سلام؛
آیا این بخش واقعا" برای آثار ادبی "کودکان پرشین تولز" است یا این یک جور استعاره بود؟
درود
واقعا برای کودکان و بیشتر جهت تشویق این گروه سنی ، البته زیر نظر مستقیم والدینشون. خیلی از دوستان من در این فروم با استارتر این تاپیک که پسر منه آشنا هستند و بهش لطف دارند. چون سپنتا خیلی به ادبیات (هم شعر و هم داستان ، البته به ارجحیت داستان) علاقمنده ، من فکر کردم که شاید بد نباشه برای تشویق بیشترش ،بعضی از کارهاش رو در این بخش قرار بدم. اگر دوستان دیگری هم در فروم هستن که کودکی در منزل دارند ، خوشحال می شیم که کارهاشون رو در این تاپیک قرار بدن.
یه توضیح کوچولو رو هم عرض کنم و اون اینکه ما (والدین سپنتا) در حال حاضر به هیچ وجه دست توی نوشته های سپنتا نمی بریم. چون معتقدیم که توی این سن بهتره کودک کاملا آزاد باشه و اون چیزی رو که توی ذهنش داره رو بدون هیچ قید و بندی به روی کاغذ بیاره.
سپاس گزار از توجه شما
THE EAGLE
By Alfred, Lord Tennyson
FRAGMENT
He clasps the crag with crooked hands;
Close to the sun in lonely lands,
Ringed with the azure world, he stands.
The wrinkled sea beneath him crawls;
He watches from his mountain walls,
And like a thunderbolt he falls.
1851
چه ایده ی خوبیه لیلی
میشه نقاشی های بچگی خودمون هم بذاریم اینجا ؟![]()
به هر حال نقاشيهاي الانش رو كه كسي اينجا نمي گذاره!![]()
ممنون، اینکه واقعآ برای کودکان است ایده ی گیرا و جذابی است.
-
به احترام سپنتا و بچه های دیگری که آثارشان را اینجا می گذارند، کلاه از سر بر می دارم.
![]()
درود!
به به! چه نقاشيهاي معصومانه و از اون مهمتر چه شعر جالبي!![]()
مي بينم كه از همون اول يه پا تنيسن شده براي خودش اين كودك بسيار با استعداد!![]()
جدي گفتم ها! واقعا شبيه يكي از شعرهاي الفرد لورد تنيسن شده اين شعر عقاب!
مي بينم كه سپنتاي عزيز هم مانند مادر در راه درست گام برمي داره!
مادر سپنتا جان! كار بسيار خوبي انجام داديد! آفرين بر شما!![]()
ما جوانان غیور پی تی از حضور کودکانی همچو استاد سپنتا بسیار استقبال میکنیم![]()
یادش بخیر مائم همین دیروز بود کودکی بودیم و زندگی شیرینی داشتیم...![]()
و البته هنوز عزیزانی در کنارمون بودن![]()
قدر کودکیتو بدون که اصن یه وضی دیگه هیچ وخت زندگی اینقد خوش نخواهد گذشت![]()
سلام
چه ایده ی خوبیه لیلی
میشه نقاشی های بچگی خودمون هم بذاریم اینجا ؟![]()
چه پيشنهاد خوبي! خدا كنه ايشان بپذيرند! :blush:
به هر حال نقاشيهاي الانش رو كه كسي اينجا نمي گذاره!ما بچه هاي ديروز هم روزگاري كودك بوديم و از اين نقاشيهاي كودكانه مي كشيديم!
![]()
اي روووووووووووووووووووووووووووزگار!![]()
پ ن. راستي يادم نبود اينجا بخش ادبياته و نقاشي و اين چيزها اگه منثل نقاشيهاي سپنتا جان با شعر همراه نباشه، نمي تونه اينجا گذاشته بشه!!!
بنده حاضرم به صورت شهادت طلبانه، تراوشات زیبای مغز متخیلم! را در اینجا بیفشانم تا همگی در مدت زمانی کوتاه به یاد موشکلات دستگاه گوارش بیفتید![]()
![]()
![]()
انشاالله در اینده کتاب رمان یا اشعار ایشان که چاپ شد ما را هم مطلع کنید.به امید خدا ظرف یکی دو روز آینده ، یک داستان از سپنتا در این تاپیک خواهم گذاشت.
سلام پردیس جان. ممنون از توجهت. از نظر من که ایرادی نداره (اصلا من چه کاره ام این وسط:lol: ) منتها خیلی قبل تر از اینکه به فکر ایجاد این تاپیک در بخش ادبیات بیفتم ، به این فکر می کردم که یک تاپیک تو بخش هنر های ترسیمی ایجاد کنم و بعضی از نقاشی های سپنتا رو اونجا بذارم. اگر موافقی و دوست داری زحمت تاپیک زدن در اون بخش با شما . هر کسی نقاشی قشنگی از دوران کودکیش داره رو میذاره اونجا.
مشاهده پیوست 95181
دوباره سلام :happy:
اختیار داری ، مادر صاحب تاپیک هستین شما ، از این بالاتر ؟
باشه حتما ، خیلی هم خوبه ، عنوان تاپیک چی باشه ؟ یعنی فقط برای کودکی باشه ؟ آخه من خیلی نقاشی از بچگیم ندارم ، نهایتش 2 ، 3 تا
مگر این که سپنتا جان تاپیکو بگردونه:heart: