• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری - هنگ کردن i900 در آپگرید فریموار

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

یه دو سه روزی نمیشه I900 گرفتم، بخاطر مصرف بالای باطری به پیشنهاد دوستان خواستم آپگرید کنم ولی متاسفانه در هنگام آپگرید ، بعد از دانلود File1 د رهنگام دانلود file2 مشکل upload Failed پیش آمد و گوشی هنگ کرد .
حالا هم وقتی روشن میکنم نوشته Samsung Omnia روی صفحش ظاهر میشه و همونطوری میمونه. :crying:
راهکاری برای حل این مشکل سراغ دارید؟ اگه روش نرم افزاری باشه شاید بتونم خودم انجام بدم.
من تبریز هستم، اگه کسی رو سراغ دارید که بتونه مشکل رو حل کنه لطفا معرفی کنید.
خیلی اعصابم خرابه، بعد از مدتها پس انداز یه گوشی خریدم اونم اینطوری شد، منتظر راهنمایی هاتون هست

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
شکر خدا ، با لطف و راهنمایی دوستان خوشبختانه مشکل از طریق ارتقا به J9 حل شد.

کد:
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=58257

با نصب J9 مشکل حل شد فقط موقع روشن خاموش کردن گوشی در شروع یه آیکون موبایل با یه علامت خطر میاد اما بعد ویندوز اجرا میشه و تا بحال هیچ مشکلی ندیدم ( فکر میکنم این مشکل هم از اونجا ناشی شده که تو مرحله آخر که نرم افزار میخواست از طریق درایورهای مودم سامسونگ به گوشی وصل بشه پیام Unable to connect port (فکر کنم یه همچین چیزی) میداد و حدود ده دوازده بار چک کرد نتونست وصل بشه بعدش هم نوشت Connect to phone failue )
بعد از مدتی انتظار من هارد ریست کردم خوشبختانه حل شد.
نمیدونم این ایکون نشانه چیه و میشه اینو هم حذف کرد یا نه؟ ظاهر که دستگاه خیلی خوب کار میکنه

بالا