• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کپی کنندگان قالب های اختصاصی (دزدی قالب)

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
آره دیگه ...
مگه ندیدی تبلیغات بعضی سایتها رو که میگن قالب html رو به هر چیزی تبدیل می کنند؟!
خوب کسی که ریپ میکنه اول html رو ریپ میکنه بعد یا خودش تبدیلش می کنه و یا میده به یه برنامه نویس با هزینه های کم (مثلاً 15 تومن) براش تبدیل کنه ...

خوب این دزدی میشه دیگه ؟!
من هنرشو دارم قالب اچ تی ام ال را به هرزبانی تبدیل میکنم ؟!

گرافیک کار خوب درواقع یک دزد خوبی است

شما قالب دادی طراحی کرده برات وردپرس خیلی حال میکنی باهاش .. شک نکن اونو از یک طرح خارجی الگو گرفته !

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
آقا از این چیزهای دزدی کسی میتونه قالب iranvij.ir رو ریپ کنه و با سئوی مناسب برام راه بندازه؟
هزینه اش چقدر میشه پ.خ بزنید لطفا سریعا میخواهم

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399

خوب این دزدی میشه دیگه ؟!
من هنرشو دارم قالب اچ تی ام ال را به هرزبانی تبدیل میکنم ؟!

گرافیک کار خوب درواقع یک دزد خوبی است

شما قالب دادی طراحی کرده برات وردپرس خیلی حال میکنی باهاش .. شک نکن اونو از یک طرح خارجی الگو گرفته !

خوب دزدیه دیگه !
تا زمانی که مشتری (بخونید مالخر!) برای چیزای دزدی وجود داشته باشه ، دزدها هم به کارشون ادامه میدن ! این امر هم سالهای ساله که ادامه داره! مال الان و فقط ایران نیست ! از هزاران سال پیش این قانون بوده که هرجا تقاضا وجود داشته یه عرضه کننده هم به وجود میاد :D

آره خیلی از این به اصطلاح طراحها ، قالب خارجی رو ترجمه و راستچین می کنن و کلی هم کیف می کنند با این کارشون :D

آقا از این چیزهای دزدی کسی میتونه قالب iranvij.ir رو ریپ کنه و با سئوی مناسب برام راه بندازه؟
هزینه اش چقدر میشه پ.خ بزنید لطفا سریعا میخواهم

شما می تونید خودتون سفارش طراحی یک قالب رو بدین....
تنها کمکی که می تونم بکنم اینه که آدرس سایت طراح اون قالب رو بدم خدمتتون :

لیست قیمت طراحی سایت و قالب | آرنیکا وب؛ طراحی سایت، طراحی قالب وردپرس، طراحی پوسته وردپرس, طراحی وردپرس

بالا