• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک کمک کمک فورییییییییییییییییی مشکل در اجرای بازی های اچ دی با اینکه دیتای بازی رو میشناسه

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
دوستان سلام گوشیم اکسپریا زد هستش و در اجرای بازی های اچ دی گیم لافت و بعضی بازی ها EA مشکل دارم با اینکه دیتا بازی را گوشیم میشناسه ولی اجرا نمیکنه و اول هر بازی میپره بیرون کمک
مشکل اکانت جیمیل رو هم دارم که در اینجا مطرح کردم

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
سی پی یو گوشی برای اجرای بازیهای سنگین ضعیفه برای این لگ داره

توی xda هم خونده بودم به درد نمیخوره ولی توی یوتوب مردم همچین بازی میکنن و خالی بندی نوشتن که بست گرافیک آن اکسپریا زد همش خالی بندیه بابا اشغاله اکسپریا زد به درد هیچی نمیخوره
این هم پرچمدار سونیه دیگه

REZA Z8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
230
توی xda هم خونده بودم به درد نمیخوره ولی توی یوتوب مردم همچین بازی میکنن و خالی بندی نوشتن که بست گرافیک آن اکسپریا زد همش خالی بندیه بابا اشغاله اکسپریا زد به درد هیچی نمیخوره
این هم پرچمدار سونیه دیگه

نه داداش اين حرفا چيه؟؟؟
توي دلت رو خالي كردن ملت...خيالت راحت گوشيت ته گوشيه...من سوني داشتم فروختم سمت هر برندي رفتم به...خوردن افتادم.آخرم برگشتم به سوني...
گوشي شما يكي از قوي ترين گوشي هاست . فقط شما از من ميشنوي سعي كن هر بازي مي خواي خودت با گوشي خودت با WIFI دانلود كني ديتاي اون بازي رو...
در ضمن هر بازي آوردنش قلق خاص خودش رو داره بايد زياد ور بري باهاش يك قانون كلي نداره.
پرسشتم در مورد يك بازي خاص مي توني زير همون جايي كه دان كردي از ديگر كار براي اون سايت بپرسي...
شاد باشي

بالا