• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کنفرانس معرفی آیفون 4S

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
4 اینچ بهترین حالت و اندازه هست....هم بزرگ و خوبه هم این که گوشی رو خیلی بزرگ و گنده نمیکنه و راحت تو جیب میشه گذاشت...بهترین حالت هست به نظرم.
جیبت بزرگه ها.آیپد هم میشه تو جیب جا داد ولی خیلی ضایع میشه. نکنید این کارارو :D
جدای از شوخی اگه اندازه با قبلیا فرق نکنه فقط بزرگتر شدن ال سی دی و کم شدن فریم دورش قابل تقدیره. یه چیزی مثل همون عکس گالاکسی 3 که دوستمون صفحه قبل گذاشتن.

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
بیشترین جذابیت سه‌شنبه برای من ریلیز شدن iOS 5 هست، گور پدر آیفون جدید! :D
اینقدر صبر کردم برای ریلیز شدن iOS جدید تمام موهام سفید شدن!! و بدون اغراق اینقدر ریلیز شدن iOS مهم شده برای من حداقل که آیفون 5 با بهترین ایده‌آل‌ها رو هم معرفی کنه اینقدر برام جذاب نباشه.

میگم چقدر مطمئن هستین که iPhone 5 معرفی میشه و فقط 4s نیست؟! چون هنوز خیلی از سایت‌های مربوطه دارن پافشاری میکنن روی این قضیه که فقط 4s با مشخصات جدید هست!
به نظر من که هیچی از اپل بعید نیست، همین قضیه سر معرفی آیفون بعد از 3G بود! همه منتظر یک طراحی کاملا جدید بودن که 3Gs رو معرفی کرد!

البته من نمیگم احتمالش نیست به نظرم 50 50 هست. و اینکه برخی هم حتما دیدین گفتن احتمالا دو تا آیفون معرفی میکنه!
یعنی ببینید چند ماهه اینا ملت رو سر کار گذاشتنا! :lol:

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان اکثر سایت های ایرانی می خوان این موضوع رو پوشش بدن و تو سایتشون از طریق عکس و خبر مراسم رو گزارشش کنن ، اگر پایه باشین ما هم میتونیم این کار رو بکنیم اصلا کار سختی نیست...

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
بیشترین جذابیت سه‌شنبه برای من ریلیز شدن iOS 5 هست، گور پدر آیفون جدید! :D
اینقدر صبر کردم برای ریلیز شدن iOS جدید تمام موهام سفید شدن!! و بدون اغراق اینقدر ریلیز شدن iOS مهم شده برای من حداقل که آیفون 5 با بهترین ایده‌آل‌ها رو هم معرفی کنه اینقدر برام جذاب نباشه.

میگم چقدر مطمئن هستین که iPhone 5 معرفی میشه و فقط 4s نیست؟! چون هنوز خیلی از سایت‌های مربوطه دارن پافشاری میکنن روی این قضیه که فقط 4s با مشخصات جدید هست!
به نظر من که هیچی از اپل بعید نیست، همین قضیه سر معرفی آیفون بعد از 3G بود! همه منتظر یک طراحی کاملا جدید بودن که 3Gs رو معرفی کرد!

البته من نمیگم احتمالش نیست به نظرم 50 50 هست. و اینکه برخی هم حتما دیدین گفتن احتمالا دو تا آیفون معرفی میکنه!
یعنی ببینید چند ماهه اینا ملت رو سر کار گذاشتنا! :lol:

اگه 4s رو معرفی کنه نباید انتظار تغییر خاصی رو داشته باشیم
به نظر من از اونجایی که اپل از طرف سامسونگ و طرفداران آیفون تحت فشار هست و انتظارت ازش بالاست و اگه نخواد حرکت جدید بزنه ریزش هوادار خواهد داشت اساسی

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
امروز 9to5mac گزارش کرده که طراحی و دیزاین آیفون جدید خیلی با آیفون 4 فرقی نخواهد داشت.

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
اگه 4s رو معرفی کنه نباید انتظار تغییر خاصی رو داشته باشیم

چرا دیگه پردازنده دو هسته‌ای A5، یک گیگابایت حافظه، دوربین 8 مگاپیکسلی! از لحاظ صفحه نمایش هم همین الان Galaxy SII با "4.3 اندازه اسکرین، رزولوشنش از iPhone 4 که "3.5 هست کمتره!

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
چرا دیگه پردازنده دو هسته‌ای A5، یک گیگابایت حافظه، دوربین 8 مگاپیکسلی! از لحاظ صفحه نمایش هم همین الان Galaxy SII با "4.3 اندازه اسکرین، رزولوشنش از iPhone 4 که "3.5 هست کمتره!

هیچی قطعی نیست تا معرفی کامل و رسمی
امیدوارم حفظ آبرو کنه...

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
باید گوشی معرفی بشه تا درباره ویژگی ها و نواقص اون بشه بحث کرد

ams14125

Registered User
لایک‌ها
2

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
بابا اینجا چرا اینجوریه؟!

اصلا شور و حال Appleی ندارینا !! الان تو فروم‌های معروف خارجی غوغا است... راست میگن فقط استفاده کننده‌ایم!

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
بابا اینجا چرا اینجوریه؟!

اصلا شور و حال Appleی ندارینا !! الان تو فروم‌های معروف خارجی غوغا است... راست میگن فقط استفاده کننده‌ایم!

فقط یک روز باقی مانده

کسی که لذت کار با آیفون " زیر دندونش بیاد بعیده به دیوایس دیگه ای فکر کنه....
هیچ جا نمیشه این همه شور و حال واسه ارائه یک دستگاه جدیدو دید الا تو محصولات اپل و کنسول های بازی
متاسفانه از همه قابلیت های آیفون تو ایران نمیشه استفاده کرد همین خودش یه امتیاز منفی واسه کاربرای آیفون هست که عاشقانه دوسش دارن.

iphone

Registered User
لایک‌ها
188

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
فقط خدا کنه صفحه اش 3.5 اینچی نباشه و بزرگتر باشه....4 اینچ رو خیلی پایه ام.

ایشالا منم به نظرم از 4 بزرگتر خیلی ضایع میشه مثلا اسمش گوشی هست
خود استیو جابز هم بارها گفته که گوشی نبیاد به تبلت تبدیل بشه و فرقی با هم داشته باشن اما این سماسونگ ...............هر روز یه گوشی 4.5 5 5.5. 6 اینچی ...مسخرس

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
امروز 9to5mac گزارش کرده که طراحی و دیزاین آیفون جدید خیلی با آیفون 4 فرقی نخواهد داشت.

دیزاین ایفون 4 فوق العادست هنوز هم به نظرم قشنگ ترین دیزاین تو کل گوشی ها رو داره فقط صفحه 4 اینچی بذاره با همون دیزاین چی بشه

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
فردا ساعت 9.30 تمومه
فقط یه شب دیگه.................................

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دقیقا ایفون 4 هم میخوره اس 2 رو من به شدت با اس2 کارکردم ولی............خیلی بی روحه

منم به همین دلیل خیلی جلوی خودم رو گرفتم که تو این 2-3 ماهه یکی نخرم....تا ایفون بعدی بیاد.

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
منم به همین دلیل خیلی جلوی خودم رو گرفتم که تو این 2-3 ماهه یکی نخرم....تا ایفون بعدی بیاد.
مازیار اس 2 واقعا چرته
بی تعصب دارم میگم ولی واقعا خیلی بی روحه یه ماه بگیری ازش زده میشی مخصوصا تو که با ایفون کارکردیو اپل بازی
کلا ایفون4 بخری بهتر از اس 2 هست چه برسه به ایفون 5

بالا