آژانس هواپیمایی
tanki

کنکاش ****(زیره ذره بین ( ***

شروع موضوع توسط asedel ‏5 نوامبر 2007 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. asedel

    asedel کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    سلام به همه دوستان ...
    من در اینجا می خواهم که به موضوعاتی بپردازم که همه ما به نوعی با اونها دست به گریبان هستیم ... از شما تقاضا دارم که من رو در هر چه بهتر ارائه دادن مطالب یاری کنید ...
    کوچیک شما سامان
    _______________________________________________________________________________________

    اولین موضوعی که به آن می پردازیم و زیزه ذره بین قرار می دهیم تغذیه و تناسب اندام هست

    =================================================================

    امروزه چه فرم شکمي رويايي به شمار مي آيد؟
    در سالهاي اخير، بدن جوانان و بخصوص زنان، تحت تاثير مدهاي جديد، کاملا متحول شده است.آنها بدن عضلاني را کنار گذاشته و اندامي نازک و ظريف شکننده و اکثرا فاقد عضله و توخالي را ترجيح مي دهند.اين موضوع واقعا تاسف بار است زيرا بدن ما و دستگاه عضلاني اش درست در سنين بلوغ فرم ميگيرند. خوشبختانه قرار نيست مد مدتي طولاني دوام بياورد و اين اواخر ما شاهد بازگشتي دوباره هستيم به سوي زيبايي عضلاني اما پس از اين حرفها بياييم ببينيم چگونه بايد به چنين تناسب اندامي برسيم.
     
  2. asedel

    asedel کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    غذاي ما از 4 عنصر اصلي تشکيل شده است :



    الف - پروتئينها و پروتيدها: اين مواد سازنده اصلي بدن انسان اند بخصوص بخشي که مورد علاقه ماست يعني عضلات اين مواد در گوشت، ماهي ، تخم مرغ و سبزيجات خشک وجود دارد بدن انها را ذخيره نمي کند و مصرف مي کند.
    در هر وعده غذايي در بيشترين حجم ممکن مصرف شود.
    ب – چربيهاي حيواني و نباتي : اين مواد توليد کننده مهم کالري اند و مازاد بر مصرفشان در بدن ذخيره مي شود.
    در حداقل ميزان ممکن مصرف شود.
    ج – سلولز :اين ماده فيبري شکل و غبر قابل هضم در گياهان سبز يافت مي شود که باعث حرکت غذا در روده ها مي گردد.
    د- گلوسيدها يا مواد قندي: اين مواد سوختهاي عضله هستند يعني انرژي به حالت خالص .
    انواع اين قندها همه جا يافت ميشود. مثلا در عسل ،شير ،ميوه ها ، مواد نشاسته اي و غيره اين مواد اگر به محض جذب شدن نسوزند بلافاصله ذخيره مي شوند.
    به هيچ وجه مصرف نشود اين مواد به اندازه کافي در مواد غذايي مختلف وجود دارد.
     
  3. asedel

    asedel کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0

    چه نوع غذايي را انتخاب کنيم


    انواع گوشتهاي بدون سس و چربي
    سبزيجات سبز و سالاد
    ميوه در اندازه محدود
    پنيرهاي کم چرب
    تا حد امکان از سبزيجات و حبوباتي که داراي نشاسته اند حذر کنيد چون به مواد قندي تجزيه مي شوند.
    الکل مهمترين عامل ايجاد وزن اضافي است يک ليوان ابجو 800 کالري انرزي دارد.
    بايد به مقدار کافي (دست کم 2 ليتر) در روز در فاصله هاي وعده غذايي اب يا آشاميدني گياهي بون قند بنوشيد.
    به ياد داشته باشيد 2500 کالري در روز براي يک فرد بالغ کافي است.البته نسبت به ميزان فعاليت و جنسيت مقدار آن 500 کالري کم يا زياد خواهد شد
     
  4. asedel

    asedel کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    نقش ورزش در رژيم لاغري


    عضله بزرگترين مصرف کننده انرزي است در صورت گرفتن رزيم لاغري حجم عضلات کاهش مي يابد و در نتيجه بدن کالري کمتري مي سوزاند در اين هنگام اگر به يک تغذيه عادي باز گرديم بدن مقدار کالري مازاد بر مصرف عضلات لاغر شده را ذخيره مي کند برا ي جلوگيري از تبديل اي کالري اضافه به چربي بايستي تمرينهاي ورزشي لازم را انجام دهيم. اين مسئله ضروريست به ويزه براي شکمي که انتظار داريم قوي و زيبا باشد.
    از اين پس تمرينهايي را به شما توصيه مي کنيم که عضلات مختلف شکم بتواند با همکاري يکديگر غشا شکم را به حرکت وادارند.مهمترين تمرين که در عضلات عرضي شکم فعاليت اصلي را به عهده دارد تنفس است
     
