• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کیا با کانسپت ترکستر به دنبال خریداران جوان

khodroreview

Registered User
تاریخ عضویت
15 ژانویه 2012
نوشته‌ها
99
لایک‌ها
7
سایت خودرو: کیا با نمایش کانسپت ترکستر در نمایشگاه خودرو شیکاگو ایده ساخت خودرویی اسپرت براساس مدل سول را تقویت کرده است.


این خودرو جلوپنجره جدید کیا را با چراغ‌های جلو ویژه و لامپ‌های ال ائی دی کامل کرده است و بدنه عضلانی‌اش۱۳۰ میلی‌متر از مدل استاندارد سول پهن‌تر است.


صندلی‌های جلوی این کانسپت مسابقه‌ای است و تودوزی نارنجی دارد. به‌جای صندلی‌های عقب هم یک سینی گذاشته‌ شده است تا هم جا برای لاستیک زاپاس و هم جایی برای قرار دادن کلاه ایمنی و دستکش باز شود.

فاصله بین دو محور در ترکستر ۲۵ میلی‌متر از کیا سول معمولی بیشتر شده است. ترمز جلو این کانسپت دیسک مشبک بزرگ ۱۴ اینچی با کلیپرهای ۶ پیستونی است و ترمز عقب هم دیسک‌های ۱۶.۶ اینچی دارد. کمک‌فنرهای اسپرت هم از ویژگی‌های دیگر این خودرو است.


کیا سول ترکستر سیستم دو دیفرانسیل و جعبه دنده دستی دارد. موتور ۲ لیتری خطی توربو آن ۲۴۷ اسب بخار قدرت دارد. تنها ارقام رسمی که از عملکرد ترکستر منتشر شده حداکثر سرعت و شتاب این خودرو است. کیا می‌گوید ترکستر ۲۳۷ کیلومتر در ساعت سرعت دارد و شتاب صفر تا صد کیلومترش زیر ۶ ثانیه است.


کیا می‌گوید قصد تولید انبوه ترکستر را ندارد اما برخی منابع خبر داده‌اند که با ورود احتمالی مدل سول‌استر، نمونه سه در این ماشین است، مدل ترکستر ۳-در هم احتمالا تا سال ۲۰۱۵ به سری مدل‌های سول اضافه خواهد شد.
برای دیدن تصاویر به سایت خودرو بروید: khodroreview.com
 
بالا