آژانس هواپیماییexchanging

کمک کنید! هارد 1 ترابایتم با همه اطلاعاتش به فنا رفت :(

شروع موضوع توسط منصور قیامت ‏9 آپریل 2010 در انجمن سخت افزار

  1. منصور قیامت

    منصور قیامت کاربر ویژه گفتگوی آزاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    4,341
    تشکر شده:
    293
    محل سکونت:
    شهر باحال قم
    سلام علیکم :(


    قضیه اینه که یه دی وی دی که بد رایت شده بود رو داشتم کپی میکردم تو هارد که یک ساعت طول کشید و به هارد خیلی فشار اومد. آخراش ارور داد که نمیتونه اطلاعات رو ذخیره کنه توی هارد و چنتا ارور دیگه هم داد...

    سرعت سیستم افتضاح شد. حتی با اینکه صفحات رو بستم و دیسک رو خارج کردم اما باز سرعت پایین بود!

    ریست کردم سیستم رو و وقتی روشن شد دیگه از هارد 1 ترابایت اینترنال سیگیتم خبری نبود

    روی یه سیستم دیگه هم بردم هارد رو اما باز خبری از هارد نشد!

    هارد نسوخته! روشن میشه! اما اثری ازش نیس توی ویندوز!

    بعدم هنگام روشن شدن سیستم و بالا اومدن ویندوز خیلی باعث کند شدن سرعت میشه! ولی وقتی وارد ویندوز میشی سرعت اوکی هست اما از هارد خبری نیست!

    چی شده به نظر شما؟ :(

    آیا شما با همچین مشکلی مواجه شدید قبلا؟

    اطلاعاتش خیلی برام مهم هست

    تازه هم خریده بودمش
     
    Last edited: ‏9 آپریل 2010
  2. سعادت

    سعادت Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,707
    تشکر شده:
    1,086
    محل سکونت:
    نصف جهان
    یه سر به شرکت های بازیابی اطلاعات بزن یا تلفنی باهاشون صحبت کن ببین چی میگن
     
  3. منصور قیامت

    منصور قیامت کاربر ویژه گفتگوی آزاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    4,341
    تشکر شده:
    293
    محل سکونت:
    شهر باحال قم
    آخه اول باید هارد سالم بشه بعد ببینیم شاید اطلاعات از بین نرفته باشه! مشکل اینجاس که معلوم نیس هارد چش شده! خرابه! سیستم ویندوز هم نمیشناسدش
     
  4. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,057
    تشکر شده:
    343
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    عزیز مشکل از داغ کردن هارد هست!
    هارد رو بزار خنک بشه و وقتی خنک شد با یک فن روشنش کن و از اطلاعات کپی بردار! سرعت باید خیلی کم باشه ولی نگران نباش مشکلی پیش نمیاد!
    بعد که از اطلاعات کپی گرفتی هارد رو کالا فرمت کن!
    از این به بعد هارد رو با فن استفاده کن، من 2000 تومن خریدم فن برای هارد خودم که 2 تا فن داشت!
    مشکلا 100% حل میشه!

    همین مشکل رو با چند تا مکستور داشتم که 6 ماه طول کشید تا راه حل رو پیدا کنم!

    درضمن عزیزم،گلم،خوشکلم، این عکس رو عوض کن بابا! مردمو جو میگیره ها!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  5. منصور قیامت

    منصور قیامت کاربر ویژه گفتگوی آزاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    4,341
    تشکر شده:
    293
    محل سکونت:
    شهر باحال قم
    دوست عزیزتر از جانم. یعنی شما دقیقا همین مشکل من رو داشتید؟ :(

    خوب از نظر خنکی که خنک شد حسابی. ولی بازم بالا نیومد هارد!

    وقتی هارد رو به سیستم وصل میکنم و سیستم رو روشن میکنم خیلی سرعت بالا آمدن ویندوز کم میشه! و وقتی هم بالا میاد از هارد خبری نیس!


    هارد هم که کاملا خنکه!

