گذاشتن موزيك در وبلاگ

godfather

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
3
سن
39
محل سکونت
Tehran
سلام

مي خواستم بدونم چه طوري ميتونم تو وبلاگم از يه موزيك متن كه در حالت آفلاين هم كار كنه؛
همراه با يه كليد كنسل استفاده كنم.

آيا به هوست احتياج دارم؟ من هر كاري ميكنم نميتونم با اين نتفريمز كار كنم .
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
flash ميخواي بذاري؟! در مورد host هم براي موزيك فكر كنم با اين مجاني ها بشه كاري كرد و مثل عكس به آدم گير ندن... با همون netfirms ميشه.. فقط به شرطي كه كدها رو درست نوشته باشي... بگو چه مدلي ميخواي آهنگ بذاري؟
 

godfather

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
3
سن
39
محل سکونت
Tehran
دوباره سلام

ببين احسان جون‘ من دقيقا يه چيز مي خوام مثل وبلاگ <a href='http://www.goolih.com' target='_blank'>http://www.goolih.com</a>

كار <a href='http://withsun.blogspot.com' target='_blank'>http://withsun.blogspot.com</a> خوبه . جفتشون از فلش استفاده كردن ولي من فكر ميكنم
كه لود فلش سختره . يه نگاهي به <a href='http://ayda.blogspot.com' target='_blank'>http://ayda.blogspot.com</a> بنداز . فكر كنم اون از HTML
استفاده ميكنه ولي بديش اينه كه " كنسل" نداره.
من نميدونم كدومش خوبه ؟ پيشنهادت چيه؟
در ضمن من يه كم به كدهاش تو HTML وارد هستم . تو فلش كه هيچ.

ممنون.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
هر سه تاي اينا كه گفتي flash هستش... يه كم بايد با نرم افزارهاي flash ور بري... اگه كسي بيشتر وارده بنويسه... اگه دقيق سوال كني خودم شايد بتونم كمك كنم...
 

godfather

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
3
سن
39
محل سکونت
Tehran
سه باره سلام :)

احسان جون من دقيقا يه سيستمي ميخوام مثل موزيك وبلاگ <a href='http://www.goolih.com' target='_blank'>http://www.goolih.com</a>

اگه كسي بلده دريغ نكنه.
خدا خيرتون بده .
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
يه ايميل به [email protected] بزن. بهش بگو يا بياد اينجا جواب بده يا اينكه واست شخصي توضيح بده... آخه يه نمه بايد فلش بلد باشي... اما سخت نيست.
 

pilapila

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 دسامبر 2002
نوشته‌ها
19
لایک‌ها
1
يكي قبلا اين كارو كرده با توضيحات كامل براي آهنگ گذاشتن و آموزش اوليه flash

آدرسشم اینه

<a href='http://siavosh.com' target='_blank'>http://siavosh.com</a>
 

navidweblog

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
112
لایک‌ها
4
سلام!
اون سايتي كه دوست قبلي معرفي كرده بودن فقط نحوه گذاشتن آهنگ توي وبلاگ را بوسيله real player توضيح داده.
من تو اين راهنما نحوه قرار دادن يه آهنگ توي فيلم فلاش و قرار دادن اون توي وبلاگ رو توضيح دادم و سعي كردم اونقدر ساده بنويسم كه اونايي هم كم اصلا فلاش بلد نيستن هم بتونن ازش استفاده كنن.
نظرتون رو حتما برام بنويسيد و اگه تونستيد از اين راهنما استفاده كنيد مزد من رو با بازديد از وبلاگم بدين باشه؟ ;)

من اين راهنما رو اينجا گذاشتم:
<a href='http://rahnema.iwebland.com/weblogmusic/' target='_blank'>http://rahnema.iwebland.com/weblogmusic/</a>
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
دمت گرم! خيلي باحال شده انصافا!
اگه اجازه بدي اينو به اسم خودت توي قسمت آموزش اينجا هم بذارم... البته در آينده ؟!
 

navidweblog

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
112
لایک‌ها
4
اختيار داريد! بذاريد! ولي با اسم خودم و نشوني وبلاگم باشه؟ ;)
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
چشم...
اگه حال داشتي بنويس كه واسه صفحه اول بذارم...
چون خدا ميدونه من كي وقت كنم بذارم تو آموزش... فعلا درس دارم
 

navidweblog

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
112
لایک‌ها
4
بنا به درخواست يكي از دوستان به رهنما يك قسمت براي متوقف كردن پخش اتوماتيك موسيقي اضافه كردم. تو همون آدرس قبلي ميتونيد ببينيدش.
<a href='http://rahnema.iwebland.com/weblogmusic/' target='_blank'>http://rahnema.iwebland.com/weblogmusic/</a>
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
دمت گرم نويد... بابا جون جدت توي ثبت مطلب براي صفحه اول دو خط بنويس و به بقيه معرفيش كن...
 

Behnam

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
3
راهنمات خيلى عاليه. ساده و كامل، و Multimedia :D .
فقط من يه مشكلى دارم، اونم اينه كه انگار Flash MX اگه موسيقى از يه حدى بلند تر باشه، اضافه اش رو قيچى مىكنه. شايدم تنظيمات خاصى داره. هان؟
 

Neverhood

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
6
نويد جان مرسي. من يه هفته اي اينجا نيومدم كلي مطلب آموزشي اينجا نوشته شد. تو اين مدت هم مخ خودمو پياده كردم واسه كارايي كه نصفش رو اينجا لقمه كرده بودن. به هر حال من كه موزيك وبلاگم رو بدون راهنماي شما راه انداختم اما فكر ميكنم اشكالاش رو بتونم از همين راهنما بر طرف كنم.
 

ermia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 مارس 2003
نوشته‌ها
10
لایک‌ها
0
سن
37
محل سکونت
Isfahan
سلام. راهنماي شما رو خوندم. دستتون درد نكنه. انصافا خيلي خوب بود. حرف نداشت.
منتها من تو يه قسمتش اشكال دارم. من از macro media flash 5 استفاده كردم. تو مرحله 9 شما گفتيد : از ليست Sync در پنل Properties گزينه Stream را انتخاب کنيد. اگر پنل Properties نمايان نبود کليد Ctrl+F3 را بزنيد.
اما من اصلا منوي properties پيدا نكردم! واسه همين اين مرحله رو اجرا نكردم. آخر كار ديدم كليد stop كار نمي كنه. لطفا اگه مي شه بهم بگين كجاي كارم ايراد داشته. ضمنا اينو هم بگم كه من براي اولين بار وارد محيط flash شدم! اگه سوالم پرت و پلا بود به بزرگي خودتون ببخشيد. ;)
ممنون.
 

navidweblog

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
112
لایک‌ها
4
آقا ببخشيد كه انقد جوابم دير شد آخه چند وقتي بود كه اينجا نيومده بودم :oops:
شما ميتونيد تو فلاش 5 به جاي پنل properties براي تنظيمات صدا از پنل sound استفاده كنيد و مينونيد براي اوردنش اينو انتخاب كنيد:
windows>panels>sound
 

cyrus_r64

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سلام همگي
توي فضاي بلاگ سپات تا چند اهنگ ميشه پشت سر هم گذاشت؟
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
فضا نميده اصلا كه.. بايد توي سايت هاي ديگه كه فضاي مجاني ميدن بذاري!
 
بالا