آژانس هواپیمایی
pop up

کمک واسه k800i

شروع موضوع توسط m.hack3r ‏22 آپریل 2008 در انجمن گوشی های Java

  1. m.hack3r

    m.hack3r Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2008
    نوشته ها:
    1,032
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    شیراز
    سلام دوستان من نیاز به کمک زیادی دارم.
    گوشی من K800i هست یکبار به USB جلوی کامپیوتر وصل شده و از همون موقع مشکل پیدا کرده.
    شارژش زودتر از قبلا میخوابه و با USB هم به کامپیوتر وصل نمیشه مجبور شدم برم BlueTooth بخرم و اگر چیزی میخوام بریزم روش .
    تمام موبایلی ها هم بردمش تو این دهات هیچکس بلد نیست چیکار کنه !
    هرکی میدونه چطوری درست میشه بهم بگه باید چیکارش کنم به خدا دیگه کلافه شدم.:(

    راستی در حالت عادی وقتی USB بهش وصل می کنم اون سه گزینه که باید انتخاب کنی نمیاد مثل این:
    File Manager
    PC Suite
    PC Storage
    اصلا هیچ عکس العملی نشون نمیده انگار که بهش USB وصل نمیشه.
     
  2. m.hack3r

    m.hack3r Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2008
    نوشته ها:
    1,032
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    شیراز
    یه نفر بهم این راح حل رو گفته .
    اما من نمیدونم چطوری فکتوری ریست میشه اگه میدونید بهم بگین.

    راه حلی که من به دهنم می رسه اینه که یه بار هارد ریست (اصطلاح بچه های PPC ) یا فکتوری ریست بکن نه طوری که فقط تنظیمات رو برگردونه بلکه تمام حافظه دستگاه رو هم پاک کنه یا آخرین فریم ور جدید گوشی رو از سایتش بگیر و گوشی رو آپدیت کن
     
  3. m.hack3r

    m.hack3r Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2008
    نوشته ها:
    1,032
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    شیراز
    گوشی من فریم ور R1JG001 هست.
    اگه فریم ور یا چیزی دارین لطفا دریغ نکنید خیلی خیلی لازم دارم.
     
  4. Wiseman

    Wiseman مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    3,388
    تشکر شده:
    131
    محل سکونت:
    Meet Me in St. Louis
    1 - کابل USB مشکل نداره ؟ معمولا بعد از مدتی جای کابل هرز میره و دچار قطعی میشه .
    2- آپدیت یا فلش نکردید ؟
     
  5. @li

    @li کاربر فعال موبایل کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2006
    نوشته ها:
    3,788
    تشکر شده:
    81
    محل سکونت:
    GRAVEYARD
    اگر مشکل با master reset برطرف نشد و کابل هم ایرادی نداشت با فلش حتما درست خواهد شد!!!!
     
  6. m.hack3r

    m.hack3r Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2008
    نوشته ها:
    1,032
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    شیراز
    مشکل با Master Reset برطرف نشد.
    کابل هم ایرادی نداره با 7 تا کابل تست کردم.
    متاسفانه من همه ی فروم های ایرانی رو گشتم واسه R1JG001 این فریم ور هیچی نزاشتن.
    بیشتر کمکم کنید.
     
  7. boxilink
  8. m.hack3r

    m.hack3r Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2008
    نوشته ها:
    1,032
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    شیراز
    دوستان گوشیم از این مشکلات گذشته فکر کنم.
    می خواستم با برنامه Setool 1.11 فلشش کنم نشد متاسفانه اصلا هرچی کابل بهش وصل میکنم نمیشناسه.
    یه مشکل بزرگه مثلا برنامه میگه C رو نگه دار بعد کابل رو وصل کن من اینکارارو می کنم بازم USB رو نمیشناسه.
    یعنی ممکنه IC یو اس بی سوخته باشه ؟
    اگه سوخته چقدر خرجم میشه تا عوضش کنم ؟
    در مورد فلش هم باید بگم هیچ مشکلی تو کارم نبود آخرین درایور یو اس بی هم نصب کردم و همه چیز هم چک کردم.
    فقط بهم بگین IC یو اس بی رو باید از کجا بخرم یا چطوری وصلش کنم خرجم چند میشه !
     
  9. m.hack3r

    m.hack3r Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2008
    نوشته ها:
    1,032
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    شیراز
    دوستان تورو خدا کمک کنید.
     
  10. Wiseman

    Wiseman مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    3,388
    تشکر شده:
    131
    محل سکونت:
    Meet Me in St. Louis
    خب دوست م چرا نمیدید براتون با باکس فلش کنن ؟!
    خیلی از موبایل فروشی ها این کارو میکنن هزینش هم 3 الی نهایت 5 تومنه !
    باور کنید هزینه وقتی که برای آموزش و خود این کار میذارید خیلی بیشتر از 5 هزار تومنه! درضمن معمولا هم این طوری و با این دست برنامه ها مثل +xs و Far نمیتونید کاری بکنید !
    من خودم زمانی که W810 داشتم حدود 1 هفته با همین XS سرو کله زدم آخرش هم نشد که نشد !!
     
  11. jou_cz

    jou_cz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 فوریه 2008
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    باکس یک سخت افزار است که با قفل سخت افزاری گوشی ارتباط برقرار کرده و مثل ویندوز عوض کردند دوباره java رو روی گوشی میریزه
    به این برنامه ها هم اعتماد نکن این روس های که این چیزها رو نوشتند بی سواد بودند
     
  12. AmirSteve

    AmirSteve کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    Tehran-Karaj Cellphone:Samsung SGH-U700
    من یکی از فروم های در مورد اتصال یو اس بی و K800 توضیحاتی نوشته بودم اما نمی دونم این فروم بود یا یه فروم دیگه :D

    ببینید اینطور که نظرات یوزرهای خارجی رو در فروم سونی اریکسون خوندم بیشتر یوزرها با اتصال کابل USB و گوشی K800 مشکل دارن طوری که گوشی ادا در می یاره.اولین مشکلی که پیش می یاد مشکل اجرای برنامه های جاوا هست که Application Faild می ده.این یه مشکلی هست که همشون گله کردن.با مستر ریست و فلش کردن و عوض کردن مموری هم تا مدت کوتاهی مشکل رو برطرف می کنه اما مشکل همچنان باپر جاست و اینطور که یوزرهای نسبتا حرفه ای نقل قول کردن مشکل از فریمور هست اما چون برای خود سونی اریکسون هم یه مسئله پیچیده هست هیچ اقدامی تاحالا انجام نداده

    مشکلات بعد که با کابل usb کار می کنید شامل نوسانات برق به گوشی و در نتیجه سوختن برد و همین مشکلات اتصال usb هست که در سایت های خارجی هم بهش اشاره کردن.جالب اینجاست که این مشکل فقط در گوشی k800 کشف شده...البته در مورد مشکلات پریدن فریمور توسط کابل usb هم که روی گوشی W810 اتفاق می افتاده مطالبی خونده بودم.....

    این مشکلی که شما می گید احتمال زیاد برمیگرده به همون سوکت شارجر که پورت یو اس بی رو نمی شناسه....احتمالا با عوض کردنش مشکل حل بشه.بهتره اول با باکس فلش کنید و اگر مشکل حل نشد دست تعمیرکار بدید....

    فروم ایرانی چرا؟مگه سایت تاپ سونی اریکسون نیستش؟؟!

    از این لینک می تونی کل فریمور ها رو برای کل گوشی ها بگیری.یه خورده شلوغ هست اما راحته پیدا کردنش.از این لینک هم می تونی فریمور ورژنی که گذاشتی رو بگیری...منتها اول باید ثبت نام کنی.توسط این لینک.

    تو پنجره ای هم که می یاد جدول اول که یوزر نیم رو باید وارد کنید.جدول دوم و سوم هم پسورد و جدول چهارم هم ایمیل و جدول بعد هم کد امنیتی.

    اون ماله قدیم بود.منم یه بار خودمو کشتم اخرش هم نتونستم یه K750 رو فلش کنم و منوهاشو عوض کنم.اما از وقتی که روسیه های این SETOOLS رو تونستن نرم افزارشو که با کابل گوشی کار می کنه بیرون بدن خیلی راحت بشه.الان سه سوته بدون فلش کردن گوشی می شه با یه پچ ساده منوها رو عوض کرد.از بس منوی فلش اومده که همین دو روز پیش برای داداشم یه K810 خریدم که گوشیش رو بترکونم !

    جاوا که نه.Main گوشی به همراه فایل های بالا اومدن FS و در اخر هم کاستومایز گوشی که برای زبان منطقه ای هست.

    ولی من اصلا همچین نظری ندارم.تاحالا با همین برنامه ها گوشی های مختلف سونی اریکسون رو بدون دردسر درکمتر از چند دقیقه فلش کردم ! همین SETools در واقع همون باکس فلش هست منتها به جای کابل و دستگاه فلش با کابل خود گوشی کار می کنه.چه چیز بهتر از این ؟!
     
  13. @li

    @li کاربر فعال موبایل کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2006
    نوشته ها:
    3,788
    تشکر شده:
    81
    محل سکونت:
    GRAVEYARD
    واقعا چه تعریف جامع و کاملی....لول
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. jou_cz

    jou_cz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 فوریه 2008
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    جاوا که نه.Main گوشی به همراه فایل های بالا اومدن FS و در اخر هم کاستومایز گوشی که برای زبان منطقه ای هست.



