برگزیده های پرشین تولز

کمک کنید

taze kar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 می 2011
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
سلام بر همه اساتید
من تازه امروز عضو شدم و یه مبتدی هستم
دارم یه برنامه دفتر خاطرات خصوصی مینویسم که شامل دو فرم میشه یکی رمز عبور و دیگری فرم اصلی
که من تو نوشتن کد فرم رمز عبور گیر کردم
کدهایی رو که نوشتم اینهاست
لطفا ایرادش رو بهم بگید .
Private Sub cmdOk_Click()
Dim strmsg As String
'holds message box return value
If ((txtUser.UBound = "101") And (txtPassword.UBound = "000")) Then
strmsg = MsgBox("نام کاربري يا کلمه عبور اشتباه ميباشد ،لطفا تکرار نماييد")
ElseIf (txtPassword = "000") Then
frmwelcome.Hide
frmDiary.Show
End If
End Sub​
Private Sub Form_Load()
'clear alone of the txtpassword
End Sub
Private Sub cmdExit_Click()
'stop the program
End
End Sub
 

alibozorg

Registered User
تاریخ عضویت
12 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
994
لایک‌ها
297
محل سکونت
شیراز
می تونید از فرم لاگین پیش فرض خود ویژوال بیسیک استفاده کنید....
 

alibozorg

Registered User
تاریخ عضویت
12 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
994
لایک‌ها
297
محل سکونت
شیراز
این کد همون فرمی هست که گقتم:


Option Explicit

Public LoginSucceeded As Boolean

Private Sub cmdCancel_Click()
'set the global var to false
'to denote a failed login
LoginSucceeded = False
Me.Hide
End Sub

Private Sub cmdOK_Click()
'check for correct password
If txtPassword = "password" Then
'place code to here to pass the
'success to the calling sub
'setting a global var is the easiest
LoginSucceeded = True
Me.Hide
Else
MsgBox "Invalid Password, try again!", , "Login"
txtPassword.SetFocus
SendKeys "{Home}+{End}"
End If
End Sub
 

taze kar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 می 2011
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
دوست عزیز vb برای کدی شبیه به این خطا میگیره و میگه ارگومان اپشن اشتباه است
در اصل به دستور خط سوم ایراد میگره.دستوری که در cmdok نوشته میشه.

ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنید

:blink:​
 

alibozorg

Registered User
تاریخ عضویت
12 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
994
لایک‌ها
297
محل سکونت
شیراز
یاید یه Textbox روی فرم اضافه کنید و نامش رو به txtPassword تغییر بدید...

احتمالاً مشکل از وی بی شماست....
این کد استاندارد و پیش فرض خود وی بی هست...
 

taze kar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 می 2011
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
دوست عزیز من این کار رو قبلا انجام دادم ولی کد نوشته شده عمل نمی کنه و این خطا رو میگیره.
این هم تصویرش
/http://s2.kimag.es/share/31456972.bmp
 
Last edited:

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 آگوست 2008
نوشته‌ها
1,866
لایک‌ها
526
سن
94
محل سکونت
آسمانها و فراتر از آن
کد:
dim user1 and pass 1 as string
user1='مقدار مورد نظر حالا این مقدار از هرجا میتونه بیاد :دی"
pass='مقدار مورد نظر حالا این مقدار از هرجا میتونه بیاد :دی"
dim user and pass as string
user=textbox1.value
pass=textbox2.value
if user1=user and pass=pass1 then
frmmain.show
formpass.hide
else 
msgbox("رمز یا نام کاربری اشتباه است ")
end if

این ساده ترین کد ورود هست و میباشد :d
 

taze kar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 می 2011
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
استاد من با استفاده از راهنمایی تو این کد رو نوشتم.
ولی موقع اجرا بعد از پیغام msgbox وارد فرم دوم میشه
لطف میکنی و بگی ایراد اون ایرادی کجاست.​




:questionm
Private Sub cmdOk_Click()
Dim txtuser As String
Dim txtpassword As Boolean
'if
txtuser = ""
txtpassword = False
(" نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است")msgbox
'Else if
txtuser = ""
txtpassword = True
frmdiary.Show
frmlogin.Hide
'End If
End Sub
 
Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,362
لایک‌ها
5,744
سن
41
محل سکونت
یه خورده اونورتر
کدها رو موقع ارسال در فروم داخل [ code ] و [/ code ] بگذارید (توسط این دکمه
code.gif
ادیتور) تا بهم نریزه و راهنمایی راحتتر باشه
 

taze kar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 می 2011
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
اساتید
بابا کسی نمی تونه من رو راه بندازه
واقعا تازه کارم .
این اولین کارمه و همه جوره برام مهمه که بتونم شروعم رو خوب انجام بدم ولی مشکل هم دارم
یکی از شما اساتید کمک کنه لطفا:(
 

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 آگوست 2008
نوشته‌ها
1,866
لایک‌ها
526
سن
94
محل سکونت
آسمانها و فراتر از آن
استاد من با استفاده از راهنمایی تو این کد رو نوشتم.
ولی موقع اجرا بعد از پیغام msgbox وارد فرم دوم میشه
لطف میکنی و بگی ایراد اون ایرادی کجاست.​

خوب دوست عزیز اگه دقیقا کد همیجوری هست شما if رو اصلا تعریف نکردید بخاطره ' قبلش و نزاشتن کلمه then
در اصل شما شرط رو تعریف نکردید و برنامه خط به خط میره جلو
کد:
'if
txtuser = ""
txtpassword = False
(" نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است")msgbox
'Else if
شما شرط رو بصورت زیر باید تعریف کنید
کد:
if  shart then
dastor
else
dastor
end if
 
بالا