  5. asedel

    asedel کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
  6. asedel

    asedel کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    تنفس


    نحوه قرار گرفتن بدن
    لباس کم بپوشيد و در يک سطح صاف خوابيده به پشت دراز بکشيد. چانه بدون انقباض به طرف سينه پايين آورده (به حالت غبغب)تا مهرهاي گردن خوب کشيده شود. ناحيه کمري کاملا با زمين در تماس باشد. زانوها جمع و کف ÷اها صاف روي زمين قرار گيرد.دستها خيلي نرم در امتداد بدن قرار گرفته و کف آنها رو به بالا باشد.
    عمل دم

    آرام و آهسته در حالي که هوا را با لذت وارد مجراي بيني ميکنيد عمل دم را انجام دهيد.(مانند بو کردن عطريک گل)
    با اين عمل قفسه سينه بالا آمد دنده ها از هم جدا مي شود اگر به فرو دادن هوا ادامه بدهبد هوا براي يافتن جاي بيشتر ريه ها را به سمت پايين هم منبسط ميکند درنتيجه ديافراگم پايين امده و اعضا درون حفره شکم را عقب مي زند و شکم کمي برجسته مي شود حالا ريه ها کاملا پر شده اند.
    عمل بازدم

    ابتدا با دهان هوا را خارج کنيد در حالي که آه عميقي مي کشيد گويي تمام فشار دنيا در يک لحظه بر دوش شما گذاشته شده است. دنده ها پايين مي آيند. جناغ سينه کمي فرو ميرود و در اين مرحله براي آن که بتواند به خارج کردن هواي داخل ريه ها ادامه دهيد. يا لااقل حداکثر هواي ممکن را خارج کنيد غضلات شکم به کمک شما مي آيند.براي آن که هنگام بازدم از عضلات خود استفاده کنيد آنها را آهسته ، آرام و با تمرکز فکر جمع و فشرده کنيد.(مراقب باشيد آنرا تو ندهيد يا گود نکنيد زيرا اين کار به هيچ دردي نميخورد.)
    شکم فشرده مي شود تا اعضا داخلي آن تنگتر کنار هم قرار گيرند و براي آن که بتواند باز هم بيشتر فشرده شود. عضلات را واداريد که ديافراگم را دوباره رو به بالا فشار دهند. در اين بالا بردن هم حداکثر هوا به بيرون فرستاده مي شود به شرط آنکه دهان خود را مثل اينکه بخوايد به آينه ها کنيد کمي باز نگه داريد.
    در همين حالت فشرده کمي باقي بمانيد سپس خود را رها کنيد.
    اين عمل را 4 تا 5 بار ديگر قبل از آنکه به تمرينهاي اصلي شکم بپردازيم ادامه دهيد. با همين روش ساده که ذکر شد عضلات شکم شما پرورش يافته است.
     
  7. خرید بیت کوین
  8. asedel

    asedel کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0

    شروع حرکات
    پيش از شروع تمرن بايد ذکر شود که هرگز نبايد د رحين تمرين درد داشته و يا خود را خسته کنيد.
    1- تنفس
    در حلي که جدار شکم را آزاد ميکنيد آهسته و عميق با بيني نفس بکشيد.
    ابتدا آه عميقي بکشيد و هوا را از دهان خارج کنيد.سپس دنده ها را پايين بياوريد و با تمرکز و هشياري بازدم را ادامه دهيد. غضلات شکم را فشرده کنيد گويي مي خواهيد تمام اطراف شکم را به هم بفشاريد و در وسط يعني به دور ناف جمع کنيد.