    شما مطمئنی دقیقا همین مشکل رو داشتی؟


    پ.ن: این آواتار رو هم چنتا از دوستان کمک کردن سایز سینه هاشو کوچیک کنیم اما خرابتر شد :(
     
  6. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,057
    تشکر شده:
    343
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    من با هارد ها وقتی کار میکردم سیستم هنگ میکرد یا ری استارت میشد!
    بعد این اتفاق بلافاصله هارد دتکت نمیشد! بعد که خنک میشد، مثلا 20 30 دقیقه بعد ویندوز بالا میومد حتی یکبار 7 8 دقیقه طول کشید ویندوز بالا بیاد! و در محیط ویندوز هم سرعت تا 10 برابر کمتر بود مخصوصا سرعت کپی کردن!
    بعد که براش یه فن گرفتم دیگه این مشکل پیش نیومد(2 سال هست مثل ساعت کار میکنه!)
    شما 2 تا هارد دارید؟
    اگه اره شما کابل ساتا رو جدا کنید و با هارد سالم بوت کنید! بعد بالا اومدن ویندوز هارد رو با رابط USB وصل کنید!
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. منصور قیامت

    منصور قیامت کاربر ویژه گفتگوی آزاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    4,341
    تشکر شده:
    293
    محل سکونت:
    شهر باحال قم
    این مشکلی که شما برای هاردتون پیش اومده اصلا شبیه مشکل من نیس

    آره دو هارد اینترنال دارم

    هارد اینترنالی که خراب شده الان بیرونه. چجوری میشه با usb وصلش کرد؟ اصلا امکانش مگه هست؟
     
  9. IKEA

    IKEA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,733
    تشکر شده:
    4
    برادر الان همین مشکل رو منم دارم ! با همین سیگیت ، ماله شما 7200.11 هست؟ مشکل بوت دارن
    همین مشکل رو داشتم پارسال بردم گارانتی باز یه دونه دیگه از این اشغالا! داد الان باز همون جوری شده
     
  10. ShahramB

    ShahramB Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 سپتامبر 2008
    نوشته ها:
    3,986
    تشکر شده:
    584
    محل سکونت:
    خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
    من یه هارد 500 سامسونگ داشتم کاملا سالم بود
    اطلاعات ریختم روش به یکی از کاربران همین انجمن فروختم
    بعد طرف که وصل کرده بود می گفت نمی خونه...صدای کار کردنش هم میاد و لی هیچی نشون نمیده
    پسش فرستاد بردم تعمیر گفت بردش آسیب دیده حالا یا خرده زمین (تف به مامور پست )یا نوسان برق و ....و 25 تومنی خرجش میشه که ارزش تعمیر نداشت
     
  11. milijj

    milijj Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2009
    نوشته ها:
    1,845
    تشکر شده:
    211
    محل سکونت:
    پرینتر سه بعدی
    منصور جان هاردتو بزار تو يه پلاستيك خوب ببندش بعد بزارش يه چند ساعتي تو فريزر خونتون و بعد از 2 3 ساعت كه در اورديش بزار با محيط هم دما بشه بعد يه بار ديگه چكش كن
     
  12. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,057
    تشکر شده:
    343
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    [​IMG]
    با اینا میشه! من خیلی استفاده میکنم!
    قیمتشم فر نکنم 2 3 تومن بیشتر باشه! چون ست زیر 12 هزار هست!
    [​IMG]
     
  13. IKEA

    IKEA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,733
    تشکر شده:
    4
    این کارم بکن ضرر نداره ، برو تو Device manager
    از توی IDE ATA ATAPI
    اونایی که توش ATA داره Right Click کن Unistall
    ازت میپرسه ریستارت بزن No همه رو unistall کن بعد خودت دستی شات دان کن یه بار کابل ساتا رو چک کن بعد روشن کن ببین میاد بالا یا نه
    (اینایی که unistall کردی خود به خود ویندوز نصب میکنه)
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,573
    تشکر شده:
    3,263
    محل سکونت:
    دور
    گنو/لینوکس (اوبونتو) لایو هم توصیه میشه. می تونی از ubuntu.com هم دانلود کنی.
     
