hamid_1367
Registered User
سلام
یه دستگاه گالاکسی تب ۷ اینچی p1000 موجوده... که ۱۶ گیگه....
بسیار تمیز و کم کارکرد هست. گارانتی پارس مایکروتل داره ولی نمیدونم چقدر ازش مونده می پرسم خبر میدم.
یه کیف ۶۰ تومنی و بسیار با کیفیت هم همراهش تقدیم میشه...
قیمت ندارم ولی قیمت نوش رو بهم بدید قیمت پایه با توجه به شرایط دستگاه خواهم گذاشت. تو دیجی کالا که زده ۸۳۶!! ولی قیمتی که تو بازار خرید و فروش میشه رو میخوام بدونم.
Samsung P1000 Galaxy Tab 16GB - تبلت سامسونگ پی 1000 گلاکسی تب 16 گیگابایت
تهران حضوری
شهرستان هزینه پست با خریدار... ترجیحا اول پول رو دریافت میکنم و بعد ارسال مگر اینکه سابقتون خیلی از من بیشتر باشه و اعتماد سازی کنید...
به بالاترین پیشنهاد واگذار خواهد شد تااااا جمعه شب چون من ورامین هستم شنبه دانشگاه کار دارم و تهران هم حضوری میتونم تحویل بدم.....
پس لطفا قیمت های پیشنهادیتون رو در همین تاپیک اعلام بفرمایید...
ممنونم
عکس ها هم هست...
یه دستگاه گالاکسی تب ۷ اینچی p1000 موجوده... که ۱۶ گیگه....
بسیار تمیز و کم کارکرد هست. گارانتی پارس مایکروتل داره ولی نمیدونم چقدر ازش مونده می پرسم خبر میدم.
یه کیف ۶۰ تومنی و بسیار با کیفیت هم همراهش تقدیم میشه...
قیمت ندارم ولی قیمت نوش رو بهم بدید قیمت پایه با توجه به شرایط دستگاه خواهم گذاشت. تو دیجی کالا که زده ۸۳۶!! ولی قیمتی که تو بازار خرید و فروش میشه رو میخوام بدونم.
Samsung P1000 Galaxy Tab 16GB - تبلت سامسونگ پی 1000 گلاکسی تب 16 گیگابایت
تهران حضوری
شهرستان هزینه پست با خریدار... ترجیحا اول پول رو دریافت میکنم و بعد ارسال مگر اینکه سابقتون خیلی از من بیشتر باشه و اعتماد سازی کنید...
به بالاترین پیشنهاد واگذار خواهد شد تااااا جمعه شب چون من ورامین هستم شنبه دانشگاه کار دارم و تهران هم حضوری میتونم تحویل بدم.....
پس لطفا قیمت های پیشنهادیتون رو در همین تاپیک اعلام بفرمایید...
ممنونم
عکس ها هم هست...
Last edited: