سایت ساز وبزیخرید بک لینک

گذاشتن loading... در اول فلش ..

شروع موضوع توسط ابی ‏12 آپریل 2004 در انجمن 3D و فلش و انیمیشن

  1. ابی

    ابی Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    192
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran
    سلام بر ملت غيور و هميشه در صحنه پرشين تولز.
    من يه تيكه فلش 800 كيلو بايتي دارم كه اول سايتم لود ميشه مي خوام واسش يه لودينگ بزارم كه وقتي بالا مي ياد كاربرا بفهمن كه يه چيزي داره لود ميشه و نذارن همينجوري برن..اي بابا ..همينجوري ميرن ميگن آقا سايتش بالا نمي ياد... بابا اولش كليپ داره. آره داداش بگو اين لودينگ رو چه جوري ميزارن ما برين بزاريم... ;)
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    به اين آقا احسان بگو اين آتيچمنتس رو اينجا فعال كنه من برات ميزارم ! با توضيح ! توي چند تا سايتم بود من خاطرم نيست بچه ها بايد بدونن ميان ميگن !
     
  4. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    ابي جان نوع لودينگ رو مشخص كني بهتره! لودينگ هاي مختلفي هست, ساده و غير ساده.
    اينجوري بهتر ميشه راهنمايي كرد.
     
  5. ابی

    ابی Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    192
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran
    يه لو دينگ ساده مي خوام كه فقط بزنه لودينگ حي چمشك بزنه..تا مووي كامل لود بشه همين
     
  6. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    خوب ببين اين ساده هست.
    خيلي خلاصه ميگم. شما ابتدا لودينگ رو مسازي. لودينگ رو نوشته و بعد به Movie clip تبديل ميكني و حالت alpha رو براي اينكه به صورت روشن و خاموش باشه روش اعمال ميكني. اين لوديگ در Scene اول قرار داره كه Scene دوم رو ايجاد ميكني. در Scene دوم فايل يا همون كار اصلي فلشتو قرار ميدي. بعد از كامل شدن Scene دوم , به Scene اول برگشته و يه لاير جديد ايجاد ميكني براي اعمال اكشن مربوطه. اكشن اين قسمت if frame loaded هست كه بعد play رو هم روي اون تعريف ميكني. درباره if frame loaded توضيح اينكه تو بايد تعريف كني Scene دوم رو بياد لود كنه و بعد از لوود play ميشه.
     
  7. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
  8. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    نمونشو داشتم اما دم دست نبود كه عملي هم يكيشو نشون بديم. ديگه شرمنده.
     
  9. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    با اجازه فاير بويز عزيز اين هم مقاله كامل در اين مورد :



    منبع : http://www.iranswf.net

    موفق باشيد .
     
  10. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    تشكر :) .
    اما ظاهرا دوستمون با يه چيز ساده هم مشكلي نداره. اين ساده هست اما يكم كار ميبره نسبت به قبلي.
     
  11. ابی

    ابی Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    192
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran
    برو بچس . حال دادين. دمتون گرم.
    ايشالا جبران كنيم.من دارم ميرم دنبله قضيه رو بگيرم.يه سوال ديگه هم ( يه تاپيك ديگه) بود بقل اين سوال من اون رو هم بگين ديگه عالي ميشه.ضمنا من در مورد فلش سوال زياد دارم آيا مي تون م از شماها بازم كمك بگيرم.؟ باي
     
  12. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    اينجا بپرس. دوستان حتما بي جواب نميزارن! ما هم اگه چيزي بلد باشيم كمك ميديم. :)
     
  13. ladymarya_m

    ladymarya_m کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    ما در خدمتيم :)
     
  14. ابی

    ابی Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    192
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran
    در مورد فلش من قبلن يه سوال كرده بودم كه چه طور ميشه با كد php و فلش كار كرد كه مثلا من يه برنامه آموزشي دارم و مي خوام اونو به سايتي كه با پي اچ پي نوشتم ربط بدم . اين قضيه چه مدليه
     
  15. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    ابي جان ربط داريم تا ربط ..... چه جور ربطيه! شما سوال و واضح بپرسي هم بد نيستا :blush:
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی