• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک میخوام از دوستان برای این که چی بفروشم

mmafunian

Registered User
لایک‌ها
196
سلام دوستان دانشگاه ما مثل نمایشگاه میزو مکان اجاره میده اجارشم روزی 100 تومنه...:)
میخوام ببینم چی بفروشم بهتره و این که ارزش داره روزی 100 اجاره بدم موقعیتش خوبه و فوق العاده رفت و امد میشه.....

کسایی که اجاره کردند بیشتر لوازم جانبی موبایل و مونوپد میفروختن حالا میخوام بدونم من که اصلا تجربه ندارم و ذرامدم ماهیانه ۲۰۰ تومن هست و یه سرمایه کمی دارم ارزش داره درامد یک ماهم را هزینه اجاره دو روز بدم !!؟

Last edited:

saeedboy68

Registered User
لایک‌ها
254
شما تهرانیا چه درآمدهایی دارید. اینجا وسط شهر پاساژ اجاره ماهانه رو 250 گذاشته کسی اجاره نمیکنه چون درآمدی نداره...

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
روزی 100 زیاده!
فقط دانشجو خرید میکنه؟ چیا میشه فروخت؟ جو چطوریه؟

شما تهرانیا چه درآمدهایی دارید. اینجا وسط شهر پاساژ اجاره ماهانه رو 250 گذاشته کسی اجاره نمیکنه چون درآمدی نداره...
البته ایشون که تو پستش نگفته چه دانشگاهی و چه شهری
ولی در تهران هزینه ها واقعا بالاتر از متوسط کشوره. بازار هم رکوده. فرقی نداره کجا!
جز یک درصد خاصی از مردم که درآمدشون طی این چند سال نسبت به هزینه ها بالا رفته، بقیه همه مشکل دارن!

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
ساندویچی محشره
مخصوصا اگ سلف خوبی نداشته باشه دانشگاه

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
چیزی که الان همه دانشجوا اسیرش سیگارو قلیون و فندک و پیپ از این چیزا :D

Sent from my CHM-U01 using Tapatalk 2

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
روزی صد تومن واقعا درامد خوبیه برا خود دانشگاه
به نظرم همون ساندویچ بهترین گزینه هستش
البته اگه بتونید نسبت به رفت و آمد سود کنید

mmafunian

Registered User
لایک‌ها
196
کسایی که اجاره کردند بیشتر لوازم جانبی موبایل و مونوپد میفروختن حالا میخوام بدونم من که اصلا تجربه ندارم و ذرامدم ماهیانه ۲۰۰ تومن هست و یه سرمایه کمی دارم ارزش داره درامد یک ماهم را هزینه اجاره دو روز بدم !!؟

Last edited:

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
اگه سلف نداشته باشه . ساندویچ بهترین گزینه هستش . البته میتونی چای هم بفروشی . چند نوع کیک هم بفروشی

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
ماشا الله به این دانشگاه های ما که در زمینه کسب درآمد در بالاترین سطح کار می کنند!!!!! روزی100هزار تومن برای اجاره یک میز؟؟؟!!!!! سر گردنه فکر کنم کمتر اجاره بدهند:eek:

بالا