• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک.....کمک......ایمیلم قفل شده

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
سلام.یه مدتیه وقتی میرم تو ایمیلم برای ورود یکی از سوالای امنیتی رو میپرسه که من یادم رفته چی گذاشتم.میتونم یه ایمل دیگه درست کنم اما این ایمیل برام مهمه.اگه راهی هست خواهشا راهنمای کنید.
Untitled.jpg

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
دوست عزيز براي من هم همينجوريه .. تنها كاري كه تونستم انجام بدم اينه كه از يكي از دوستان كه خارج از كشور بود خواستم كه اون امتحان كنه ببينه وارد ميشه يا نه .. كه اون تونست همون لحظه وارد بشه ..

با اين وجود بعد از اين كار باز هم من نميتونم وارد شم و اون ميتونه ... متاسفانه بلد نبود بعد از اينكه وارد شد بره سئوال امنيتي رو از پروفايل تغيير بده ...

شمام همين كارو اگه امكان داره انجام بده و اگه باز شد بگو بره سئوال رو عوض كنه تا شمام بتوني وارد شي !

پ.ن : البته اينكه چرا اون ميتونه وارد بشه و من نميتونم يك سئوال بزرگه ! از اون سئوال امنيتي نميپرسه!

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
خوب خود من هم با سوسك و چيز پي ان امتحان كردم نشد !

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
اگه خواستي ميتونم بهت آي دي دوستم رو بدم كه بگي برات چك كنه بعدشم با حوصله براش توضيح بدي كه بره از قسمت پروفايل سئوال رو عوش كنه كه توام بتوني باز كني !

Reborn

Registered User
لایک‌ها
46
دوست عزیز
اگه ایمیل کمکی داری میتونی وارد ایمیلت بشی
کافیه که گزینه ی فراموشی رمز رو انتخاب کنی تا رمز جدیدت به ایمیل کمکی ارسال بشه

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
سلام.دوست عزیز .من این روشو امتحان کرده بودم ولی ایمیلی دومی که دارم رو قبول نمیکنه.اگه راهی هست لطفا راهنمایی کنید

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
شما به دلیل اینکه آی پیتون عوض شده یا سیستمی که قبلا باش لاگین میکردین رو عوض کردین verify v2 میگیرین
با سیستمی که قبلا یاهوتونو چک میکردین و کوکی هاشو پاک نکردین یا - وی پی انی که قبلا وصل میشدید وصل شید دیگه ازتون نمیخواد اون سوال رو !
یا موبایل قبلا وصل شدید با همون موبایل وصل بشید
راه آسونتر
میتونید به یاهو مسنجر لاگین کنید بالا سمت راست عکس ایمیله روش که کلیک کنید مستقیم وارد میشه
:)

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
باهمون سیستم خودم میرم و همون ای پیه.با یاهو مسنجر هم امتحان کردم نشد اصلا لاگین نمیشه.ممنون از جوابتون

بالا