قطعه با گارانتی ویستا پخش رایانه نخر
با سلام خدمت همه دوستان
در تاریخ 90/11/25 هارد اینترنال 1.5 ترا سیگیت را که دچار مشکل شده بود به گارانتی ویستا پخش رایانه تحویل دادم بعد از گذشت یک ماه گفتند که هارد 1.5 موجودی نداریم اگر می خواهید باید تا بعد از
عید صبر کنید یا اگه عجله دارید یه هارد 1 بدیم بهتون با 25 تومن پول! منم گفتم که تفاوت هارد 1 و 1.5 تو بازار 100 تومنه چرا 25 تومن می دید گفت همینه که هست!
منم گفتم فکر میکنم بهتون خبر میدم
چون قبل عید بود و احتیاج شدیدی به سیستم داشتم ، دو روز بعدش زنگ زدم گفتم آقا قبول همون هارد 1 ترا رو بدبد. بعد طرف گفت باید صبر کنی تا بعد عید ؟؟؟
ما رو میگی شوکه شدیم .
گفتم یعنی که چه اگه قراره بعد عید بدیدپس من همون 1.5 ترا خودمو میخوام .
حالا امروز 91/01/16 زنگ زدم طرف میگه فقط 1 ترا داریم همینه که هست . منم مجبور شدم هارد 1 رو بگیرم با 25 تومن پول .
قضاوت با خودتون اسم اینکارو چی میشه گذاشت ؟
گزینه 1. خدمات پس از فروش گزینه 2.مشتری مداری گزینه 3.رضایت مشتری گزینه 4.همه موارد
حالا یه جمله خنده دار تو سایت ویستا پخش رایانه که توجه شما را به آن جلب می کنم:
رضایت مشتری کلید رشد و موفقیت مستمر ما در بازار است.
کلید که نیست شاه کلیده
با سلام خدمت همه دوستان
در تاریخ 90/11/25 هارد اینترنال 1.5 ترا سیگیت را که دچار مشکل شده بود به گارانتی ویستا پخش رایانه تحویل دادم بعد از گذشت یک ماه گفتند که هارد 1.5 موجودی نداریم اگر می خواهید باید تا بعد از
عید صبر کنید یا اگه عجله دارید یه هارد 1 بدیم بهتون با 25 تومن پول! منم گفتم که تفاوت هارد 1 و 1.5 تو بازار 100 تومنه چرا 25 تومن می دید گفت همینه که هست!
منم گفتم فکر میکنم بهتون خبر میدم
چون قبل عید بود و احتیاج شدیدی به سیستم داشتم ، دو روز بعدش زنگ زدم گفتم آقا قبول همون هارد 1 ترا رو بدبد. بعد طرف گفت باید صبر کنی تا بعد عید ؟؟؟
ما رو میگی شوکه شدیم .
گفتم یعنی که چه اگه قراره بعد عید بدیدپس من همون 1.5 ترا خودمو میخوام .
حالا امروز 91/01/16 زنگ زدم طرف میگه فقط 1 ترا داریم همینه که هست . منم مجبور شدم هارد 1 رو بگیرم با 25 تومن پول .
قضاوت با خودتون اسم اینکارو چی میشه گذاشت ؟
گزینه 1. خدمات پس از فروش گزینه 2.مشتری مداری گزینه 3.رضایت مشتری گزینه 4.همه موارد
حالا یه جمله خنده دار تو سایت ویستا پخش رایانه که توجه شما را به آن جلب می کنم:
رضایت مشتری کلید رشد و موفقیت مستمر ما در بازار است.
کلید که نیست شاه کلیده
Last edited: