آژانس هواپیماییexchanging

گذاشتن لوگو

شروع موضوع توسط ashena55 ‏26 اکتبر 2005 در انجمن آرشیو

  1. ashena55

    ashena55 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    688
    تشکر شده:
    1
    من بوسیله سایت cooltext.com یه لوگو درست کردم اما حالا می خوام اون رو در وبلاگم در قسمت " لوگوی وبلاگ شما " بزارم . اصلا نمی دونم باید چه کار کنم
     
  2. boreir

    boreir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2005
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    سلام.
    يعني آپلودش كردي لوگو رو رويه يك هاست فري؟
    مثل پرشين گيگ؟
    چون اول بايد ادرس اينترنتي داشته باشه كه به نظر من پرشين گيگ جاي خوبيه.
    دعوتنامه اش هم با من. اوكي؟

    بهتره با فرانت پيج عكس رو بگذاري تو قالبت.
    يعني ادرس اينترنتي لوگو رو بگذار در جاي مناسبش.
    به همين راحتي
     
  3. pegah_1982

    pegah_1982 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    نميدونم منظورت كدي هست كه مي خواي لوگوت رو بوسيله اون توي بلاگت بذاري ؟
    اگه منظورت اينه كه كدش همين پايينه :
    <a target="_blank" href=" LINK"><img src="http://adrese logo" width="80" height="30" alt="LOGO"></a>
     
  4. ashena55

    ashena55 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    688
    تشکر شده:
    1
    لوگو رو در پرشین گیگ گذاشته ام:

    http://ashena55.persiangig.com/image/ashena.jpg

    اما از کد لوگو چطور باید استفاده کنم؟
    این یک قسمت از " ویرایش قالب " پرشین بلاگه ، لطفا بر اساس این توضیح بدید:


    align=center><SPAN lang=fa><FONT color=#800000 size=2>ashena55
    </FONT></SPAN></P></TD></TR></TBODY></TABLE></CENTER>
    <P dir=rtl style="MARGIN-TOP: 0px; MARGIN-BOTTOM: 0px" align=center><INPUT
    dir=ltr size=15
    value='<a href="http://yourweblog.persianblog.com"><img src="http://www.yoururl.com"></a>'
    name=T1></P>
     
  5. boreir

    boreir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2005
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran

    اينجوري نميشه دوست عزيز.
    شما بهتره كه يوز و پسوردتون در پرشين بلاگ رو بديد تا من خودم اون لوگو رو تو وبلاگتون بگذارم.
    :happy:
    خلاصه اگر دوست داشتيد با آيدي من تماس بگيرين: [email protected]
    درضمن بهتر بود توضيح ميداديد كه دقيقا لوگو متعلق به چه جايي از وبلاگتونه.
    من خيال كردم لوگويه اصليه اما ميبينم كه يك لولگوي كوچيكه!
    خلاصه هر جور راحتي. ميتوني از آيدي من استفاده كني.:happy:
    تا من خودم كارت رو رديف كنم.
    اما اينو بدون كه كار در پرشين بلاگ يك اشتباه بزرگه.
    پس هرچه سريعتر به ميهن بلاگ نقل مكان كنيد. آموزشش رو هم من بهتون ميدم.
    اينم سايت ميهن بلاگ:
    www.mihanblog.com
    پيشرفته ترين سرويس دهنده به صورت رايگان براي وبلاگنويسان...




    :D
     
  6. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    کل کدهای قالبت رو با استفاده از
    کد:
     اینجا بذار !
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. ashena55

    ashena55 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    688
    تشکر شده:
    1

    چرا ؟ دلایلتون چیه؟
     
  9. ashena55

    ashena55 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    688
    تشکر شده:
    1
     
  10. pegah_1982

    pegah_1982 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    كد بلاگت رو يه نگاهي انداختم .

    align=center><SPAN lang=fa><FONT color=#800000 size=2>ashena55
    <FONT></SPAN></P></TD></TR></TBODY></TABLE>

    شما كدتون رو اينجا بگذاريد <------------


    </CENTER>
    <P dir=rtl style="MARGIN-TOP: 0px; MARGIN-BOTTOM: 0px" align=center><INPUT
    dir=ltr size=15
    value='<a href="http://yourweblog.persianblog.com"><img src="http://www.yoururl.com"></a>'
    <name=T1></P>

    به جاي URL آدرس وبلاگتون و به جاي ADRESE LOGO هم كه معلومه آدرس لوگوتون رو بگذاريد ...
     
  11. boreir

    boreir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2005
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    سلام
    شما اين ميهن بلاگ رو ديديد يا نه؟
    اگر ديده باشين يه همچين سوالي نميكنيد كه چرا من اين پيشنهاد رو بهتون كردم.
    خيلي مشخصه. يعني يه جورايي تابلوئه كه ميهن بلاگ هم سرعتش بيشتره هم امكاناتش و هم اديتورش و...

    تازه وبلاگ شما در پرشين بلاگ به سختي آپلود ميشه. (به خاطر سرويس مزخرف و دست دومي پرشين بلاگ)

    اما جالبه كه هنوز پرشين بلاگ كاربران خودش رو داره!!!!!!!!!:blink: :blink:

    يه سر به اونجا بزن. يه وبلاگ هم توش بساز.