  16. Ami R 940

    Ami R 940 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    1,208
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    غرب تهران
    جسارتا عنوان تاپیک چیز دیگس این سوال می پرسم از شما! این مادمازل کی هست اسمشو بگو چی کارس :p شاید واس امر خیر شاید
     
  17. mhdotcom

    mhdotcom کاربر فعال موسیقی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    270
    تشکر شده:
    5
    منم پارسال سیگیت 1 ترا خریدم چون اون موقع هارد 1 ترای دیگه ای نبود. این هارد با هیچ برنامه ای حتی Seagate File Recovery 2.0 ساخت خودش ریکاور نمیشه :eek: و این واقعا" دردناکه. امیدوارم هیچوقت به مشکل شما برنخورم چون زندگیم به فنا میره و تنها راه خودکشیه.
    پس اینو در نظر داشته باش که اگه ببریش گارانتی اونا فقط فورمتش میکنن و اطلاعاتت دیگه بر نمیگرده.:eek:
     
  18. منصور قیامت

    منصور قیامت کاربر ویژه گفتگوی آزاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    4,341
    تشکر شده:
    293
    محل سکونت:
    شهر باحال قم
    آره دقیقا همینه. یعنی بفرستم گارانتی اطلاعاتم از دست میره؟

    البته نمیدونم آشغال بگم هست یا نه! آخه تقصیر خودم بود اینجوری شد. یک ساعت بود داشت یه دی وی دی رایت میشد روش. اعصاب خودمم خورد شد

    نه خوب اون آسیب دیدن بحثش جداست. آسیب میدید باز دلم نمیسوخت. چون خیلی مواظبش بودم...

    عجب! ضرر که نداره یه بار اینم تست میکنیم ببینیم چی میشه! خدا کنه درست بشه :(


    عجب چیز جالبی. کسی بهم نگفته بود اینو. حالا میپرسم ببینم شاید رفقام داشته باشن. اگر نداشتن یکی میخرم


    اینم تست میکنم ببینم نتیجه اش چی میشه. ممنون

    راستی اینم دوباره تاکید میکنم که روی یه سیستم دیگه هم بردم ولی اونجا هم کار نکرد




    اوه اوه! نا امید شدم اساسی :(

    من اصن این چیزا رو بلد نیستم :(

    اگه اشتباه نکنم اسمش hunter tylor هست
     
  19. oghab mobarez

    oghab mobarez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    289
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    mashhad
    سلام جیگر
    نمیخوام دلسردت کنم ولی 2تا از هاردهای ارشیو من تقریبا همینطور شد رفتن گارنتی.فیلمهای توش هم همه پرید:lol:
    قبل از ارسال به گارنتی از اون دستگاه ساتا به یو اس بی که دوستمون عکس شو گذاشتن استفاده کن
    کمی صبر کن تا بالا بیاد انشالله میتونی اطلاعات رو جای دیگه کپی کنی بعد هم که بفرستش گارنتی
     
  20. منصور قیامت

    منصور قیامت کاربر ویژه گفتگوی آزاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    4,341
    تشکر شده:
    293
    محل سکونت:
    شهر باحال قم
    سلام ابی جان

    خیلی دپرسم :(

    باشه اون کار رو هم میکنم :(
     
  21. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,573
    تشکر شده:
    3,263
    محل سکونت:
    دور
    کاری نداره که. یه ایمیج سی دی 700 مگی دانلود می کنی رایت می کنی رو سی دی و از روش بوت می کنی. وارد محیطش که بشی اون بالای منوی کامپیوتر داره اگه شناخته باشه هاردت را درایوهات را نشون میده. شبیه My Computer ویندوزه. بعد هم کپی پیست می کنی میره!
     
  22. kant

    kant Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آگوست 2009
    نوشته ها:
    72
    تشکر شده:
    5
    استفاده از مبدل molex به sata به هارد آسیب می زنه؟
    یا باید کابل برق ساتا یه راست از پاور به هارد وصل بشه؟
    اگه اینطوریه در اینصورت اگر پاورمون کابل ساتا نداشت چی؟!