• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کم شدن صدای مکالمات

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

قبلنا خود گوشیم که صداش کم بود هیچ از وقت که WM5 نصب کردم شده نور علی نور ...!!!
صدای مکالمات طوری شه که اگه یه جای یه خورده شلوغ باشی اصلا نمیشه صدا رو شنید و تازه تو جایی که هیچ صدایی نباشه تازه صدا یه خورده بهتر میشه !!! صداش رو رو حالت Maximum گذاشتم یعنی این آخرین صداشه ...
آخه آدم به چیه E900 دلخوش کنه ؟؟؟؟!!!:(

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام

قبلنا خود گوشیم که صداش کم بود هیچ از وقت که WM5 نصب کردم شده نور علی نور ...!!!
صدای مکالمات طوری شه که اگه یه جای یه خورده شلوغ باشی اصلا نمیشه صدا رو شنید و تازه تو جایی که هیچ صدایی نباشه تازه صدا یه خورده بهتر میشه !!! صداش رو رو حالت Maximum گذاشتم یعنی این آخرین صداشه ...
آخه آدم به چیه E900 دلخوش کنه ؟؟؟؟!!!:(

برادر مجبور نبودي كه همون 2003 خوب بود تازه از نظر منم بهتر بود :blush:
حالا نميدونم ميشه 2003 نصب كني يا نه چون خودم اين كارو نكردم ولي شنيدم نميشه 2003 جايي 2005 نصب كرد البته اساتيد بهتر ميدونن:)

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه به ما گفتن WM5 نصب کن خیلی بهتره و خیلی از مشکلات حل میشه آخه قبلا هم خیلی مشکلا داشتم چمیدونستم اینجوری میشه .

راستی - از Bluetooth Handsfree استفاده کنم بهتر میشه ؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
آخه به ما گفتن WM5 نصب کن خیلی بهتره و خیلی از مشکلات حل میشه آخه قبلا هم خیلی مشکلا داشتم چمیدونستم اینجوری میشه .

راستی - از Bluetooth Handsfree استفاده کنم بهتر میشه ؟

منم O2 atom دارم فکر کنم مکالمه توی wm5 همینطوره منم راضی نیستم :) :blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
منم O2 atom دارم فکر کنم مکالمه توی wm5 همینطوره منم راضی نیستم :) :blush:

عزیز این اس200 دیگه تو این یه زمینه کارش درسته:cool: البته اولا که گرفته بودم احساس می کردم صدا داره از تو یه پیت آهنی در می یاد:blink: که به مرور زمان یا رفع شد یا عادت کردم بهش:happy:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
عزیز این اس200 دیگه تو این یه زمینه کارش درسته:cool: البته اولا که گرفته بودم احساس می کردم صدا داره از تو یه پیت آهنی در می یاد:blink: که به مرور زمان یا رفع شد یا عادت کردم بهش:happy:

اما من از لحاظ امکانات مکالمه اصلا راضی نیستم ...بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا باید گوشی رو فرو کنم توی گوشم مخصوصا جای شلوغ ....گاها هم بعضیا میگن صدام از توی چاه میاد :( اینو کجای دلم بزارم ..باید بلند صحبت کنم ...:wacko: اخرش میرم پی 990 میخرم :p نظرتون چیه ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اما من از لحاظ امکانات مکالمه اصلا راضی نیستم ...بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا باید گوشی رو فرو کنم توی گوشم مخصوصا جای شلوغ ....گاها هم بعضیا میگن صدام از توی چاه میاد :( اینو کجای دلم بزارم ..باید بلند صحبت کنم ...:wacko: اخرش میرم پی 990 میخرم :p نظرتون چیه ؟

مخالفم
45.gif
:rolleyes: p990 خیلی قیمتش کذاییه تو ایران...همین جوری هم می مونه حالا حالاها... نظر منو می خواین یه دونه ازین ایسوس ها گیر بیارید، من که خیلی رفتم تو نخش، این p525 جیگرواریه به خدا
17.gif

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
مخالفم
45.gif
:rolleyes: p990 خیلی قیمتش کذاییه تو ایران...همین جوری هم می مونه حالا حالاها... نظر منو می خواین یه دونه ازین ایسوس ها گیر بیارید، من که خیلی رفتم تو نخش، این p525 جیگرواریه به خدا
17.gif

من با قیمت خوب میتونم تهیه کنم اما در شرایط فعلی که 1ماه هست اتم خریدم یه جوارایی حماقت هست... زیاد فکرشو نکردم ولی من خیلی منتظر p990 موندم که بیاد اینقدر نیومد که اتم گرفتم ...:( هنوز نمیدونم از اتم راضی هستم یا نه ..اما هیچ بعید نیست اگه مشتری خوب واسش داشته باشم و ضرر نکنم زیاد بفروشم .... p990 هم گوشی تو دل بروی هست :blush: این asus که میگید کدومه ؟ :blink: راستی ااگه s200 رو خواستی بفروشی خبرم کن

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا منم با سری P سونی اریکسون موافقم یه 1 هفته ای هم هست که رفتم تو کف P10i گوشی خوبی هست ولی یه مشکلی که داره کیفیت دوربینش VGA هست !!! و یه چندتا مشکل دیگه هم دیدم که داشت و بیخیال شدم ولی اون P990 خوبه اما نه نسبت به قیمتش ...

راستی P910i برنامه های چی روش نصب میشه ؟ Symbian ?

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
آقا منم با سری P سونی اریکسون موافقم یه 1 هفته ای هم هست که رفتم تو کف P10i گوشی خوبی هست ولی یه مشکلی که داره کیفیت دوربینش VGA هست !!! و یه چندتا مشکل دیگه هم دیدم که داشت و بیخیال شدم ولی اون P990 خوبه اما نه نسبت به قیمتش ...

راستی P910i برنامه های چی روش نصب میشه ؟ Symbian ?

symbian qui برنامه های خاص خودش رو داره با اینایی که توی نوکیا دیدی تا حالا فرق داره

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی برنامه هاش بهتره ؟

SIS نیست ؟ برنامه هاش به پای برنامه های PPC میرسه ؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
یعنی برنامه هاش بهتره ؟

SIS نیست ؟ برنامه هاش به پای برنامه های PPC میرسه ؟

ای همچینی بهتره ....:p و sis هست اما sisهای نوکیا رو ساپورت نمیکنه کلا تنوع برنامه در ویندوز موبایل و پلاتفرم s60 (نوکیا) بیشتر هست....
اما بصورت کاربردی انچنان نیست ...افیس رو ok هست مکالمات در سطح راضی کننده هست انتن دهی هم که p910 معمولی هست انچنان که انتظار میرفت نبود ..صرف نظر از کیفیت نا مناسب دوربین همه چیز خوبه :) اما به نظر من p990 چیزه دیگه هست ;)

بالا