• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک و انجام کار خیــــــــــــــر ..... خیرین سری بزنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
سلام دوستان
اولاً،تف تو ریا:happy:
ثانیاً،من همراه بابام هر سال میایم یه کم خرت و پرت جمع می کنیم و مواقعی مثل ماه رمضان و یا دم عید واسه خونواده هایی که میدونیم وضع مالی خوبی ندارن و مشکلات زیادی دارن،یه حالت سبد کالا یا مواد غذایی می بریم (سعی می کنیم به قول معروف کرامت افراد حفظ شه)
امسال هم همین کار رو خواهیم کرد.گفتم شاید دوستان هم بخوان تو این کار خیر شریک باشن و بتونیم یه کم بهتر این کارو انجام بدیم
خونواده منم به خاطر اینکه پدر و مادر هر دو فرهنگی هستند (البته بازنشسته) و در دانشگاه هم کار می کنن،کلا روابط اجتماعی گسترده ای دارن و چون این جور کارها رو دوست داریم،یه جورایی پی شناسایی این خانواده ها بودیم و همین الآنشم مثلاً ماهانه از اطرافیان مبلغی رو جمع آوری می کنند و وقتی به حدی رسید صرف چنین کارهایی می کنند.(به خط دوم توجه شود)
من نمیدونم چه چیزهایی رو باید توضیح بدم دیگه،سوالی هست بفرمایید
کمکها هم میتونه به اشکال مختلف باشه،وجه نقد،لوازم مصرفی مثل انواع لباس،مخصوصاً لباس کودک (تمیز باشه،دقت کنید بچه ای میخواد واسه عید بپوشتش)،یا هر چیز دیگه ای که به ذهن خودتون میرسه
(فقط کارت دی وی بی و رم و سی پی یو نفرستین :D)
اگر سوالی هست (که حتماً هست) بفرمایید
اگرم حس و حال این چیزا رو ندارید یا دوست ندارید،یه آپ بزنید این تاپیکو،ثواب داره
از مدیریت هم میخوام اجازه بده بیشتر از یه آپ در روز بزنم
ممنون
یا حق

پ.ن:دوستان توجه کنند هیچ کف یا سقفی نیست واسه کمک،حتی هزار تومن هم باشه،وقتی جمع بشه میشه یه کاریش کرد
پ.ن 2:در مورد اعتماد به بنده،اگر خرید و فروش بود که سابقه بازارچه مشخصه،اما در این کار فکر نمی کنم کسی به خودش این اجازه رو بده چنین پولهایی بخوره
پ.ن3:بنا به درخواست دوستان عزیز،شماره کارت و نام خودم رو قرار میدم.فقط،حتماً حتماً حتماً اگر واریز کردید مبلغی رو،فیش رو واسم پخ کنید تا خدای ناکرده مدیون کسی نباشم.ممنون
شماره کارت:6037991177202011
شماره حساب:0102758949004 به نام رضا احمدیان کوچکسرایی،بانک ملی ایران
شناسه شبا حساب متمركز شما: (اگه درست تبدیل کرده باشم:دی)
IR26 0170 0000 0010 2758 9490 04

مبلغ جمع آوری شده تا کنون: :33/200+15/000+50/000+15/000+15/000+10/000+2/000
اجناس جمع آوری شده تا کنون:---
ک نکته مهم:اکثر افراد احساس میکنم از واریز مبالغ کم خجالت میکشند یا مهم نمیدونند،خواهشاً دریغ نکنید.این روزا 1ت واقعاً پولی نیست،ولی اگه از 20 نفر این پول جمع آوری بشه،میشه یه کاریش کرد.دریغ نکنید)
ایشالله هفته آینده خرید انجام میشه و فعلاً قصد خرید محصولات مصرفی عید مثل مرغ،گوشت،حبوبات،آجیل،شیرینی،میوه (از باغ آشنایان به شکل رایگان) و ... است.(البته همراه با مبالغ دیگه از طرف خانواده)
نظری هست در خدمتم

سری اول خریدها:
تو خرید اول یه سری مواد شوینده،شکلات،ماکارونی،روغن،دستمال کاغذی،مرغ و ... خریداری شد.ایشالله آخر هفته یا اوایل هفته بعد مقداری شیرینی(برای تازگی هنگام عید) خریداری میشه
باز هم از دوستانی که کمک کردند تا به حال ممنون و سپاسگزار
2012-03-12 16.28.14.jpg2012-03-12 16.28.34.jpg

Last edited:

yasin90

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
خدا خیرت بده....

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
ممنون از دوستان
توجه کنید حتی اگر هزار تومن هم باشه،وقتی جمع بشه میشه یه کاریش کرد
دوستان کمترین کمکهاشون رو هم دریغ نکنن

msmsms1

Registered User
لایک‌ها
2
سلام حسن نیت شما رو تحسین میکنم اما مردم فقیر همه جا هست واحتیاجی به واسطه نیست برای اینکار مگه اینکه یه شهر فقیر رو بخای کمک کنی

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
سلام حسن نیت شما رو تحسین میکنم اما مردم فقیر همه جا هست واحتیاجی به واسطه نیست برای اینکار مگه اینکه یه شهر فقیر رو بخای کمک کنی

دوست من،در این هیچ شکی نیست،هیچ
ولی مشکل از اینجا شروع میشه که مثلاً من بخوام 1000 تومن صرف این کار کنم،چی کار میتونم بکنم باهاش؟فوقش اینه که بندازم تو صدقه که خب خیلی تو این شک دارن و نمیدونن چجوری خرج میکنه کمیته امداد،یا اینکه بدمش دست این گداهای خیابون که خب اونا هم واسه خودشون کلی توش حرفه
ضمن اینکه مثلاً با فرض اینکه من بتونم این 1000 تومن رو برسونم دست آدم مستحقش،خب دردی ازش دوا نمیشه تا وقتی بیشتر از این حرفا نشه این پو
علاوه بر این،مثلاً خود شما آیا حاضری واسه اینکه 1 تومن رو برسونی به آدم مناسب،بگردی دنبال این شخص و برسونی دستش
مسلماً وقتی این پولا جمع بشه کار راحت تر و تاثیرگذار تر خواهد بود،ضمن اینکه مثلاً زحمت واریز پول از عابر بانک خیلی کمتره

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
1
عزیزم شماره حساب بده...من هم ماهیانه به محک کمک میکنم....نوروز هم پبشاپیش بر شما و خانواده محترمت پیروز

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
داداش شماره حساب بذار داخل پست اولت چون خیلیادوسندارن خودتونم بفهمین دارن کمک میکنن

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
عزیزم شماره حساب بده...من هم ماهیانه به محک کمک میکنم....نوروز هم پبشاپیش بر شما و خانواده محترمت پیروز

پس همکاریم که:دی،من نمایندشون بودم تو دانشگاه صنعتی اصفهان،یعنی عضو گیری میکردیم.خیلی حس خوبی بود
پخ می کنم واست
فقط حتماً حتماً حتماً مبلغ واریزی و زمان و ... رو بگو تا حسابام قاطی نشه یهو
و همچنین بر شما و خونوادتون.سال خوبی داشته باشین

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
داداش شماره حساب بذار داخل پست اولت چون خیلیادوسندارن خودتونم بفهمین دارن کمک میکنن

نقهمیدم منظورتو:D
شماره خساب خودمو بذارم؟
آخه مشکل اینه در این صورت ممکنه دوستان واریز کنن و بهم یگن اونوقت من ممکنه مدیون بشم خدای ناکرده
واسه همین میگم
لباس بلا استفاده هم داشتین دریغ نکنین،مخصوصاً بچه گونه

kamranq

Registered User
لایک‌ها
49
شماره حساب بزار اگه کسی خواست مبلغی رو برای تو واریز کنه و تو کلش رو جمع کن هر جور می دونی به ... برسون

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
شماره حساب بزار اگه کسی خواست مبلغی رو برای تو واریز کنه و تو کلش رو جمع کن هر جور می دونی به ... برسون

نقهمیدم منظورتو:D
شماره خساب خودمو بذارم؟
آخه مشکل اینه در این صورت ممکنه دوستان واریز کنن و بهم یگن اونوقت من ممکنه مدیون بشم خدای ناکرده
واسه همین میگم

لباس بلا استفاده هم داشتین دریغ نکنین،مخصوصاً بچه گونه

عرض کردم که دوست عزیز
اگر مبلغ قابل توجهی شد حتماً با مشورت دوستان تصمیم گیری خواهیم کرد در مورد نحوه مصرفش
خودم اقلام مصرفی نوروز رو مد نظر دارم
تا ببینیم چه میشود

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
................................................

