• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک!!!

Alibk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من چند روزه که hyundai a200 گرفتم و سیم کارتمم ایرانسل هست.وقتی میخوام با کسی تماس بگیرم وشماره رو میگیرم مینویسه dialing اما بعد از تقریبا 5 دقیقه شماره میگیره !
و همچنین وقتی کسی بهم زنگ میزنه و من answer رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته یعنی برای طرف همچنان بوق میزنه !
در ضمن hard reset هم کردم اما فرقی نکرد !
الا دو روز هست که تو کلوپ a200 پست دادم اما هنوز جوابمو ندادن !
مگه اینکه شما کاری کنید !
لطفا کمک کنید ! نمیدونید چقدر بده وقتی به ادم زنگ بزنن اما نتونه بر داره !!!!!!!:(

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قربان با سیم کارت دولتی تاحالا امتحان کردید ببینید چطوریه؟

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
نه فرهاد هیچ ربطی به نوع سیم کارت نداره
این مشکلی که رو بعضی پاکت پی سی ها ( و از شانس بد روزگار پاکت پی سی بنده هم) وجود داره و هیچ کاری نمیشه کرد
جز تحمل این مشکلات

البته بنده یکی دو راهی براتون پیشنهاد میکنم که کمی مشکلاتتون رو مرتفع میکنه ولی متاسفانه برطرف نمیکنه !

1-History گوشیتون رو یک روز در میون پاک کنید
2- وقتی یکی بهتون زنگ میزنه یه 5 یا 6 ثانیه مکث کنید بعد جواب بدین و بجای اینکه انسور (دکمه سخت افزاری ) گوشی تون رو بزنین ، از دکمه انسور روی اسکرین استفاده کنین
اینطوری شصت هفتاد درصد مشکلتون برطرف میشه

Alibk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن من این مشکل رو فقط با ایرانسل دارم ! اول فکر میکردم مشکل از سیمکارتمه اما با یه ایرانسل دیگه هم که امتحان کردم همینطور بود !
همچنین اون بالا به جای اینکه بنویسه ایرانسل مینویسه 43235 !
و سیم کارت دولتی رو هم که امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت ! و اون بالا هم مثل همیشه مینوشت ir-tci !

یکی نیست بگه نونت کم بود.......آبت کم بود.......ایرنسل خریدنت چی بود !؟

من خودم سیم کارت دولتی ندارم اما اگه مشکلم حل نشه شاید خریدم !
به هر حال اگه کمک کنید ممنون میشم.

بالا