exchanging

کمک php

شروع موضوع توسط najandz ‏15 آگوست 2007 در انجمن PHP

  1. najandz

    najandz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2007
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    1
    دوستان کسی هست کمک کنه در مورد profile + image در data base ,
    ;که چه شکلی بازخوانی کنم.
     
  2. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    بیشتر توضیح میدی؟
     
  3. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    اول اینكه به فوروم خوش اومدی.
    در ثانی گذاشتن تصویر در دیتابیس كار درستی نیست. قبلاً هم فكر كنم در موردش بحث شده.
     
  4. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    خیلی هم چیز بدی نیست
    ولی برای اولین بار این راه رو می زارم اینجا فکر نکنم قبلا کسی کدی گذاشته باشه

    ساخت فیلد مورد نظر
    یکی از اینها
    • TINYBLOB
    • BLOB
    • MEDIUMBLOB
    • LONGBLOB
    PHP:
    CREATE TABLE upload (
        
    id INT NOT NULL AUTO_INCREMENT,
        
    name VARCHAR(30NOT NULL,
        
    type VARCHAR(30NOT NULL,
        
    size INT NOT NULL,
        
    content MEDIUMBLOB NOT NULL,
        
    PRIMARY KEY(id)
        );

    فرم گرفتن فایل عکس و یا هر فایلی
    PHP:
    <form method="post" enctype="multipart/form-data">
       <
    table width="350" border="0" cellpadding="1"     cellspacing="1" class="box">
       <
    tr
       <
    td width="246">
       <
    input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="2000000">
       <
    input name="userfile" type="file" id="userfile">     
       </
    td>
       <
    td width="80"><input name="upload" type="submit"     class="box" id="upload" value=" Upload "></td>
       </
    tr>
       </
    table>
       </
    form>
    ریختن در دیتابیس
    PHP:
    <?php
      
    if(isset($_POST['upload']) && $_FILES['userfile']['size'] >    0)
      {
      
    $fileName $_FILES['userfile']['name'];
      
    $tmpName  $_FILES['userfile']['tmp_name'];
      
    $fileSize $_FILES['userfile']['size'];
      
    $fileType $_FILES['userfile']['type'];
      
      
    $fp      fopen($tmpName'r');
      
    $content fread($fpfilesize($tmpName));
      
    $content addslashes($content);
      
    fclose($fp);
      
      if(!
    get_magic_quotes_gpc())
      {
          
    $fileName addslashes($fileName);
      }
       include 
    'library/config.php';
       include 
    'library/opendb.php';
       
       
    $query "INSERT INTO upload (name, size, type, content ) ".
       
    "VALUES ('$fileName', '$fileSize', '$fileType', '$content')";
        
    mysql_query($query) or die('Error, query failed'); 
       include 
    'library/closedb.php';
       
       echo 
    "<br>File $fileName uploaded<br>";
       } 
       
    ?>
    این هم برای دانلود کردن فایله از دیتابیس
    PHP:
    <?php
      
    if(isset($_GET['id'])) 
      {
      
    // if id is set then get the file with the id from database
      
      
    include 'library/config.php';
      include 
    'library/opendb.php';     $id    $_GET['id'];
       
    $query "SELECT name, type, size, content " .
                
    "FROM upload WHERE id     = '$id'";
       
       
    $result mysql_query($query) or die('Error, query failed');
       list(
    $name$type$size$content) =                                  mysql_fetch_array($result);
         
    header("Content-length: $size");
       
    header("Content-type: $type");
       
    header("Content-Disposition: attachment; filename=$name");
       echo 
    $content;
       include 
    'library/closedb.php'
       exit;
       }
       
    ?>

    همه مخلفات رو نزاشتم خودتون فهمیدید که کدوم ها


    راستی روش های دیگری هم هست این راحت ترین نوعش هست



    این
     
  5. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    این هم یه کد اماده و کامل که خودم ازش استفاده می کنم
    امید وارم به دردتون خورده باشه
    چون این سوال رو اینجا خیلی دیدم و به جواب عملی کسی نرسوندش
     

    فایل های ضمیمه:

  6. najandz

    najandz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2007
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    1
    مرسی تست کردم باز نیاز به کمک میباشد که چگونه ست کنم...........یعنی باز یابی اطلاعات از دیتا بیس .