    تا كي ميخواي تو پرشين بلاگ با كدهاي مزخرفش دست به گريبان باشي؟
    حالا گيرم كه اين لوگو جفت و جور شد!
    آخرش كه چي؟
    انرژي و وقت خودت رو تو پرشين نگذار.
    به خدا حيفه...:(

    شما تا به حال شده با ساپورت پرشين بلاگ يا مديريت كل سايت پرشين بلاگ چت كنيد تا مشكلتون حل بشه؟؟؟
    اصلا تا به حال پرشين بلاگ به كاربرانش اهميت داده؟
    درصورتي كه برعكس ميهن بلاگي ها تمام وقت و انرژيشون رو در اختيار كاربرانشون ميگذارند.
    من به راحتي با مديريت و طراح سايت ميهن بلاگ چت ميكنم و احمقانه ترين مشكلاتم رو باهاشون در ميون ميگذارم و به خوبي اونها پاسخگوي مشكلات من هستند.
    هيچ منت كشي اي هم در كار نيست.
    اين پرشين بلاگ فقط نون سن و سالش رو ميخوره وگرنه جز يك تيكه استخوان پوسيده ديگه چيزي ازش نمونده.
    پرشين بلاگ خيلي وقته كه مرده.
     
  12. ashena55

    ashena55 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    688
    تشکر شده:
    1

    آره یه وبلاگ مشابه قبلا توش ساختم:
    http://ashena55.mihanblog.com/

    نمی دونم شاید به قول شما مزیت هایی داشته باشه (0 البته من به نظرم اومد که صفحه مدیریت یادداشت هاش ضعیف تر از پرشین بلاگه)
    هر وقت تو پرشین بلاگ فیلتر شدم به اونجا هم میرم!
     
  13. ashena55

    ashena55 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    688
    تشکر شده:
    1
    منظورتون اینطوریه؟

    align=center><SPAN lang=fa><FONT color=#800000 size=2>ashena55
    <FONT></SPAN></P></TD></TR></TBODY></TABLE>




    <a target="_blank" href="http://ashena55.persianblog.com/"><img src="http://ashena55.persiangig.com/image/ashena%2055" width="80" height="30" alt="LOGO"></a>



    </CENTER>
    <P dir=rtl style="MARGIN-TOP: 0px; MARGIN-BOTTOM: 0px" align=center><INPUT
    dir=ltr size=15
    value='<a href="http://yourweblog.persianblog.com"><img src="http://www.yoururl.com"></a>'
    <name=T1></P>

    بعد تکلیف این قسمت چیه :
    width="80" height="30" alt="LOGO
    مگه خود لوگو اندازه خاصی نداره؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. pegah_1982

    pegah_1982 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0

    بله . دقيقا همين طوري وارد كنيد . ولي سعي كنيد در قسمت ويرايش قالب همون كد مربوط به لوگو رو دقيق بگذاريد تا‏ مبادا تگي رو اشتباها از دست بديد ( منظورم اينه كه اگر كپي پيست مي كنين دقت كنين )

    در مورد اون اندازه ها هم . اينا اندازه هاي استانداردي هستن كه در نهايت لوگوي طراحي شده شما رو به اين اندازه فيكس مي كنه . خب ممكنه لوگوي شما با سايز بزرگي طراحي شده باشه و مطمئنا اگر از طول و عرض مشخص نشن طرح بلاگتون به هم مي ريزه . ولي اگر سايز لوگوتون در اندازه مناسب و كوچيكي طراحي شده لازم نيست طول و عرض رو مشخص كنين .
    گزينه alt هم اين امكان رو به شما مي ده كه اگر شما توضيح خاصي در مورد بلاگتون داريد به جاي logo بنويسيد . مثلا نام بلاگتون رو مي تونيد بذاريد . البته alt قابليت هايي هم داره اون هم اين كه ممكنه بازديد كنندگان توانايي مشاهده تصاوير رو نداشته باشن در عوض شما مي تونيد با استفاده از گزينه alt اين امكان رو به اونها بدين كه حداقل به جاي ديدن تصوير بتونن توضيحات alt رو بخونن ...
     
  16. ashena55

    ashena55 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    688
    تشکر شده:
    1
    این قسمت نباید برداشته بشه؟
    align=center><SPAN lang=fa><FONT color=#800000 size=2>ashena55

    چون با وجود این ، بالای لوگو همچنان یک مستطیل اضافی باقی میمونه
     
  17. pegah_1982

    pegah_1982 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    بله مي تونايد برداربد . بستگي به سليقه خودتون داره . البته توجه داشته باشيد كه اگه مي خواين اين كد رو برداريد حتما تگ هاي </font /> , <span> هم برداشته بشن ...

    اون قسمت كد كه بايد تغيير كنه به اين صورت ميشه :

    اين كد برداشته بشه :
    <P dir=rtl style="MARGIN-TOP: 0px; MARGIN-BOTTOM: 0px"

    و بقيه به اين صورت تبديل بشه :
    <P align=center>
    <a target="_blank" href="ashena55.persianblog.com"><img src="http://ashena55.persiangig.com/image/ashena%2055" width="80" height="30" alt="ashena55"></a>
    </P></TD></TR></TBODY></TABLE></CENTER/>


    ولي براي اطمينان بيشتر كدهاي html رو قبل از اعمال تغييرات در يك notepad ذخيره كنين كه در صورت ايجاد مشكل كد اصلي رو از دست نديد .
     
  18. ashena55

    ashena55 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    688
    تشکر شده:
    1
    از راهنمایی هایتان ممنون
     
  19. sdahcrit

    sdahcrit کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    46
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    سلام. من دقيقا با حرف شما موافقم
    خودم هم تو ميهن بلاگ وبلاگ دارم ولي اونقدر امكاناتش زياده كه به همه ميگم سايت دارم
    اينم وبلاگم: www.akbarizadeh.tk
    البته تو بلاگفا هم وبلاگ دانلود اهنگ دارم اينم آدرسش: www.download-2005.blogfa.com