• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کپی کنندگان قالب های اختصاصی (دزدی قالب)

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
سلام دوستان سوال این هست ، قالب و طرحی که از همه نظر ماه ها روی اون وقت گذاشته شده و مراحل مختلف تست و کاربر پسندی رو رد کرده ، بعد از اجرا به یکباره کپی میشه و برخی مواقع هم دیده میشه حتی برای فروش گذاشته شده و بصورت استفاده در سیستم هایی مانند ورد پرس و... هم تبدیل شده ! یعنی علاوه بر کپی اولیه ، یکباره برای استفاده صدها نفر در دسترس قرار میگیره. قالب های اختصاصی معمولا وقت و نیرو و هزینه بالایی میطلبه و کپی شدن اون براحتی توسط یکسری افراد اصلا موضوع جالبی نیست. راهکار برخورد با این نوع دزدی ؟ آیا باید بی تفاوت باشیم ؟ مسئله اینه که گاهی اوقات این دزدی طرح و قالب توسط سایت هایی صورت میگیره که حتی جزء 300 سایت برتر ایران هستند ! این افراد بصورت کاملا ناشیانه و با عجله زیاد اقدام به دزدی طرح میکنند. ممنون از اینکه در این بحث شرکت میکنید.

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
همه ما متاسفانه از این موضوع رنج میبریم ولی تا به الان راهکار درست و قابل قبولی برای این موضوع ارائه نشده است..

امیدوارم پلیس فتا یک تدبیری برای این مورد نیز بیندیشد.

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
همه ما متاسفانه از این موضوع رنج میبریم ولی تا به الان راهکار درست و قابل قبولی برای این موضوع ارائه نشده است..

امیدوارم پلیس فتا یک تدبیری برای این مورد نیز بیندیشد.

پلیس فتا آخه سیخی چنده این وسط
آخه قالب ساز خارجی که بیشتر از ایرانی ها وقت میزاره و کلی کار میکنه هم ریپ میشه کاریش هم نمیشه کرد. تا کنون راه حلی پیدا نشده .

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
پلیس فتا آخه سیخی چنده این وسط
آخه قالب ساز خارجی که بیشتر از ایرانی ها وقت میزاره و کلی کار میکنه هم ریپ میشه کاریش هم نمیشه کرد. تا کنون راه حلی پیدا نشده .

والله پلیس فتا بازم میتونه با این افراد مقابله کنه ما که نمیتونیم!:(

قالب های خارجی توسط خود خارجی ها کپی نمیشه به دلیل قانون کپی رایت.. اون قالب خارجی که میگید توسط ایرانی ریپ میشه !:|

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
وقعا که من با هرچی کپی و کپی کاره مخالفم ... اصلا حالم به هم میخوره از اینجور آدما :rolleyes:
حالا قالب رو بیخیال .... کپی مطلب دیگه خیلی نامردیه :rolleyes:

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
آقا همش تقصیر این رحیمه . کپی مطلب که می کنه هیچ .... سرکرده بانک کپی کنندگان قالب هم هست .

حالا اینا که قالب رو کپی می کنن برای دانلود می ذارن گاهی کپی رایت رو رعایت می کنن ( !! ) میگن قالب فلان سایته . مثلا یه سال یه سایت ما خوابیده بود یهو دیدم تو هر سایتی میرم نوشته قالب فلان سایت برای دانلود ! کلی محبوب شد سایتمون ! دی:

ولی بقیه دیگه خیلی بی انصافن همینم نمی نویسن

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
reledownload.com
روحت بوده کپی میکرده؟ :eek: :hmm:

بابا اونو فروختم توبه کردم دیگه ... :D

آقا همش تقصیر این رحیمه . کپی مطلب که می کنه هیچ .... سرکرده بانک کپی کنندگان قالب هم هست .

حالا اینا که قالب رو کپی می کنن برای دانلود می ذارن گاهی کپی رایت رو رعایت می کنن ( !! ) میگن قالب فلان سایته . مثلا یه سال یه سایت ما خوابیده بود یهو دیدم تو هر سایتی میرم نوشته قالب فلان سایت برای دانلود ! کلی محبوب شد سایتمون ! دی:

شانس نداریم که ... آخرش هرچی کاسه کوزس سر ما میشکونید :blink::D

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
reledownload.com
روحت بوده کپی میکرده؟ :eek: :hmm:

بابا اونو فروختم توبه کردم دیگه ... :D

شانس نداریم که ... آخرش هرچی کاسه کوزس سر ما میشکونید :blink::D

VIRAL

Registered User
لایک‌ها
7
این موضوع برمی گرده به فرهنگ ما ایرانی ها ، از نخریدن جنس ایرانی بگیرید تا اینجور مسائل :hmm:

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
اگه کسی احتیاط کنه و قالبش رو و هاستش رو در اختیار نامطمئن قرار نده قالب دزدیده نمیشه که
خودمون باید مراقب باشیم دیگه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
تو کدهاتون فش بنوسید :ی من همین کارو میکنم :ی

چرا به ذهن من نرسیده بود
من برم تم رو ادیت کنم
crazy.gif

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال