کمک و بعد فروش هارد 2 ترابایت ساتا 3

شروع موضوع توسط user2012 ‏1 ژانویه 2013 در انجمن خرید و فروش سخت افزار کامپیوتر و ماشین های اداری

  1. user2012

    user2012 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2012
    نوشته ها:
    39
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان یه هارد 2 سیگیت ساتا 3 موجوده
    داشتم تست میزدم که بذارم واسه فروش دیدم ارور پیدا کرده نمیدونم این ارور ها چیه من این هاردو 4 ماهه خریدم کسی از این ارور ها سر در میاره!!!؟؟؟


    01-January-2013_02-00.png

    2.jpg
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. signul.online

    signul.online Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 نوامبر 2012
    نوشته ها:
    307
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    Fasa
  4. hamidrasool671

    hamidrasool671 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    193
    تشکر شده:
    2
    سلام ممکنه هارد سکتور داشته باشه ضربه و یا به جایی خورده باشه
    قیمت را چند می دی ؟؟؟
    اینترنال هستش یا اکسرنال ؟؟؟
     
  5. signul.online

    signul.online Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 نوامبر 2012
    نوشته ها:
    307
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    Fasa
    حد مجاز :

    [TABLE="width: 800"]
    [TR="class: rg"]
    5 Reallocated Sectors Count








    36

    [TABLE="width: 100%"]

    [TD="width: 33%"]
    User: 100

    [/TABLE]
    [​IMG][TABLE="width: 100%"]

    [TD="width: 33%"]Min:
    100

    [/TD]
    [TD="width: 33%"]
    Avg:
    100
    [/TD]
    [TD="width: 33%"]
    Max:
    100
    [/TD]
    [/TABLE]
    [/TD]
    100

    [TABLE="width: 100%"]

    [TD="width: 33%"]
    User: 1

    [/TABLE]
    [​IMG][TABLE="width: 100%"]

    [TD="width: 33%"]Min:
    0

    [/TD]
    [TD="width: 33%"]
    Avg:
    0.09
    [/TD]
    [TD="width: 33%"]
    Max:
    1
    [/TD]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
     
  6. master2012

    master2012 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 می 2012
    نوشته ها:
    523
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    هرجا که دل خوش است.
    دوست عزیز این بد سکتور یا ارور نیست.
    این ارور به دلیل آهسته شدن دور دیسک هست که به عنوان ارور نشان داده شده
    راه حل آن هم:
    1 پاورهای قدرتمند و بدونه افت ولتاژ
    2 کابل مرغوب
    البته شاید مواردی دیگر هم باشه ولی من تا این حد میدونم.
    حالا چند؟؟؟
     
  7. user2012

    user2012 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2012
    نوشته ها:
    39
    تشکر شده:
    0
    lممنون این نشان دهنده چی هست؟؟؟

    مرسی فکر کنم از کابل باشه چون یه بار سیستم به ویندوز وارد نشد و کابل رو دستکاری کردم اونوقت بالا اومد
     
  8. hamidrasool671

    hamidrasool671 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    193
    تشکر شده:
    2
    قیمت را چند می دهید ؟؟؟؟
     
  9. user2012

    user2012 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2012
    نوشته ها:
    39
    تشکر شده:
    0
    فعلا میرم کابل رو عوض کنم
    اگه اوکی بود تست میزارم و میفروشم تا کسی هم تو سر مال نزنه
     
  10. signul.online

    signul.online Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 نوامبر 2012
    نوشته ها:
    307
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    Fasa
    دقیقاً ، که بعداً باعث بد سکتور میشه ... و بعداً فقط راه نجاتش کلین روم هست ... :blink:

    اگر توجه کرده باشید این نشون میده که اون عدد هایی که توی HD Tune هستند باید بین این اعداد باشند ...
    اگر با سیم برق وضعیت تغییر نکرد ، حتماً مشکل از منبع تغذیه (پاور) هست ...

    دوست عزیز حالا یه قیمت بذار دوستان یه کم دلگرم باشند ... :rolleyes:
     
  11. hamidrasool671

    hamidrasool671 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    193
    تشکر شده:
    2
    اوکی شد من خریدارم فوری می خوام اوکی 09366594736
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون