منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

کندی عملکرد برنامه بکاپ گیری آکرونیس در سیستم جدید

Saeed1980g

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2021
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
33
درود.
در مورد برنامه آکرونیس True Image که بکاپ از ویندوز میگیرم باهاش و موقع لزوم ریکاور میکنم در باندل قبلی نسل ۴ ،که جدیدا فروختم ، با سرعت قابل قبولی بکاپ و ریکاور میکرد.
اخیرا بعد از اسمبل سبستم جدید نسل ۱۰، موقعی که خواستم بکاپ ویندوزمو در حات بوتیبل برنامه ،ریکاور کنم بشکل sector by sector ریکاور میکنه که مسلما فوق العاده طولانی میشه (طبق شکل زیر فقط زمان رو دریابید) و واقعا هم انقدر زمان میبره.


و در عین حال برنامه تنظیمی نداره که بهش بگم ، سکتور به سکتور رو بیخیال و عادی ریکاور کن.
شاید خواهید گفت ربطش به سیستم جدید و قدیم چیه؟ اینه که در سیستم قدیمیم اکثرا بدون سکتور به سکتور و عادی ریکاور میکرد اگر هم نیازی به اون بود ،خیلی سریعتر عمل میکرد.
موندم والا چه کنم چون برنامه مورد علاقه م که ۷-۸ ساله باهاش کار میکنم اینه و آیا سراغ برنامه دیگه ای برم؟ آخه آکرونیس از مابقی برنامه های مشابه خیلی سرتره. کلا هم علت این ایراد عجیب رو نمیفهمم(البته زمان بر بودن ریکاور سکتور به سکتور واضحه ولی نه دیگه دو سه ساعت برای یه ویندوز ۵۰ گیگابایتی!!!
علتی نظری ، بدونم لطفاً !
 

فایل های ضمیمه

  • IMG_20211105_181557083~2_copy_1467x816.jpg
    IMG_20211105_181557083~2_copy_1467x816.jpg
    897.1 KB · نمایش ها: 10

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,824
لایک‌ها
1,158
محل سکونت
php.ini
مطمئنید که موقع بکآپ گرفتن تیک sector by sector نزدید؟
 

Saeed1980g

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2021
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
33
مطمئنید که موقع بکآپ گرفتن تیک sector by sector نزدید؟
خیر ، اصلا برنامه در حالت بوتیبل و نه تخت ویندوز ، به اختیار کاربر همچین گزینه ای نداره و خودش اتومات انتخاب میکنه چطوری ریکاور بکنه.!!!!!!!
 

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,824
لایک‌ها
1,158
محل سکونت
php.ini
میدونم... نوشتم وقتی بکآپ گیری می کردید، شاید تیک sector by sector زدید که حالا موقع برگردوندن بکآپ دوباره به همون شکل sector by sector بکآپ رو برمی گردونه.
 

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,824
لایک‌ها
1,158
محل سکونت
php.ini
هارد سیستمتونم ارتقا دادید؟ کابلهاشو چک کردید؟
حالا که بحث عوض کردن هارد شد...
اگه بخواهیم فقط هارد سیستم رو کلاً عوض کنیم و به SSD ارتقا بدیم. بکآپ گیری معمولی از ویندوز با آکرونیس کفایت می کنه؟ با توجه به اینکه سایز درایو ویندوز در دو هارد فرق داره، بعد از برگردوندن بکآپ روی هارد جدید، مشکلی در اجرای ویندوز پیش نمیاد؟
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,315
لایک‌ها
5,657
سن
39
محل سکونت
یه خورده اونورتر
حالا که بحث عوض کردن هارد شد...
اگه بخواهیم فقط هارد سیستم رو کلاً عوض کنیم و به SSD ارتقا بدیم. بکآپ گیری معمولی از ویندوز با آکرونیس کفایت می کنه؟ با توجه به اینکه سایز درایو ویندوز در دو هارد فرق داره، بعد از برگردوندن بکآپ روی هارد جدید، مشکلی در اجرای ویندوز پیش نمیاد؟
قطعا هارد جدید باید هم سایز یا بزرگتر از قدیمی باشه
 

Saeed1980g

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2021
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
33
میدونم... نوشتم وقتی بکآپ گیری می کردید، شاید تیک sector by sector زدید که حالا موقع برگردوندن بکآپ دوباره به همون شکل sector by sector بکآپ رو برمی گردونه.
خیر ، تو موقع بکاپ گرفتن هم چنین گزینه ای در اختیار قرار نمیده که بنده اونو اشتباهی زده باشم وانگهی گفتم که تو سیستم قبلی م فوق العاده سریع و چند دقیقه ای ریکاور میکرد به حالت عادی .
 

Saeed1980g

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2021
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
33
اگه بخواهیم فقط هارد سیستم رو کلاً عوض کنیم و به SSD ارتقا بدیم. بکآپ گیری معمولی از ویندوز با آکرونیس کفایت می کنه
من دو سال پیش ، ssd ارتقا دادم و بکاپی رو که بشکل mbr از هارد و ویندوز ۱۰ گرفته بودم ، بشکل mbr روی ssd 256 گیگ ریکاور کردم‌. به این صورت که ۱۵۰ گیگ پارتیشن ویندوز بود و البته سایز بکاپ شامل ویندوز کمتر بود که خود آکرونیس در حالت بوتیبل همان پارتیشن با همان سایز ۱۵۰ از ssd بشکل mbr و از حالت unallocated برداشت و مشابه همون ایجاد کرد و مابقی ssd رو هم ۷۰ گیگ پارتیشن ایجاد کردم و ۲۰ هم به همون شکل unallocated برای خاطر بحث provisioning دست نخورده گذاشتم بمونه.
الانم همون ویندوز ssd هست که اردیبهشت بکاپ گرفتم و خواستم ریکاور کنم که طولانی شد و ۵ ساعت وقت گرفت در حالی که با سیستم نسل ۴ ،چند دقیقه!!!
 

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,824
لایک‌ها
1,158
محل سکونت
php.ini
من دو سال پیش ، ssd ارتقا دادم و بکاپی رو که بشکل mbr از هارد و ویندوز ۱۰ گرفته بودم ، بشکل mbr روی ssd 256 گیگ ریکاور کردم‌. به این صورت که ۱۵۰ گیگ پارتیشن ویندوز بود و البته سایز بکاپ شامل ویندوز کمتر بود که خود آکرونیس در حالت بوتیبل همان پارتیشن با همان سایز ۱۵۰ از ssd بشکل mbr و از حالت unallocated برداشت و مشابه همون ایجاد کرد و مابقی ssd رو هم ۷۰ گیگ پارتیشن ایجاد کردم و ۲۰ هم به همون شکل unallocated برای خاطر بحث provisioning دست نخورده گذاشتم بمونه.
الانم همون ویندوز ssd هست که اردیبهشت بکاپ گرفتم و خواستم ریکاور کنم که طولانی شد و ۵ ساعت وقت گرفت در حالی که با سیستم نسل ۴ ،چند دقیقه!!!
در مورد مشکل شما، واقعاً نمیدونم چه اتفاقی افتاده که به صورت sector by sector ریکاور کرده ولی یادمه آکرونیس بوتیبل، یه جاییش (موقع بکآپ گرفتن یا ریستور کردن)، تیک sector by sector داشت.

حالا سوال من: وقتی به ssd ارتقا دادید و خواستید ویندوز قبلی رو برگردونید، موقع ریکاور کردن تیک mbr هم زدید که برگرده؟ چون من موقعی که خود ویندوز روی همون هارد قبلی رو برمی گردونم، بعد از انتخاب فایل tib بکآپ، فقط درایو ویندوز رو انتخاب می کنم که برگرده و تیک mbr رو نمیزنم. برای این هارد جدید شما اون تیک mbr رو زدید؟ در واقع این روشی که شما انجام دادید، مشکلی ایجاد نمی کنه، چون آکرونیس داره همون درایو قبلی با همون سایز روی هارد جدید ایجاد می کنه. حالا نمیدونم اگه مثلاً درایو ویندوز قبلی مثلاً 300 گیگ باشه که 50 گیگش توسط ویندوز اشغال شده باشه، آیا میشه روی هارد SSD با ظرفیت 128 گیگ ریکاور کرد یا خیر؟
 

Saeed1980g

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2021
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
33
موقع ریکاور کردن تیک mbr هم زدید که برگرده؟
بله ، من همیشه میزنم تیک رو
برای این هارد جدید شما اون تیک mbr رو زدید؟
تا جایی که من اطلاع داشتم ، لازم بود اول در محیط ویندوز که روی هارد هست ، ssd بالا بیاد و ساختارش به شکل mbr یا gpt تعیین بشه ، از طریق disk management. در مورد بنده چون هارد داری ویندوز و خود بکاپش ، mbr بود از دیسک منیجمنت که باز کردم برنامه پیغام پیکربندی که داد ،mbr زدم ، بعد در حالت آکرونیس بوتیبل با زدن تیک mbr ، و پارتیشن ویندوز و ... همگی شو با آدرس دادن ssd و بشکل unallocated ریکاور کردم‌. چون لزومی به فرمت نبود مه آکرونیس خودش انجام میده.(که در این مورد آپگرید و استفاده از هارد جدید ، فکر میکنم زدن تیک ضروری بود،چون ssd تازه س و فاقد mbr).
مثلاً درایو ویندوز قبلی مثلاً 300 گیگ باشه که 50 گیگش توسط ویندوز اشغال شده باشه، آیا میشه روی هارد SSD با ظرفیت 128 گیگ ریکاور کرد یا خیر؟
اگر اشتباه نکنم تا جایی که اطلاع دارم ،برای برنامه های ریکاوری و من جمله آکرونیس، ملاک سایز واقعی بکاپ از خود ویندوز هست نه پارتیشن . بازم اگر ذهنم یاری کنه ،بنظرم در برنامه، گزینه هایی برای فیت کردن این بکاپ ویندوز در داخل هارد کم ظرفیت تر وجود داره که به صورت تناسب (بکاپ ویندوز/ پارتیشن ) مقیاس جدید رو میتونید با کمک برنامه و ابزارش ، اعمال کنید. ضمناً یه تستی بزنید ضرری نداره مثلا با یه هارد دیگه دم دست. ولی گفتم که بنظرم ابزار داره ، ولی خب مسلمه و میدونید که بکاپ ویندوز دیگه نباید از ظرفیت ssd بزنه بالا (در مورد ssd های کمتر از ۱۲۸).
 

Saeed1980g

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2021
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
33
در مورد مشکل شما، واقعاً نمیدونم چه اتفاقی افتاده
آقا من یهگندی زده بودم نابخشودنی ، نگو موقع اسمبل نکه شب تو اتاق ، انجام داده بودم که نور کافی به داخل کیس نمی رسید ، سوکت ۸ پین سی پی یو رو تا ۴ تا پینش زده بودم و بقیه ش رو هوا بود. دیشب که داخل کیسو کار داشتم متوجه شدم و با نگرانی خاصی و بدو بیراه به خودم تصحیح کردم.نمیدونم چطوری کار میکردم و دووم آورده بود البته برنامه های سنگین همیشگی انجام ندادم فعلا و همه ش تو محیط ویندوز سی پی یو تا ۱۰ درصد فعال بود. خلاصه فکر کنم اون ریکاور طولانی مدت (علاوه بر سکتور به سکتور که طبیعتاً طولانیه) از این هم تاثیر برداشته ، البته تست مجدد نکردم ببینم بهتر شده یا نه ،چون دیگه با صرف زمان ۵ ساعت ریکاور شده ویندوز و درسته. خلاصه تو تموم طول زمان صاحب کامپیوتر شدنم تا الان ، همچین خطای فاحش و ضایعی نکرده بودم. که ختم به خیر شد فعلا از صدقه سر مصرف سبک.
 

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,824
لایک‌ها
1,158
محل سکونت
php.ini
امروز با آکرونیس بوتیبل کار داشتم. دقت کردم، موقع بکآپ گیری تیک sector by sector داشت که فکر کنم اگه اونو بزنید موقع ریکاور کردن، دوباره sector by sector ریکاور می کنه.
 

Saeed1980g

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2021
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
33
امروز با آکرونیس بوتیبل کار داشتم. دقت کردم، موقع بکآپ گیری تیک sector by sector داشت که فکر کنم اگه اونو بزنید موقع ریکاور کردن، دوباره sector by sector ریکاور می کنه.
باشه این بار خواستم بکاپ بگیرم ، گزینه ها رو بررسی میکنم و در صورت فعال بودن غیرفعال میکنم.ممنونتم.
 

