آژانس هواپیماییexchanging

کمک

شروع موضوع توسط silverboy.ir ‏28 ژانویه 2006 در انجمن بایگانی

  1. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
    یه کمک برای بالا بردن سرعت ویندوز xp
    سلام من cpu sempron2500 دارم ملی سرعتش خیلی پایینه
    مثلا وقتی ویندوز میخواد بیاد بالا 13 خط پر میشه در صورتی که دیدم باcpu 800celeron 5 خط که پر شد ویندوز میاد بالا
    و وقتی میخوام مثلا از سیدی کپی کنم یا کارهای دیگه که cpu در task manager به 100 درصد میرسه تو کامپیوتر من بالا تر از 30 درصد نمیاد
    خلاصه سرعتش خیلی پایینه به نظرتون مشکل چیه ممنون؟
     
  2. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    ايا سي پيو ات درست نتظيم شده توي بايوس يا نه ؟
     
  3. sina_judgment

    sina_judgment کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2005
    نوشته ها:
    635
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    زندان اوین....
    میشه لطفا تنظیم بایوس رو بگین؟؟یعنی از setup فرکانس کارش رو باید درست کرد؟؟مثلا 2.4 cpu من هستش باید رو 2.4 باشه؟؟بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
     
  4. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    ببنيد من سيپيو خودم 2400 سمپرونه ولي بعضي از وقتا كه يه قطعه يا چيزي رو عوض ميكنم ( تقريبا هر روز ) يهو سرعت باس سي پيو كه بايد 166 باشه تا صزبدر 10 بشه 1666 كه سرعت يا فركانس دقيق سي پيو منه ميشه 100 در نتيجه سي پيو رو 1000 كار ميكنه وچون تنظيمات درست نيست باز سرعتمياد پايين .
    براي سي پيو شما را نميدونم چون بستگي به توع دقيق سي پيو شما داره يعني يك مگ كچ . باس 400 يا باس 800 و ...
    يه نگاهي اينجا بندازيد متوجه ميشويد.
    http://www.intel.com/design/intarch/xeon/xeon.htm
    توي ستاپ، شما باس سي پيو ( كه در واقعه ضرب در عددي ميشه سرعت واقعي سي پيو ) باس رم رو ميتونيد تنظيم كنيد ( توي بعضي از مين برد ها نميشه . مين بردهاي جديد معمولا همچين قسمتي را دارن ).
     
  5. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    تا اونجایی که من میدونم ، تعداد خطوط رد شده هنگام بوت شدن ویندوز ،
    به هارددیسک مربوط میشود ،
    مثلن من خودم ، سی پی یوم مدل 1600 فول کش هست ،
    و موقع بالا اومدن ویندوز ایکس پی ، فقط یک و نیم بار اون خط میره . [​IMG]
     
  6. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    يك چيز ديگه هم هست:
    اگر دقت كرده باشيد وقتي CD كارت گرافيك و چيزهايي مثل اين رو نصب نكرده باشيد خطوط سريعتر لود و سيستم زودتر بوت ميشه. اما وقتي درايور ها نصب ميشن و سيستم با برنامه هاي ديگه كمي پرتر ميشوند , لودينگ زيادتر هست.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    اصلن به اینا مربوط نمیشه ، :eek:
    من الان علاوه بر اینایی که گفتید ،
    کلی برنامه ریز و درشت هم روی کامپیوترم نصب شده ،
    ولی بازم همون یک ونیم بار رو میره. :happy:
     
  9. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    عرض كردم, بيشتر برنامه هايي كه مربوط به سخت افزار هم ميشن. مثل درايور ها .
     
  10. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    منم عرض میکنم به خود هارددیسک مربوط میشه ، نه به درایورهای سخت افزاری و نه به هیچ چیز دیگه.
     
  11. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    روي چند سيستم مختلف با سخت افزارهاي مختلف اين رو ديدم كه با نصب درايور مخصوصا كارت گرافيك چقدر تغيير در سرعت اون اتفاق ميافته :)
     
  12. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    البته من یک تجربه شخصی بر اساس تجربه دارم که در هر دو حالت ،
    نتیجه و سرعت لودینگ ویندوز به یک میزان است ،
    پس زیاد هم جای بحث در این مورد وجود ندارد.
     
  13. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
    سلام
    من هاردم 80 maxtorولی الان با 17 بار اون خط میره cpu 2500 sempron
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
     
  16. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    244
    محل سکونت:
    Tehran
    ميشه بفرماييد چه ارتباطي به هارد دارد ؟؟؟
    در ايران عموم دوستان از مكستور استفاده مي كنند . اما اين زمان با هم قطعا متفاوت است . در ضمن ممكن است شما همين ويندوز را بدهي كس ديگري براي شما نصب كند و همين زمان بيشتر گردد .

