آژانس هواپیماییexchanging

کپی فایل از اینترنت

شروع موضوع توسط peiman ‏6 فوریه 2006 در انجمن Delphi

  1. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    سلام به همه
    من میخوام برنامم یه فایل تکست رو از اینترنت دانلود کنه ولی حتی هیچ ایده ای هم در این مورد ندارم
    کسی تجربه ای نداره
    چطور میشه یه فایل تکست یا هر فایلی رو از اینترنت دانلود کرد؟
     
  2. arezae

    arezae کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2003
    نوشته ها:
    139
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Europe
    سلام
    اینکار خیلی سخت نیست . روشهای زیادی برای اینکار هست. یکیش اینه که یک مرورگر اینترنت تو برنامه بذاری و آدرس فایل تکست را بهش بدی . بعد از اینکه فایل اومد می تونی اونو در یک فایل بر روی سیستم خودت یا هرجای دیگه ای ذخیره کنی.
    TWebBrowser

    اگه فایل از طریق ftp هم قابل دانلود باشه می شه با یک کامپوننت INDY که مال Ftp هست اینکار را انجام داد.
    TIDFTPClient

    اگه برای ذخیره فایل در روش اول مشکلی داشتی بگو تا بیشتر راهنمائی کنم.
     
  3. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    دستت درد نکنه
    من مشکلم رو ذخیره کردنشونه بلدم با وب بروزر کار کنم
    چطور با ید ذخیره کنم فایل رو؟
    اون کامپوننت اف تی پی رو کجا میشه پیدا کرد؟
     
  4. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    در واقع
    نمی خوام کاربرم بدونه فابل از کجا میاد و کجا ذخیره میشه
    در ضمن حالا که بعد از مدتها اومدی من یه مشکلی دارم اون کدی که چند وقت پیش تو وبراه گذاشته بودی که نشون میداد سیستم کانکته یا نه رو من چه کانکت باشم و چه نباشم امتحان میکنم میزنه سیستم کانکته اونو هم اگه میشه همراه با این یه توضیحی بده
    بازم ممنون
     
  5. arezae

    arezae کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2003
    نوشته ها:
    139
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Europe
    واقعیت اینه که این سورس کد یک مشکل کوچک داره. اما اگه دقت کنید وقتی به اینترنت متنصل نیستید یک پیام خطا میده که اتصال به اینترنت وجود نداره.
    بنظر من راه ساده تر اینه که شما خودتان در برنامه سعی کنید سایت مثلا یاهو را ببینید ( البته بدون اینکه کاربر متوجه بشه) و اگر مشکلی در ایجاد ارتباط باشه سیستم به شما پیام خطا میده و شما بر اساس اون خطا متوجه می شوید که ارتباط برقرار نیست.
     
  6. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    دستت درد نکنه تو گروه معلم دلفی مطرح کردم و جواب گرفتم
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    یه ره دیگه هم با استفاده از TIDHTTP هست که می تونی فایل رو راحت دانلود کنی حیتی می تونی فایل رو تیکه تیکه کنی و یه دانلود اکلکتور بسازی
     
  9. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    دستت درد نکنه ولی با این کامپوننتها خیلیها کار نکردن مثل همون وجود فایل
    اگه امکانش باشه و یه مثال هم بزاری خیلی خوب میشه
     
  10. keyvan_itman

    keyvan_itman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2006
    نوشته ها:
    118
    تشکر شده:
    0
    من هم احتیاج به دانلود فایل از اینترنت با نرم افزارهام دارم
    اگه کمک کنید خیلی ممنون میشم :lol:
     
  11. redjoker

    redjoker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 فوریه 2006
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    نصف جهان
    از سورس زير استفاده كنيد
    کد:
    PROCEDURE DFFW(strHost,strremotefilename,strlocalfilename:
    string;clientsocket:Tclientsocket);
    //
    //
    //  DFFW= ('www.ordibehehst.net' , '/ali.gif' , 'C:\downlaod\ali.gif' , clientsocket1);
    //
    //
    //
    var
    intReturnCode:integer ;
    s:string;
    szBuffer:array[0..128] of char ;
    fileout:TFileStream ;
    begin
    if strRemoteFilename[1] <> '/' then
    strremotefilename := '/'+strremotefilename ;
    fileout := TFileStream.Create(strlocalfilename,fmCreate);
    try
    with clientsocket do
    begin
       host:= strhost ;
       clientType  := ctBlocking ;
       port := 80 ;
    try 
    open ;
    s:= 'GET '+strRemoteFilename+'   HTTP/1.0'+#13#10+'Host: ' + strhost+#13#10#13#10 ;
    
    intReturnCode := socket.sendbuf(pointer(s)^,Length(s));
    
    if intReturncode > 0 then
    begin
    while (intReturnCode > 0 ) do
    begin
    fillchar(szBuffer,sizeof(szBuffer),0);
    intReturnCode := socket.ReceiveBuf(szbuffer,sizeof(szbuffer));
    if intReturnCode > 0  then
    fileOut.Write(szBuffer,intReturnCode);
    end
    end
    else
    MessageDlg('No answer From Server ', mtError,[mbOK],0);
    close;
    except
    messageDLg('No Connection ', mtError ,[mbOK],0);
    end;
    end;
    finally ;
    fileout.free;
    end;
    end;
    // ========================== End Of DFFW ======================== --->>>
    
    
     
  12. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    ممنون بدرد منم خورد البته کد اول که آرش داد هم کار میکرد
    اما یه تاپیک دیگه هست در مورد اپلود فایل به سرور اگه تونستی یه سری هم اونجا بزن
    نتیجه داده اما رو همه سرور ها کار نمی کنه
     
  13. keyvan_itman

    keyvan_itman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2006
    نوشته ها:
    118
    تشکر شده:
    0
    مرسی, امیدوارم کار کنه
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right