    ولی من اصلا همچین نظری ندارم.تاحالا با همین برنامه ها گوشی های مختلف سونی اریکسون رو بدون دردسر درکمتر از چند دقیقه فلش کردم ! همین SETools در واقع همون باکس فلش هست منتها به جای کابل و دستگاه فلش با کابل خود گوشی کار می کنه.چه چیز بهتر از این ؟![/QUOTE]

    دوست عزیز هیچ کدوم از آگوستیک های صدا رو سونی اریکسون تایید نمیکنه چون با دست کاری یک عده هکر وارد اینترنت شده
    در ضمن وقتیکه سخت افزار گوشی نظیر اسپیکر ها برای رنج خاضی ساخته شده اند این کار باعث خرابی سخت افزاری گوشی خواهد شد
     
  16. AmirSteve

    AmirSteve کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    Tehran-Karaj Cellphone:Samsung SGH-U700
    اگوستیک صدا؟چه ربطی به فلش داره؟؟!!

    کدوم اگوستیک رو سونی اریکسون تایید نمی کنه؟

    کی گفته شما فریمور یه گوشی دیگه رو روی گوشیتون فلش کنید.فریمور مخصوص گوشیتون رو با برنامه فلش کنید تا بدون هیچ گونه مشکلی بالا بیاد.

    شما وقتی که بخوایید یه باکس بخرید باید اون باکس رو از نماینده مخصوص بگیرید تا بتونید وارد اون سایت باکس بشید و فریمور های مربوطه رو دانلود کنید.به عنوان مثال همین باکس یونیورسال که همه می شناسنش.سایتش اصلا اجازه اینو نمی ده که هر کسی بخواد بره فریمور هارو دانلود کنه.همین فریمورها هم توسط هکرها درست نشدن.بلکه سورسش توسط خود کمپانی برداشته شده.

    حالا اون فریمور چه توسط کابل خود گوشی و برنامه فلش بشه و چه توسط دستگاه فلش...فرقی نمی کنه.علت اینکه می گن با کابل خود گوشی و نرم افزار بهتره فلش نکنیم اینه که سرعت انتقال داده ها در کابل usb بسیار پایین تر از کابل و باکس فلش هست و این خودش می تونه باعث مشکلات بشه.یه زمانی فلش کردن یه گوشی سونی اریکسون توسط XS++ تا 45 دقیقه هم طول می کشید اما باکس فلش فقط در حد چند دقیقه....



    اینکه سخت افزار یه گوشی مانند اسپیکر برای یه رنج خاص ساخته شده اصلا منظورتون رو نفهمیدم.....
     
  17. safa2002

    safa2002 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    222
    تشکر شده:
    1
    یه سوال درباره k800 i داشتم
    موقه فیلم برداری فلاش دوربین روشن نمیشه
    همون چراغ که نور سفید رنگ داره
    :d:d
    تو تنظیمات هم نیست
    چی کار باید کرد؟
    update
    دست کاری
    نصب نرم افزار بخصوصی
     
  18. Mazi

    Mazi مدیر موبایل و اسمارت فون ها مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    9,739
    تشکر شده:
    684
    محل سکونت:
    Tehran
    اون فلش زنون هست...طراحی شده یه لحظه روشن بشه و بعد خاموش بشه و دوباره شارژ بشه...اگه یه بند روشن باشه 2 دقیقه ای سوخته و خلاص!!
     
  19. AmirSteve

    AmirSteve کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    Tehran-Karaj Cellphone:Samsung SGH-U700
    با پچ ELF که برای هک گوشی هست می توان چراغ رو روشن نگه داشت اما همونطور که مازی عزیز گفتند دو دقیقه روشن باشه....می سوزه !!!
     
  20. Wiseman

    Wiseman مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    3,388
    تشکر شده:
    131
    محل سکونت:
    Meet Me in St. Louis
    فلاشش فقط برای عکاسیه ، راهی هم نیست !
    این مشکل رو سونی اریکسون توی مدل K850 حل کرده با اضافه کردن فلاش LED !
     
  21. safa2002

    safa2002 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    222
    تشکر شده:
    1
    اون فلش قرمز رنگه یا سفید رنگه؟
    من با فلش سفید رنگه منظورم هست
    اون هم زنون هست؟
     
  22. Mazi

    Mazi مدیر موبایل و اسمارت فون ها مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    9,739
    تشکر شده:
    684
    محل سکونت:
    Tehran
    اتفاقا همون سفید رنگه زنون هست...اون قرمزه نیست....