    يه توضيحي ميدهي ؟؟؟
     
  17. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    البته ، فقط فرصتی بده تا توضیحاتم علمی تر باشد.
    البته هارد من سیگیت بیده جیگر ،
    از دید بازاریان کامپیوتر ، از مکستور ضعیفتر است ،
    ولی من از این هارد ، تحت داس ، سرعت 600 مگابایت بر دقیقه را گرفتم ،
    در حالی که از یک هارد مکستور که از مال من هم جدید تر بود ،
    سرعت از 150 مگ بر دقیقه هم بالاتر نرفت.
     
  18. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    244
    محل سکونت:
    Tehran
    من منتظر توشيح شما در اين مورد كه فرمودي هستم .
     
  19. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    بهروز جان عزیزم ، الان نمیتونم علتش رو دقیقن بگم ،
    فقط اینقدر میدونم که این تنظیمات توسط برنامه TweakNow PowerPack اعمال میشوند ،
    و این برنامه هم از طریق تغییر دادن کلیدهایی از رجیستری ،
    این حالت رو به وجود میاره ،
    و در واقع این برنامه شق القمر نمی کنه ،
    بلکه تنظیماتی از رجیستری رو عوض میکنه که باعث میشه تعداد خط ها موقع لود ویندوز کم بشه.
    ***
    ولی همونطور که گفتم ، تعداد خطوط ، ربطی به سرعت لود شدن نداره ، چرا ؟ به این دلیل که
    وقتی در حالت عادی ویندوز من با 5 یا 6 بار سپری شدن خط ، لوگو رو پشت سر میگذاشت ، صفحه آبی هم با سرعت نسبتن خوبی سپری میشد ؛
    در حالی که بعد از اینکه از طریق این برنامه ، تعداد خطوط رو به 2 تا کاهش دادم ، اینبار بعد از پشت سر نهادن لوگو ، صفحه آبی خیلی طول میکشه که بیاد و تموم بشه ؛
    پس در هر دوحالت ، فرقی نمبیکنه ، اگه یکی کم بشه ، اون یکی زیاد میشه ، و در مجموع با هم برابر میان.
     
  20. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    ببنيد سرعت هارد تحت داس مخصوصا هاردهاي مكستور بعلت كش 32 بيتي شان بستگي شديدي به برنامه هاي اجرا شده براي دسترسي به اين كش داره منظورم smartdrive هستش اين برنامه سرعت رو افزايش ميده البته تحت داس .
    ببنيد نوبر جان وقتي شما دو چيز را مقايسه ميكنيد بايد همه چيز برابر باشه . پس وقتي كش هاردي حالت 16 بيتي يا شبيه سازي 16 بيتي داره و اونيكي هارد نداره نميتوني تحت سيستم عامل 16 بيتي اونها رو مقايسه كني ميتوني
    . اما در مورد سرعت بوت بيستر بستگي داره كه فايلهاي لود شونده تو چه درايوي و كجاي هارد باشن .و ايا تكه تكه شده باشند يا نه . ايا سوپ مموري درست تنظيم شده يا نه .
    باس سيستم درسته يا نه واز اين دست موارد و ايا قطعات با هم ميخونن يا نه

    اما در مورد سئوال دوست عزيز :
    شما ابتدا از برنامه بوت ويس bootvis مايكروسافت استفاده كن ببين درست ميشه يا نه
    بعد دقيقا بگو مادر بردت چيه تا توضيح بدم كه كجاشو بايد تغيير بدي
    نوع دقيق رم رو هم بگو منظورم باس رمت يا خانوادش مثلا pc2100
    ببين به احتمال زياد سرعت باس سپيو شما 166 پس بايد گزينه adjust cpu fsb frequncey برابر 166 باشه
    براي گزينه adjust cpu ratio گزينه cpu default بهترين گزينه هست
    براي dram frequency هم مقدار by spd بهتر از حالت auto است
    البته ممكنه در بايوس شما اين گزينه ها اين طوري نباشه و كمي اسمها تغيير كرده باشه و يا مفهوما همين موارد باشه
    من عكس صفحه اي بايوس رو كه اين تنظيمات رو براي مين برد خودم انجام ميدم گذاشتم
    مين بردم msi k7n2 delta 2 .
    اميدوارم كمك كنه
     

    فایل های ضمیمه:

    • Image1.JPG
      Image1.JPG
      اندازه فایل:
      32.1 KB
      نمایش ها:
      1
  21. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    پس با این حساب سیستم من خیلی جوره. [​IMG]
     
  22. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
    سلام خیلی ممنون
    مادر بوردم giga و ram 512 kingstone و در ضمن overclock انجام ندادم
    bootvis رو هم اجرا کردم Optimize رو زدم یه سری کار کرد ولی فرقی نکرد تازه هر روز بدتر هم میشه الان 19 خط می آد و میره زیادهم برنامه ندارم هاردمم تقریبا خالیه