
اون گیره های زیرِ هر دکمه، اگر موجوده و مفقود نشده، میتونید حتی خودتون بزاریدش سرِ جاش. یا اگرم ببرید بِ هر تعمیرکارِ حتی موبایل، براتون با مبلغِ ناچیزی جا میزنه.
اما اگر پایه ها و گیره ها شکسته و یا مفقود شده باشن، خیلی کارِتون سخت میشه و میتونید ببرید پایتخت براتون درست کنن.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
درود،
اون گیره های زیرِ هر دکمه، اگر موجوده و مفقود نشده، میتونید حتی خودتون بزاریدش سرِ جاش. یا اگرم ببرید بِ هر تعمیرکارِ حتی موبایل، براتون با مبلغِ ناچیزی جا میزنه.
اما اگر پایه ها و گیره ها شکسته و یا مفقود شده باشن، خیلی کارِتون سخت میشه و میتونید ببرید پایتخت براتون درست کنن.

آقا ممنون خودم جا میزنم دکمه حالت فنری دیگه نداره و پایین میمونه !!!
میشه آدرس اون محل مورد نظر تو پایتخت رو بدید یا بگید کدوم طبقه برم
تشکر دوست عزیز

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
یه کیبورد اندازه ابعاد لپ تاپی که تخریب شده بخر بچپون تو لپ تاپ

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام مردم 2 تا 2 تا لپ تاپ دارن اونم پخش کرده جلوی بچه های فامیل .خوب گناه دارن بذار بازی کنن .
خوبی دوست من ccl هم که اینجاست
من چون کاری از دستم بر نمیومد گفتم بیام همدردی کنم امیدوارم همدردیه منو پذیرا باشید

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سلام مردم 2 تا 2 تا لپ تاپ دارن اونم پخش کرده جلوی بچه های فامیل .خوب گناه دارن بذار بازی کنن .
خوبی دوست من ccl هم که اینجاست
من چون کاری از دستم بر نمیومد گفتم بیام همدردی کنم امیدوارم همدردیه منو پذیرا باشید
داداش 2 تاش 1 میلیون نمیشه فکر نکن خیلی چیزای خفنی بوده اما 1 ریال هم پول چه برسه به این مقدار

ممنون بابت هم دردی

sasaniehsan

Registered User
لایک‌ها
0
اقایی مئل دستگاه ها رو پخ کن بهت بگم چقدر خرجشه
مرکز کامپیوتر امیر 09193154155

h.sadat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام. براي تعيين دقيق هزينه ي تعمير بايد مدل دقيق دستگاه رو بگيد.در ضمن شما ميتونيد براي براورد هزينه ي دقيق تعمير به سايت www.supportnotebook.com مراجعه كنيد.كه در سايت به صورت انلاين مدل دستگاه رو ازتون ميپرسن و اعلام هزينه ميكنن.ادرس تعميرگاه هم در سايت موجود هست.مهندس سيد حسين سادات

بالا