خرید بک لینک,خرید رپورتاژ آگهی

کمک : یه صفحه آبی میاد بعد ریستارت میشه ! کمک کنید

شروع موضوع توسط Nokia_My_Life ‏30 ژوئن 2007 در انجمن لپ تاپ

  1. Nokia_My_Life

    Nokia_My_Life Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    440
    تشکر شده:
    1
    [​IMG]

    سلام به همه عزیزان
    ببخشید کسی این ارور رو میشناسه ؟
    میدونه چطوری باید از بین بردش ؟
    این ارور بعد از هر بار روشن کردن لپتاپ میاد و لپتاپ رو ریستارت میکنه و خیالش که راحت شد دیگه نمیاد تـــــــا لپتاپ رو دوباره shut down کنی و وقتی روشنش کردی دوباره بیاد !
    اعصاب واسه ما نذاشته !
    ممنون میشم کمک کنید
    یا علی
     
  2. mse1445

    mse1445 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    484
    تشکر شده:
    1
    احتمالا هاردت بد سکتور داره

    اگر گارانتی داره ببر عوضش کنن
     
  3. Nokia_My_Life

    Nokia_My_Life Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    440
    تشکر شده:
    1
    لپتاپ من دوتا هارد داره
    بعدش لپتاپ نو هستش فکر نکنم بد سکتور باشه !!
    چه شرکتی گارانتی میکنه HP رو ؟
    International Guarantee داره اما ایران رو نمیدونم کجاس !!
     
  4. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  5. Nokia_My_Life

    Nokia_My_Life Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    440
    تشکر شده:
    1
    خیلی وقته اینطوریه !
    هر کاری بگی کردم ! چند بار که روشنش کردم این ارور نیومد !
    واقعا نمیدونم جریان چیه ! یه بار میاد یه بار نمیاد !
    Norton Internet Security رو خودش نصب بود من روز اول که روشن کردم اونو فعال کردم !
    نوشته که برنامه ی جدید نصب کردید پاک کنید اما خوب من نمیتونم همرو دونه دونه چک کنم !
    اونایی که شک داشتم رو امتحان کردم اما فایده نداشت !
    کجا ببرم درستش کنم حالا ؟
    مطمعن باشه !
     
  6. Nokia_My_Life

    Nokia_My_Life Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    440
    تشکر شده:
    1
    ممکنه از Update های ویندوز باشه ؟
     
  7. خرید بیت کوین
  8. mse1445

    mse1445 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    484
    تشکر شده:
    1
    لپتاپ منم روز سوم اینطوری شد بنابراین کاری به نو بودن و اینا نداره هارد درده سر اش زیاد امنیتم کمه

    صمن ابنکه احتمالا لپتاپت برنامه ایی داره که موقع بوت شدن میتونی فعالش کنی تمام سخت افزار ها رو چک کنیِ DELL که داره
     
  9. Nokia_My_Life

    Nokia_My_Life Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    440
    تشکر شده:
    1
    برای شما هم اینطوری شد ؟؟
    شما چه کار کردید باهاش ؟
    من تو هاردم کلی اطلاعات دارم :(
     
  10. Nimra

    Nimra کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 آگوست 2006
    نوشته ها:
    394
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    رفته بودم نمایندگی آلبالو گفتن این ارور مربوط به رم هست منم دقیقا زمانی که میخوام سیستم رو Hibernate کنم این ارور میاد(همونطور که میدونید Hibernate کردن یعنی ریختن رم روی هارد و زمانی که دوباره روشن میکنی عکس این عمل اتفاق میفته)علاوه بر گفته اونا منم احتمال میدم به رم برگرده
     
  11. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,716
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    سلام دوست عزیز.

    به احتمال 80% مشکل از ram و احتمال 30% از باس اونه ...

    اما خوب نمیشه ریسک کرد . شما یکبار اگه امکانش براتون هست windows رو Reinstall کنین و هیچ برانامه ای روش

    نریزین و فقط از درایور های ماکروسافت استفاده کنین . اگه مشکل برطرف شد ایراد عدم هماهنگیه نرم افزاری بوده

    موفق باشید
     
  12. Nokia_My_Life

    Nokia_My_Life Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    440
    تشکر شده:
    1
    ممنون
    خودم هم حدس میزدم از رم باشه !
    توی ارور Physical Memory اومده !
    رم من هم 2 گیگ هستش !
    حالا من چی کار کنم ؟
    کجا ببرم که درستش کنن ؟
    HP Pavilion
     
  13. Nokia_My_Life

    Nokia_My_Life Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    440
    تشکر شده:
    1
    من خودم نمیخوام ویندوز بریزم دیگه !
    هی باهاش ور برم !
    ------------------------
    ترجیح میدم که ببرم یه جا که مطمعن باشه و بدترش نکنن
    تشکر فـــــــــــــراوان
    اگر میتونید یه جا معرفی کنید
    یا علی
     
  14. Nokia_My_Life

    Nokia_My_Life Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    440
    تشکر شده:
    1
    ببخشید باز هم که همتون گذاشتید رفتید !! :hmm:
    یه جایی معرفی نکردید !
    لطفا":(
     
  15. Nimra

    Nimra کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 آگوست 2006
    نوشته ها:
    394
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    حالا نیازی هم نیست که حتما ببری گارانتی ببر یه جا واست رمو عوض کنه تست کنه جواب داد بری بخری
    ولی برو این سایتو ببین ضرر نمیکنیWWW.IRANHP.IR
     
  16. Nokia_My_Life

    Nokia_My_Life Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    440
    تشکر شده:
    1
    وقتی امروز ریستارت شد و اومد بالا ویندوز این ارور رو داد !!!
    یعنی این برنامه هارو پاک کنم حل میشه ؟
    [​IMG]
     
avanakbron talent عسل طبیعی و گرده گل ایرانی