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
سلام ///////////////خدا به شما و خانواده شیر پاک خوردت خیر و برکت بده.
عزیز یه راهکار پیشنهاد میدم همینکارو کنید چون بعضیها دوست ندارن تو کار خیر ازشون اسمی برده بشه .
یک کارت عابر بانکتونو که بی استفاده هست خالی کنید (بدون موجودی) بعد شماره کارت رو با ذکر نام تو پست اول بزنید حالا هر کی که پول به کارت میریزه میدونید که برای کار خیر هستش اگر نکته ای هست بفرمایید بفرمایید. ممنون از این کار خیر تون.

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
سلام ///////////////خدا به شما و خانواده شیر پاک خوردت خیر و برکت بده.
عزیز یه راهکار پیشنهاد میدم همینکارو کنید چون بعضیها دوست ندارن تو کار خیر ازشون اسمی برده بشه .
یک کارت عابر بانکتونو که بی استفاده هست خالی کنید (بدون موجودی) بعد شماره کارت رو با ذکر نام تو پست اول بزنید حالا هر کی که پول به کارت میریزه میدونید که برای کار خیر هستش اگر نکته ای هست بفرمایید بفرمایید. ممنون از این کار خیر تون.

بسیار عالی
پیشنهاد خیلی جالبی بود
برم بگردم ببینم چنین کارتی پیدا می کنم یا نه
البته در حالت فعلی هم که نمیشه اسمشو گذاشت ریا،فقط هم من متوجه میشم،کسی نخواد دیگران بدونن پخ میزنه و تو تاپیک هم اعلام نمیکنه خب
در هر حال پیگیر این پیشنهادتون میشم
ممنون

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
بسیار عالی
پیشنهاد خیلی جالبی بود
برم بگردم ببینم چنین کارتی پیدا می کنم یا نه
البته در حالت فعلی هم که نمیشه اسمشو گذاشت ریا،فقط هم من متوجه میشم،کسی نخواد دیگران بدونن پخ میزنه و تو تاپیک هم اعلام نمیکنه خب
در هر حال پیگیر این پیشنهادتون میشم
ممنون

در صورتی که شماره حساب رو در پست اول تاپیک اضافه نمایید دلیل بر صادق بودن عمل شما میکنه .

هیچ ریا کاری هم در نظر نگیرید.................. ریا زمانی صدق میکنه که انسان ها کار خیر خودشون رو به رخ بکشن . نه اینکه پیش شما دوستان مطرح کنن.

در هر صورت "شماره کارت + نام صاحب کارت" میبایست در صفحه اول اضافه بشه . و در صورتی که شما پول ها رو جمع میکنی لزوما باید شماره کارت شما قید بشه + اسم خودتون

ما خودمون تو موسسه خیره هستیم دادا ............. برای شفاف سازی باید بعضی از کارها رو بکنی و لو اینکه خودت فکر کنی ریا هست .

jolo

Registered User
لایک‌ها
58
انصافا حال کردم با این تاپیک........

از امروز میگردم هم خودمون هم آشناها اگه چیزه به درد بخوری بود حتما خبرت میکنم.
ایولا.....

اجر میدونی چیه؟؟؟ اجرت با خدا.....
آپ........

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
در صورتی که شماره حساب رو در پست اول تاپیک اضافه نمایید دلیل بر صادق بودن عمل شما میکنه .

هیچ ریا کاری هم در نظر نگیرید.................. ریا زمانی صدق میکنه که انسان ها کار خیر خودشون رو به رخ بکشن . نه اینکه پیش شما دوستان مطرح کنن.

در هر صورت "شماره کارت + نام صاحب کارت" میبایست در صفحه اول اضافه بشه . و در صورتی که شما پول ها رو جمع میکنی لزوما باید شماره کارت شما قید بشه + اسم خودتون

ما خودمون تو موسسه خیره هستیم دادا ............. برای شفاف سازی باید بعضی از کارها رو بکنی و لو اینکه خودت فکر کنی ریا هست .
چشم دوست عزیز
من دلیلم علاوه بر اینکه ریا نشه،این بود که حساب کتاب دستم باشه،ولی چشم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا