• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گارانتی ویستا پخش رایانه نخر

navid_sa

Registered User
لایک‌ها
15
قطعه با گارانتی ویستا پخش رایانه نخر

با سلام خدمت همه دوستان

در تاریخ 90/11/25 هارد اینترنال 1.5 ترا سیگیت را که دچار مشکل شده بود به گارانتی ویستا پخش رایانه تحویل دادم بعد از گذشت یک ماه گفتند که هارد 1.5 موجودی نداریم اگر می خواهید باید تا بعد از

عید صبر کنید یا اگه عجله دارید یه هارد 1 بدیم بهتون با 25 تومن پول! منم گفتم که تفاوت هارد 1 و 1.5 تو بازار 100 تومنه چرا 25 تومن می دید گفت همینه که هست!

منم گفتم فکر میکنم بهتون خبر میدم

چون قبل عید بود و احتیاج شدیدی به سیستم داشتم ، دو روز بعدش زنگ زدم گفتم آقا قبول همون هارد 1 ترا رو بدبد. بعد طرف گفت باید صبر کنی تا بعد عید ؟؟؟

ما رو میگی شوکه شدیم .

گفتم یعنی که چه اگه قراره بعد عید بدیدپس من همون 1.5 ترا خودمو میخوام .

حالا امروز 91/01/16 زنگ زدم طرف میگه فقط 1 ترا داریم همینه که هست . منم مجبور شدم هارد 1 رو بگیرم با 25 تومن پول .

قضاوت با خودتون اسم اینکارو چی میشه گذاشت ؟

گزینه 1. خدمات پس از فروش گزینه 2.مشتری مداری گزینه 3.رضایت مشتری گزینه 4.همه موارد

حالا یه جمله خنده دار تو سایت ویستا پخش رایانه که توجه شما را به آن جلب می کنم:

رضایت مشتری کلید رشد و موفقیت مستمر ما در بازار است.

کلید که نیست شاه کلیده

Last edited:

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
ای کاش میشد ازشون شکایت کرد. فکر کنم تعزیرات یه کارایی میکنه.

m.b.z

Registered User
لایک‌ها
54
سلام
خوب با این شرایط بهشون میگفتی من 25 میدم هارد 2 ترا بهم بدین....والا
خدانکنه کار آدم گیر اینا بیفته..

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
گارانتی یه جوکه

برای شکایت هم میخوای شکایت دزد رو به دزد بکنی.

شما هم باید یه هارد 1 با یه هارد 500 ازشون میخواستی .

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
دوست عزیز اگر وقتش رو داری برو شکایت کن
پیگیری میکنن

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من هرچی جنس گارانتی ویزتا گرفتم یه موردی داشته .. مخصوصا مادربردهای ASUS ..

حالا که قیمت ها اینجوری شده آدم قطعه خاص که میخواد خودش وارد کنه به نفع اش هست .. تازه با این گارانتی های مسخره ..

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
من هرچی جنس گارانتی ویزتا گرفتم یه موردی داشته .. مخصوصا مادربردهای ASUS ..

حالا که قیمت ها اینجوری شده آدم قطعه خاص که میخواد خودش وارد کنه به نفع اش هست .. تازه با این گارانتی های مسخره ..

مین بورد asus گفتی داغ دلم تازه شد ! یه بد بختی کشیدم ! رم نمی شناخت

آخر سر یه خانمی انگار مدیرشون بود ، اون رو دیدم ! چیکار کرد ؟ سر سوکت سی پی یو کج شده بود ! صاف کرد ! گفتم آخه این همه زجر دادید چرا ؟ 1 ماه علاف شدم ! 1 ماه !

Meg

Registered User
لایک‌ها
29
بدترین گارانتی ها در ایران
۱- شرکت سون (۷) یا شرکت دیجیتال نمایندگی مستقیم ایسوس و لاتهای شلنگ آباد یا همون شوش خودمون
۲-
ویستا ‍پخش یا الماس خاور میانه نمایندگی همه چیز و متخصص در تعمیر هیچ چیز

سیاست کلی هر دو شرکت با پررویی و بی ادبی مشتری رو دور بزنند و کارشو انجام ندن

بر حرام لقمه لعنت

navid_sa

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
خوب با این شرایط بهشون میگفتی من 25 میدم هارد 2 ترا بهم بدین....والا
خدانکنه کار آدم گیر اینا بیفته..