Saeed1980g

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2021
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
33
امروز با آکرونیس بوتیبل کار داشتم. دقت کردم، موقع بکآپ گیری تیک sector by sector داشت که فکر کنم اگه اونو بزنید موقع ریکاور کردن، دوباره sector by sector ریکاور می کنه.
آقا میشه لطفاً یه شات از صفحه آکرونیس بوتیبل خودت لطف کنی ،البته هر موقع کار بکاپ و ریکاور داشتی و فرصت کردی.آخه والا من بوتیبلم ،همچین چیزی نداره ،امروزم بخاطر یه آپدیت ، ویندوز ریخت بهم بعضی جاهاش که مجبور شدم مجدد بزارم ریکاوری. هر گزینه ممکنی رو تست کردم تا زمان ریکاور بیاد پایین نشد که نشد همون زمانطولانی هست که هست.فی المثل ، مثل شما گفتم mbr نزنم یا unallocated نباشه و فرمت کنم بعد به برنامه پارتیشن فرمت شده رو معرفی کنم و خودش فرمت نکنه، و خلاصه هر چیزی که زمان رو کوتاه کنه. اما طبق تصویری که شات میزارم ، ببینید که حتی ریکاور معمولی (نه سکتور به سکتور) هم فوق العاده طولانی و بغرنجه و الان که مینویسم ۲ ساعت و نیمه که داره میره و هنوزم یه ۱ ساعت بیشتری مونده !!!!
میگم آقا ممکنه ایراد از مادربرد باشه؟ چه نرم افزاری خصوصا برای تست مادربرد و در آوردن ایرادات احتمالیش خوبه تست کنم؟ اگر ایراد دار بود بفرستم آواژنگ ، چی بگم برای اثبات ؟ شات بگیرم از چی ؟ ارسال ه که شرایط کرونا ، پستیه اونموقع شات باید بفرستم به واتساپ پشتیبانی شون؟؟؟ کلافه شدم و لعنت میدم به آپگرید سیستم کردنم که سری رو که درد نمیکرد دستمال بستنم چی بود آخه!!!!
 

فایل های ضمیمه

  • Acronis..jpg
    Acronis..jpg
    1,015.6 KB · نمایش ها: 3

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,824
لایک‌ها
1,158
محل سکونت
php.ini
این اسکرین شات خودم نیست از اینترنت سرچ کردم. برای من، موقع بکآپ گرفتن شبیه اینه (گزینه sector by sector تیک نمیزنم):

الآن تو اسکرین شات شما، چطوری داره ریکاور می کنه که درحالت عادی است؟! و sector by sector نیست؟ چون به نظر میرسه بکآپ اردیبهشت رو دارید ریکاور می کنید و سری قبلی گفتید که آکرونیس sector by sector ریکاور می کنه. الآن مشکل sector by sector رو چطوری حل کردید؟ این همون بکآپ قبلیه یا بکآپ دیگه ای است؟

بعدش این فایل tib بکآپ کجا قرار داره؟! تو همون هارد دیسکه؟ رو DVD است؟ روی هارد بکآپه؟ رو شبکه است؟ سایزش چند گیگه؟

من رو سیستم داغون با هارد بسیار کند، 50 گیگ بکآپ رو نهایت 25 دقیقه برمی گردونه و روی هارد SSD شاید نهایت 4 تا 5 دقیقه برگردونه. من معمولاً فایل tib بکآپ رو تو همون هارد و تو درایوی غیر از ویندوز قرارش میدم و از اونجا ریکاور می کنم.
 

Saeed1980g

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2021
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
33
موقع بکآپ گرفتن شبیه اینه
دستت درد نکنه استاد ، خب برا منم موقع بکاپ اینه ، شما گفتی موقع ریکاور حق انتخاب میده که معمولی یا سکتور به سکتور --- و من این برام جای سوال بود که مقوله ریکاور ، این گزینه را ندارد. و گرنه تو مقوله بکاپ که باید داشته باشه و یک الزام هست.
الآن تو اسکرین شات شما، چطوری داره ریکاور می کنه که درحالت عادی است؟! و sector by sector نیست؟
خب مشخصه دیگه تو تصاویر ، تصویر اول که موقع زدن تاپیک ، فرستادم ، تو اون صفحه ریکاور و بالای نمودار پیشرفت عملیات ، نوشته Recovering Partition sector by sector.
تو تصویری که امروز فرستادم فقط
Recovering Partition
که هر دو حالت ، خیلی طول میکشه.
الآن مشکل sector by sector رو چطوری حل کردید؟
ه
من انتخاب نکردم نوع معمولی رو ،چون گفتم موقع ریکاور ، همچین گزینه ای نیست. پس چرا الان معمولی ریکاور میکنه؟ چون پارتیشن محل ریکاور را فرمت کردم بعد به برنامه آدرس دادم ، در صورتی که در اول تاپیک ، unallocated بود پارتیشن ، و اون جوری به برنامه معرفی کردم تا خودش قالب بندی و ریکاور بکنه .مفهومه لطفاً؟
نهایتاً هم گفتم براش تفاوتی نداره و هر دو حالت فوق العاده کنده.
 

Saeed1980g

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2021
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
33
این فایل tib بکآپ کجا قرار داره؟
روی هارد اکسترنال usb3
سایزش چند گیگه؟
سایز ویندوز داخل پارتیشن حدودای ۸۰ گیگ
روی هارد SSD شاید نهایت 4 تا 5 دقیقه برگردونه
صحیحه آفرین -خب رسیدیم به علت شکوه و شکایت من از اینکه با سیستم فروخته شده نسل ۴ قبلیم این بکاپ ها با سایزهای حدود ۸۰ را بر روی همین ssd ، فی الفور و ۸ دقیقه ای ریکاور میکردم که الان با این سیستم جدید ، فاجعه شده.
و از بایوس سرچ کردم بخش تنظیمات usb و موارد مرتبط رو ، ولی مشکل و گزینه اشتباهی ، انتخاب نشده و تمامی موارد لازم ،فعال هستن. حالا پیدا کنید پرتقال فروش را که همان فروشنده مادربرد آکبند به من هست با گارانتی آواژنگ یا بهتره بگیم پیدا کنید گارانتی کننده را و یقه اش را بچسبید منتها با دلیل و مدرک ، که سوال آخر پست قبلیم بود که تست باید کرد و ایراد درآورد و شات گرفت و ارسال کرد و مدرک محکمه پسند ارائه داد اما چجوری ؟!
 

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,824
لایک‌ها
1,158
محل سکونت
php.ini
به نظر من، شما بعد از برگردوندن بکآپ، یه بار دیگه با آکرونیس بوتیبل از همون ویندوزی که جدیداً ریکاور کردید، مجدد بکآپ بگیرید و مطمئن بشید که تیک sector by sector هنگام بکآپ گیری زده نشه. حالا اینبار بکآپ جدید رو ریکاور کنید. ببینید بازم طول میکشه یا خیر؟ (البته میدونم که انجام اینکار واقعاً اعصاب خردی داره ولی اگه میخواهید مشکل رو پیدا کنید، چاره ای نیست!)
من بیشتر، مشکل رو اول از تنظیمات آکرونیس می بینم و بعدش از سمت یکی از هاردها. برند مادربرد چیه؟

یه تست دیگه هم میشه قبل از اقدام بالا انجام داد. شما اون فایل tib بکآپ رو همینجوری از هارد اکسترنال روی هارد جدید کپی/پیست کنید؛ ببینید راحت و سریع کپی/پیست میشه یا خیر؟ اگه هاردها مشکل دار باشند، ممکنه تو کپی/پیست هم خودش رو نشون بده.

پ.ن: من همیشه میگم که این سیستم ها و کامپیوترها، قرار بود کمک حال بشر باشند و باعث صرفه جویی زمان برای بشر بشن ولی حالا خودشون تبدیل شدند به منبع اتلاف وقت! یعنی وقتی میخوام یه تغییری تو ویندوز یا سخت افزار بدم یا سیستم رو کلاً ارتقا بدم، تن و بدنم میلرزه از سر و کله زدن با کامپیوتر و موبایل و... یه ویندوز 11 نصب کردم، الآن یک هفته است دارم دست و پا میزنم قابلیت های قبلی ویندوز 10 رو مجدد رو ویندوز 11 داشته باشم!
 
Last edited:
بالا