پردازنده: اگر بودجتون بهتون اجازه میده سراغ 4770 برین، وگرنه همین 4670 مناسبترین انتخابه. در مورد کولر هم اگر پردازنده رو بیشتر از چند ساعت تحت فشار سنگین قرار میدین پیشنهاد میشه، در غیر این صورت نیازی به کولر افترمارکت نیست.
مادربورد: اگر اهل اور کلاک هستید سری Z پیشنهاد میشه در غیر این صورت، هزینه ی اظافی هست.
رم: فقط از یکی از وبسایت های بررسی نقل قول میگذارم :
Our testing has shown that 1866 and 2133MHz RAM does not provide a significant increase in Photoshop CS6 performance, and since most Intel CPUs natively support RAM up to DDR3-1600MHz, that is the speed of RAM we would recommend using. RAM that operates at faster speeds than the CPU natively supports tend to have an increased risk of failure, and in our opinion the small performance improvements are not worth the risk
کارت گرافیک: همونطور که گفتم بستگی به نوع کارتون داره "650 تی آی بوست" هم یکی از بهترین انتخابهاست، ولی در هر صورت من یه کارت گرافیک با رابط حافظه ی 256 بیت رو پیشنهاد می کنم.
درایو وضعیت جامد: مدلی که شما نوشتین، صرف نظر از ظرفیتی که داره از M5S مقداری ضعیفتره. اگر پرفورمنس براتون اولویت داره سراغ 840 pro یا evo از برند سامسونگ برین، گرچه من بنا به دلایلی از این برند پیشنهاد نمیدم.
پاور: سیستمی که نوشتین 500 وات براش زیاد هم هست مگر اینکه در آینده قصد SLI داشته باشین که 650 انتخاب خوبی هست.
کیس :توی این رنج سیستم، کاملا سلیقه ایه.