آژانس هواپیماییexchanging

کپی CD با قفل حجمي ؟ (راهنمایی کنید)

شروع موضوع توسط cracki ‏6 می 2004 در انجمن بایگانی

  1. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    سلام.
    دوستان كسي درباره شكستن قفل هاي حجمي اطلاعاتي داره؟
    مثلا يه فايل روي سي دي 2 گيگ هست!
    چطوري بايد اين فايلها رو كپي كرد؟
    متشكرم و منتظر
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    من چند بار از این سی دی ها کپی کردم. کافیه این کار رو با برنامه هایی انجام بدی که از فرمت ویندوز برای کپی کردن اطلاعات استفاده نمیکنن. 2 تا برنامه که من میشناسم:
    Clone CD
    Alcohol 120%
    توی گوگل سریع سایتهاشون رو پیدا میکنی
     
  3. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    اينارو مي دونم من خودم خيلي از اين نوع كپي كردم ( مثل آموزش پروتل)
    اما اين يكي رو نمي شه . خود ايراني ها دستكاريش كردن و الكل و الكلر و كلون هيچ كاري نكردن؟
    راه ديگه اي نيست؟ :(
     
  4. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    كمكي ! مددي ! راهنمايي !
    كسي چيزي نمي دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
     
  5. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
  6. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    مرسي . كار شما كاملا درسته. اميدوارم كسي پيدا بشه كمكي بكنه!
    :(
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
  9. irgamer

    irgamer مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,030
    تشکر شده:
    14
    والا من تا حالا به همچین چیزی برنخوردم اما شما با یه لینوکس هم امتحان کن شاید قفل فقط روی ویندوز عمل کنه...
     
  10. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    لينوكس؟؟؟ بي خيال يه راه حلي بايد باشه!
     
  11. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,083
    تشکر شده:
    9
    با اين بجاي ميرسي : Blind Write Suite 5
     
  12. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    ممنون :)
    امتحان مي كنم
     
  13. miladkdz

    miladkdz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آگوست 2003
    نوشته ها:
    176
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran, Ekbatan
    اين CD هارو دوستان لطف كردن توي FATش دستكاري كردن...!
    فقط اگر به Nero بگي Error نده و رايت كن مشكلت حل ميشه...
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    فكر نكنم !
    خفن تر از اين حرفاست
    20 تا فايل داره كه هركدوم 2 گيگه ؟!!!
     
  16. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,083
    تشکر شده:
    9
    آهان این Cd چیز رو میگی همین jb !
    آره !
     
  17. ComEager

    ComEager کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    يه سري به اين سايت بزن شايد يه چيزي پيدا كني.
    www.makeabackup.com
     
  18. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    والا من تا بحال ازين سي دي ها نديدم كه نظرمو بگم
     
  19. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    jb ؟؟
    نمي دونم كدوم رو مي گي !
    من سي دي هاي آموزش ICDL رو مي گم
     
  20. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,083
    تشکر شده:
    9
    والا یه شرکت هست تو تهرون که بیشتر نرم افزار هارو می زنه فکر کنم اسم اش jb هست.
    تازگی یه قفل گذاشته که بچه نمی تونن از Cd کپی بگیرن.
    من هم قبلا" ها ازاش یه win 2003 گرفتم الان نمی دونم چرا خراب شده به احتماله زیاد این قفله خراب اش کرده !
     
  21. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    افتاد الان
    منم يكي بهم آفيس 2003 داده بود كه فقل حجمي داشت !
    يه فلدر داشت كه همين اسم روش بود !
    اينا با ايزوباستر كپي مي شن !
     
  22. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    الان تونستي كپي كني ؟!