• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک کنین: کاهش شدید سرعت بالا اومدن ویندوز به خاطر Genuine Validation

DVBXBOX

Registered User
تاریخ عضویت
4 جولای 2005
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
محل سکونت
Tehran
سلام

آقا شما رو به خدا کمکم کنین. دیشب وقتی به اینترنت وصل بودم مثل همیشه ویندوز داشت برای خودش آپدیت ویندوز دانلود می کرد و اون آیکن طلایی رنگ که توش یه علامت تعجبه فعال بود. وقتی همه شون رو دانلود کرد مثل همیشه یه پنجره اومد که "کلیک کن تا آپدیت های ویندوز نصب بشن". وقتی زدم دیدم که هشت تا دانلود کرده و می خواد نصب کنه و من هم اوکی کردم و وقتی همه تموم شد از من خواست که ری استارت کنه ویندوز رو. من بازم او کی زدم ..."بدبختی از الان شروع می شه": وقتی ویندوز مجدد بالا اومد، در اولین صفحه آبی آسمونی رنگ که توش نوشته WELCOME، دیدم که پایین صفحه یه کادری به رنگ سفید هست که درش یه لوگوی به شکل خورشید بود و یه نوشته بود که گفته بود. این نسخه از ویندوز شما فاقد Genuine Validation و از این حرفا هست. و یه پنجره هم روی نوشته WELCOME اومده بود که نوشته ش دقیقاً مثل کادر پایین بود و دو تا دکمه برای کلیک کردن داشت با نام های Resolve Now و Resolve Later. وقتی من Now رو زدم ویندوز می خواست بیاد بالا اما چه بالا اومدنی؟! ویندوزی که مثل برق سر سه سوت همیشه بالا می اومد نزدیک نیم ساعت، تا سه ربع طول کشید که بیاد بالا.

نگاه کنین:

عکس اول


عکس دوم


عکس سوم


عکس چهارم


عکس کلی
[URL=http://freeshare.us]



مطمئن هستم Spyware یا Trojan نداره کامپیوترم و این برنامه ای که نصب شده از خود مایکروسافت دانلود شده و مطمئن و عاری از ویروس بوده.

من Symantec Norton Antivirus آخرین ورژن رو با آپدیت های به روز روی سیستمم دارم و الان نزدیک پنج شش ماهه که ویندوزم مثل ساعت می آد بالا.

ضمناً نسخه ویندوزم Windows XP Professional Service Pack 2 هست و سریال ویندوز هم با JB شروع می شد (اگه اشتباه نکرده باشم.)

این برنامه می گه ویندوز من اصل نیست و قلابی هست. اما باور کنین من نمی تونم ویندوز رو عوض کنم چون یه برنامه هایی دارم رو هارد که دیگه سی دی شون دستم نمی آد. ضمناً تا ویندوز عوض بشه به محض اینکه برم تو اینترنت دوباره Windows Update این برنامه رو دانلود و نصب می کنه. چه تضمینی هست؟

شما رو به خدا بهم کمک کنین و بفرمایین دقیقاً باید چی کار کنم که این مشکل از بین بره؟

اطلاعات سیستم من:
CPU: Intel Pentium D 3.4 GHz
RAM: 2x512 MB DDR2=1 GB RAM
VGA= NVIDIA GeForce 7300 LE 512 MB


با سپاس از همه شما دوستان و بزرگواران
 

Luxor

Registered User
تاریخ عضویت
6 آپریل 2007
نوشته‌ها
682
لایک‌ها
22
سن
41
محل سکونت
real WORLD :}
دوست عزیز ... جواب سوال شما در خیلی از پست ها داده شده!کافی بود قبل از این همه ناراحتی یه Search کوچیک می کردین!منم این مشکل رو داشتم!اما الان اون thread قدیمی که پاسخ من رو داد نتونستم پیدا کنم!اما باز هم می گردم اگه نشد فایلش رو بهتون می دم!نمی خواستم دوبار یه فایل اینجا Upload شه!

تازه !!!!! توی بخش ترفند های نرم افزاری هم تقدیر عزیز یه راهنمائی هایی کرده بودند

لینک

مشکل شما از سخت افزار نیست!ویندوز همیشه در حال بروز کردن خودش با سایت Microsoft هست!همون بالن زرد کوچک هم که شما فقط Ok کردید همه این بلا ها رو سر شما آورده!اما شما می تونستید قبل از اینکه سرسری اونرو Ok کنید نگاهی به موارد داخلش بیاندازید!و تیک Windows Advantage رو بردارید!شما می تونید با تنظیم کردن این برنامه DL های سایت Microsoft روی سیستمتون رو کنترل کنید!
Windows Advantage روی سیستم شما می شینه تا ببینه شما نسخه اصلی Windows رو دارید یا تقلبی!چیز خطرناک و بدی هم نیست!

موفق باشید!در پناه حق
yes.gif
 

Luxor

Registered User
تاریخ عضویت
6 آپریل 2007
نوشته‌ها
682
لایک‌ها
22
سن
41
محل سکونت
real WORLD :}
بفرمائید .... اینم اون تردی که مشکل من رو حل کرد!

لینک
 
بالا