    2 - معلق نگه داشتن باسن
    بدون انکه هيچ يک از عضلات شکم خود را از حالت انقباض آزاد کنيد. لنبرهاي خود را منقبض کنيد در حالي که لنبرهاي خود را به هم مي فشريد آنها را سفت کنيد و انتهاي قسمت تحتاني انها را کمي بالا بکشيد به اين ترتيب احساس مي کنيد باسن شما در هوا معلق است. ناحيه مهره هاي کمري نيز به زمين فشار بيشتري مي آورند.
    قسمت جلو و تحتاني لگن خاصره کمي بالا مي آيد و اجازه مي دهد عضلات شکم را کمي بيشتر بفشاريد همچنان که بازدم انجام مي دهيد چند ثانيه اي خود را به همين حالت نگه داريد.(تعداد تکرار 5 بار)

    3 – زانو در دست
    به پشت خوابيده زانوها را تا کنيد و کف پاها را روي زمين قرار دهيد.
    يک زانو و بعد ديگري را با دستي که در همان سمت واقع شده به طرف سينه بکشيد.
    در وضعيت راحت زانوي راست را با دست راست بگيريد زانوي چپ را هم خم کنيد و کف آن را روي زمين بگذاريد.
    بي حرکت فقط نفس بگيريد.(عمل دم)
    نفس را خارج کنيد سپس همزمان با انقباض عضلات شکم زانوي راست را با دست به طرف سينه بکشيد.
    به حالت ممکن که رسيديد (يعني فشار تا جايي که دردتان نگيرد) زانو و دست را به حالت اول در زمان استراحت برگردانيد تمرين را 5 مرتبه در يک طرف تکرار سپس 5 مرتبه در طرف ديگر تکرار کنيد.




    4 – زانو در دست مقابل
    دوبا ره ماند شروع تمرين دراز بکشيد ولي اين بار زانو را با دست مخالف بگيريد(زانوي راست در دست چپ)
    بدون حرکت آرام نفس بگيريد.
    نفس را خارج کنيد در حالي که زانو را با دست به صورت اريب به سمت شانه مخالف مي کشيد کاملا مراقب باشيد بدنتان نچرخد و باسن طرفي که کار نمي کند از روي زمين بلند نشود.
    5 بار زانوي راست را به طرف شانه چپ بکشيد.
    5 بار زانوي چپ را به طرف شانه راست بکشيد.



    5 – هر دو زانو در دستها
    همچنان روي پشت بخوابيد سر را کاملا روي زمين قرار دهيد پس گردن کشيده هر دو زانو را با دو دست بگيريد.(هر دست در طرف خارجي زانوي سمت خود قرار مي گيرد.)
    بي حرکت نفس عميق بگيريد.
    نفس را با آه بلندي بيرون دهيد در همين حالت بازدم عضلات شکم را منقبض کنيد و زانوها را به سمت سينه بکشيد.
    در حالي که دستها را کمي تا مي کنيد آرنجها را به طور بيرون بکشيد. شانه ها بايد کاملا صاف روي زمين قرار گيرند به طوري که احساس کنيد عضلات دو سر شما کمي منقبض شده اند زيرا عمل کشش به کمک عضلات دو سر انجام مي گيرد نه عضلات گردن و شانه
    سعي کنيد بدون آن که اذيت شويد زانوها را تا حد امکان به سينه نزديک کنيد بااين حرکت تمام ناحيه باسن کمي در هوا معلق مي ماند.
    وقتي به حداکثر ممکن رسيد به ارامي زانوها و دستها را به حالت اول برگردانيد و استراحت کنيد.( تکرار 5 مرتبه)



    اين حرکت باعث نرم شدن اعضاي زير مي شود.
    مفصلهاي بين ران و لگن خاصره
    مفصلهاي بين مهره هاي کمري
    6 – چرخش شانه
    اين ساده ترين حرکت است . دستها را روي شانه قرار دهيد(هر بار يک شانه)
    روي پشت بخوابيد پاها در حالت صحيحح قرار گيرند.
    پس گردن را بکشيد و شل کنيد
    بدون هيچ حرکت اضافي نفس بکشيد و با آرنج دايره بزنيد.
    آرنج را تا حدودي بالا ببريد که باعث درد نشود و بدن را از حالت عادي خارج نکند ابتدا از جلو به عقب و سپس از عقب به جلو بچرخانيد 5 بار در هر جهت سپس دست را عوض کنيد.
    اگر در دفعات اول احساس خستگي کرديد ابتدا دايره را براي هر دست از جلو به عقب و بعد از عقب به جلو بزنيد.
    7 – نگاه کردن به زانوها
    اين تمرين به تمام معني عضلاني است.
    روي پشت بخوابيد پاها را تا کنيد و کف پا را تخت روي زمين قرار دهيد.
    دستها را روي رانها بگذاريد.
    نفس بگيريد سپس همراه با خواباندن دنده ها در حالي که با دهان نيمه باز فوت مي کنيد(ها کردن) نفس را بيرون دهيد. عضلات شکم را منقبض و کوتاه کنيد با اين عمل بالا تنه و ير را کمي بالا بکشيد (جانه نزديک سينه) تا بتوانيد زانوها را ببينيد. دستها را هم بدون انقباض آهسته در امتداد رانها به جلو ببريد.
    فراموش نکنيد که لنبرهاي را منقبض و باسن را در هوا معلق نگاه داري حال خيلي آهسته شانه ها و بعد سر را روي تشک بگذاريد.
    به تدريج که عضلات شکم منبسط و شل مي شوند بايد احساس کنيد که ابتدا همراه آنها کشيده شديد سپس به آنها آويزان شديد (منظور قسمت بالاتنه شماست ) و نهايتا از آنها آزاد شديد.(5 بار تکرار)
     
  9. asedel

    asedel کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    نکاتی در مورد برنج
    شناخت برنج و کیفت پخت آن
    برنج خوب بلند و باریک، و مغز آن سفت و خرد نشده است، برنج گهنه از برنج نو بهتر است.
    برای خیس کردن برنج
    ابتدا برنج را سه تا چهار بار با اب نیمه گرم شسته و آب ولرم روی آن ریخته، به طوری که چهار سانتی متر آب روی برنج باشد، و مقداری نمک در آب بریزید.برنج برای پلو بهتر است اقلاً پانزده ساعت خیس بخورد.
    اگر دیگ به اندازه کافی گنجایش نداشته باشد، برنج خوب قد نمی کشد.
    دیگ را روی آتش تند قرار دهید ، جوش که آمد برنج را در آن بریزید، دو الی سه بار آب سرد در دیگ ریخته تا برنج خوب خودش را باز کند، کف روی برنج را بگیرید، همین قدر که برنج از حالت سفتی در آمد، آن را در سبد خالی کنید و آب نیم گرم رویش بریزید و آب کش را تکان دهید تا شوری آن به اندازه دلخواه باشد.
    علامت دم کشیدن برنج
    آن است که برنج را وقتی بردارید به دست نچسبد.
    برای سفید شدن برنج
    بعد از ده دقیقه جوشیدن، یک قاشق چای خوری زاج یا نیم استکان آب لیمو یا سرکه به آن اضافه کنید و یادر حال جوشیدن کمی ماست زده شده در آن بریزید.
    برای برطرف کردن دود زدگی چلو یا پلو
    وقتی بوی دود زدگی بلند شد فوراً باید دم کنی را از سر دیگ برداشته و آتش را ملایم کنید و یک استکان آب از کنار دیگ داخل ته دیگ نموده و یک قطعه نان روی برنج قرار دهید، پس از سه دقیقه دم کنی را دوباره بگذارید، به کلی دودزدگی رفع میشود.
     
  10. asedel

    asedel کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0

    آلو

    آلوی تازه حرارت بدن فرو می نشاند وصفرا را تسکین میدهد.
    آلوی خشک خون را طبیعی و درد مهلک را از بین میبرد.
    آلوی خشک به از آلوی تازه است زیرا ضرر ان از بین رفته و فایده آن مانده است
     
  11. Geronimo

    Geronimo کاربر فعال هنرهای نمایشی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    5,770
    تشکر شده:
    132
    محل سکونت:
    Crystal Ship
    بابا خودت میدوزی خودت میپوشی پیاده شو باهم بریم نظر چیزی نمیخوای؟؟؟:)
     
  12. asedel

    asedel کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0

    مگه باید التماس کرد که نظر بدید ...؟؟
    اگه دوست داری نظر بده دوست من ... منم خوشحال میشم

    کوچیکت سامان
     
  13. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,032
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    فرق این تاپیک با اون تاپیک دانستنیها چیه !؟
     
  14. asedel

    asedel کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    سلام به مدیر محترم ...در این تاپیک سعی می کنم به موضوعات تمام وکمال .. و در بارشون آگا هی بدم تا اونجایی که می تونم ... ولی در تاپیک دانستنیها ... بیشتر به موضو عات خلاصه تر توجه بشه بهتره ...
    آلان در تاپیک زیر ذره بین ... در مورد تغذیه و تناسب اندام بحثش بازه ... وقتی که این تمام شد موضوعی دیگه رو زیر ذره بین قرار میدم ... تا دوستان استفاده کامل رو ببرند ...

    من در خدمتم
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانیتبلیغات در گوگل