گفتم یه 2 ترا بدید من مابه تفاوتشو هر چی باشه میدم. گفتن 2 ترا هم نداریم. با این وضعیت بازار هم نمیشد قید هارد رو زد وگرنه بیخیالش میشدم میدادم یادگاری پیش خودشون بمونه.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
با این اوضاع هارد خدا به داد گارانتی هاردها تو همه ی شرکت ها برسه.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
با این اوضاع هارد خدا به داد گارانتی هاردها تو همه ی شرکت ها برسه.
هارد رو میزنن زمین.
بعدش میفرستن میگن ضربه خورده خارج از گارانتی.
البته دروغم نمیگن ها.ضربه خورده.:D

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
مین بورد asus گفتی داغ دلم تازه شد ! یه بد بختی کشیدم ! رم نمی شناخت

آخر سر یه خانمی انگار مدیرشون بود ، اون رو دیدم ! چیکار کرد ؟ سر سوکت سی پی یو کج شده بود ! صاف کرد ! گفتم آخه این همه زجر دادید چرا ؟ 1 ماه علاف شدم ! 1 ماه !

من فکر کنم اینها جنس هایی که تو کارخانه تو تست Failed میشن رو میخرن میارن .. یعنی جنس درجه چنده .. چون واقعا آدم مادربرد رو که پشت اش رو نگاه میکنه وضعیت ناجوری داره انگار روغن لحیم ریخته روش .. من هرچی مادربرد ASUS جدیدا دیدم اینطوری بوده .. بعنی پشت اش یه چیزی مثل روغن لحیم ریخته .. و یه مدتی که آدم از سیستم استفاده میکنه میبینه که هر از گاهی صفحه آبی میده و مشکلات دیگه :(

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
بازم دستشون درد نكنه نزاشتن دست خالي برگردي و ي چيز حداقل دستت رو گرفته .
مواردي به مراتب وخيم تر و بدتر از حال و مورد شما رو خودم تو خيلي از شركت هاي گارانتي كننده سراغ دارم.

maziar205

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب ویستا که افتضاح من مادربرد p8z77-vpro را 1 ماه پیش بردم گارانتی بعد از یک ماه بهم تحویل دادن بعد دیدم یک مادربرد خراب به من دادن دوباره برگردوندم بعد از 4 روز زنگ زدم ببینم چی شده بهم گفتن چرا زنگ میزنی کی به تو گفته زنگ بزنی این طرز برخوردشون با مشتری من تا اخر عمرم دیگه از این شرکت قطعه ای نمیخرم

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
چند سال پیش زمانی که تازی بردهای P5Q Deluxe ایسوز وارد بازار شده بود من بعد از یک ماه و اندی صبر کردن بالاخره یکیشونو از دیجیتال خریدم و بعد از حدود 6 ماه 2 تا اسلات رمش از کار افتاد و فقط 2 تا از رمهامو شناسایی می‌کرد
بعد از اینکه فرستادم برای گارانتی، بعد از 3 ماه برام تعمیر کردن (مثلا) و پس فرستادن. بردو اسمبل کردم و اومدم سیستمو روشن کنم دیگه کلا روشن نمی‌شد! بعد از کلی کانجار رفتن باز شکم به اسلات‌های رم رفت و وقتی رم‌هارو درآوردم و فقط 1 ماژول رو گذاشتم بدون مشکل راه افتاد
ماژول دوم رو که گذاشتم باز سیستم اصلا کار نمیکرد فقط روشن میشد و هیچ غلطی نمی‌کرد!
بردو همونجا انداختم و اومدم
در مورد رم‌های OCZ سری Gold هم مشکل مشابهی داشتم که اونارو حتی برای گارانتی هم نفرستادم و انداختمشون دور :(

کلا توی ایران گارانتی = کشک مگه اینکه پارتی داشته باشی توی شرکت مربوطه!!

maziar205

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند سال پیش زمانی که تازی بردهای P5Q Deluxe ایسوز وارد بازار شده بود من بعد از یک ماه و اندی صبر کردن بالاخره یکیشونو از دیجیتال خریدم و بعد از حدود 6 ماه 2 تا اسلات رمش از کار افتاد و فقط 2 تا از رمهامو شناسایی می‌کرد
بعد از اینکه فرستادم برای گارانتی، بعد از 3 ماه برام تعمیر کردن (مثلا) و پس فرستادن. بردو اسمبل کردم و اومدم سیستمو روشن کنم دیگه کلا روشن نمی‌شد! بعد از کلی کانجار رفتن باز شکم به اسلات‌های رم رفت و وقتی رم‌هارو درآوردم و فقط 1 ماژول رو گذاشتم بدون مشکل راه افتاد
ماژول دوم رو که گذاشتم باز سیستم اصلا کار نمیکرد فقط روشن میشد و هیچ غلطی نمی‌کرد!
بردو همونجا انداختم و اومدم
در مورد رم‌های OCZ سری Gold هم مشکل مشابهی داشتم که اونارو حتی برای گارانتی هم نفرستادم و انداختمشون دور :(

کلا توی ایران گارانتی = کشک مگه اینکه پارتی داشته باشی توی شرکت مربوطه!!

اخه زمانیکه مادربردتون نزدیگ 500 تومان باشه زور داره ازش بگذریم واقعا کسی هم نیست به این وضع رسیدگی کنه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سازمان تعزيرات براي چنين كارهايي هست

بالا