آژانس هواپیمایی
pop up

گذاشتن موزيك در وبلاگ

شروع موضوع توسط godfather ‏16 ژانویه 2003 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. godfather

    godfather کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    42
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام

    مي خواستم بدونم چه طوري ميتونم تو وبلاگم از يه موزيك متن كه در حالت آفلاين هم كار كنه؛
    همراه با يه كليد كنسل استفاده كنم.

    آيا به هوست احتياج دارم؟ من هر كاري ميكنم نميتونم با اين نتفريمز كار كنم .
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    flash ميخواي بذاري؟! در مورد host هم براي موزيك فكر كنم با اين مجاني ها بشه كاري كرد و مثل عكس به آدم گير ندن... با همون netfirms ميشه.. فقط به شرطي كه كدها رو درست نوشته باشي... بگو چه مدلي ميخواي آهنگ بذاري؟
     
  3. godfather

    godfather کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    42
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    دوباره سلام

    ببين احسان جون‘ من دقيقا يه چيز مي خوام مثل وبلاگ <a href='http://www.goolih.com' target='_blank'>http://www.goolih.com</a>

    كار <a href='http://withsun.blogspot.com' target='_blank'>http://withsun.blogspot.com</a> خوبه . جفتشون از فلش استفاده كردن ولي من فكر ميكنم
    كه لود فلش سختره . يه نگاهي به <a href='http://ayda.blogspot.com' target='_blank'>http://ayda.blogspot.com</a> بنداز . فكر كنم اون از HTML
    استفاده ميكنه ولي بديش اينه كه " كنسل" نداره.
    من نميدونم كدومش خوبه ؟ پيشنهادت چيه؟
    در ضمن من يه كم به كدهاش تو HTML وارد هستم . تو فلش كه هيچ.

    ممنون.
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    هر سه تاي اينا كه گفتي flash هستش... يه كم بايد با نرم افزارهاي flash ور بري... اگه كسي بيشتر وارده بنويسه... اگه دقيق سوال كني خودم شايد بتونم كمك كنم...
     
  5. godfather

    godfather کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    42
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    سه باره سلام :)

    احسان جون من دقيقا يه سيستمي ميخوام مثل موزيك وبلاگ <a href='http://www.goolih.com' target='_blank'>http://www.goolih.com</a>

    اگه كسي بلده دريغ نكنه.
    خدا خيرتون بده .
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    يه ايميل به [email protected] بزن. بهش بگو يا بياد اينجا جواب بده يا اينكه واست شخصي توضيح بده... آخه يه نمه بايد فلش بلد باشي... اما سخت نيست.
     
  7. boxilink
  8. navidweblog

    navidweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    112
    تشکر شده:
    4
    مژده! مژده!

    من مشغول نوشتن يه مطلب آموزشي تصويري و گام به گام براي همين كار هستم وقتي كارش تموم شد آدرسش رو بهتون ميگم.
     
  9. pilapila

    pilapila کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    1
    يكي قبلا اين كارو كرده با توضيحات كامل براي آهنگ گذاشتن و آموزش اوليه flash

    آدرسشم اینه

    <a href='http://siavosh.com' target='_blank'>http://siavosh.com</a>
     
  10. navidweblog

    navidweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    112
    تشکر شده:
    4
    سلام!
    اون سايتي كه دوست قبلي معرفي كرده بودن فقط نحوه گذاشتن آهنگ توي وبلاگ را بوسيله real player توضيح داده.
    من تو اين راهنما نحوه قرار دادن يه آهنگ توي فيلم فلاش و قرار دادن اون توي وبلاگ رو توضيح دادم و سعي كردم اونقدر ساده بنويسم كه اونايي هم كم اصلا فلاش بلد نيستن هم بتونن ازش استفاده كنن.
    نظرتون رو حتما برام بنويسيد و اگه تونستيد از اين راهنما استفاده كنيد مزد من رو با بازديد از وبلاگم بدين باشه؟ ;)

    من اين راهنما رو اينجا گذاشتم:
    <a href='http://rahnema.iwebland.com/weblogmusic/' target='_blank'>http://rahnema.iwebland.com/weblogmusic/</a>
     
  11. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    دمت گرم! خيلي باحال شده انصافا!
    اگه اجازه بدي اينو به اسم خودت توي قسمت آموزش اينجا هم بذارم... البته در آينده ؟!
     
    javadyazdani از این نوشته تشکر کرده است.
  12. navidweblog

    navidweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    112
    تشکر شده:
    4
    اختيار داريد! بذاريد! ولي با اسم خودم و نشوني وبلاگم باشه؟ ;)
     
  13. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    چشم...
    اگه حال داشتي بنويس كه واسه صفحه اول بذارم...
    چون خدا ميدونه من كي وقت كنم بذارم تو آموزش... فعلا درس دارم
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. navidweblog

    navidweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    112
    تشکر شده:
    4
    بنا به درخواست يكي از دوستان به رهنما يك قسمت براي متوقف كردن پخش اتوماتيك موسيقي اضافه كردم. تو همون آدرس قبلي ميتونيد ببينيدش.
    <a href='http://rahnema.iwebland.com/weblogmusic/' target='_blank'>http://rahnema.iwebland.com/weblogmusic/</a>
     
  16. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    دمت گرم نويد... بابا جون جدت توي ثبت مطلب براي صفحه اول دو خط بنويس و به بقيه معرفيش كن...
     
  17. Behnam

    Behnam کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    42
    تشکر شده:
    3
    راهنمات خيلى عاليه. ساده و كامل، و Multimedia :D .
    فقط من يه مشكلى دارم، اونم اينه كه انگار Flash MX اگه موسيقى از يه حدى بلند تر باشه، اضافه اش رو قيچى مىكنه. شايدم تنظيمات خاصى داره. هان؟
     
  18. Neverhood

    Neverhood کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    6
    نويد جان مرسي. من يه هفته اي اينجا نيومدم كلي مطلب آموزشي اينجا نوشته شد. تو اين مدت هم مخ خودمو پياده كردم واسه كارايي كه نصفش رو اينجا لقمه كرده بودن. به هر حال من كه موزيك وبلاگم رو بدون راهنماي شما راه انداختم اما فكر ميكنم اشكالاش رو بتونم از همين راهنما بر طرف كنم.
     
  19. ermia

    ermia کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2003
    نوشته ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Isfahan
    سلام. راهنماي شما رو خوندم. دستتون درد نكنه. انصافا خيلي خوب بود. حرف نداشت.
    منتها من تو يه قسمتش اشكال دارم. من از macro media flash 5 استفاده كردم. تو مرحله 9 شما گفتيد : از ليست Sync در پنل Properties گزينه Stream را انتخاب کنيد. اگر پنل Properties نمايان نبود کليد Ctrl+F3 را بزنيد.
    اما من اصلا منوي properties پيدا نكردم! واسه همين اين مرحله رو اجرا نكردم. آخر كار ديدم كليد stop كار نمي كنه. لطفا اگه مي شه بهم بگين كجاي كارم ايراد داشته. ضمنا اينو هم بگم كه من براي اولين بار وارد محيط flash شدم! اگه سوالم پرت و پلا بود به بزرگي خودتون ببخشيد. ;)
    ممنون.
     
  20. navidweblog

    navidweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    112
    تشکر شده:
    4
    آقا ببخشيد كه انقد جوابم دير شد آخه چند وقتي بود كه اينجا نيومده بودم :oops:
    شما ميتونيد تو فلاش 5 به جاي پنل properties براي تنظيمات صدا از پنل sound استفاده كنيد و مينونيد براي اوردنش اينو انتخاب كنيد:
    windows>panels>sound
     
  21. cyrus_r64

    cyrus_r64 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    سلام همگي
    توي فضاي بلاگ سپات تا چند اهنگ ميشه پشت سر هم گذاشت؟
     
  22. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    فضا نميده اصلا كه.. بايد توي سايت هاي ديگه كه فضاي مجاني ميدن بذاري!