• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گران‌ترین مواد غذایی دنیا کدامند؟

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
باز خوبه شما خاویار خوردین.
من که حتی رنگشم ندیدم چی!!!!!:blink:

همون بهتر که نخوردی
www_MyEmoticons_com__fishing.gif
اول همچین به ما گفتن خاویار خاویار گفتم دیگه بخورم میرم هوا بعد که خوردم دیدم تو همون شیکم ماهی باشه بهتره
292.gif

ansar313

Registered User
لایک‌ها
291
تو گه خوردی پست منو کوت میکنی.

این اولین پستی بود که من از تو نقل قول کردم ولی تو تا به حال بیش از 100 پست از من نقل قول کرده ای
پس اگر من گه خوردم تو چاه فاضلاب منزل ما را سر کشیده ای و دیگر نیازی به مغنی برای تخلیه چاه نداریم.

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
بنده که عرض کردم یوزر ansar متعلق به بنده بود که به لطف دشمنی شما و به دلایل نامعلوم بن گردید.
اما دیگر یوزرهایی مثل انصار(به فارسی) و پرهیزگار و عشق پاترل و امثالهم که مثل قارچ از زیر زمین بیرون می آیند ارتباطی به بنده ندارند.

دوست عزیز برای بار آخر میگم. تو هر تاپیکی میخوای اسپم بدی بده ، تو تاپیک هایی که من میزنم اسپم نده.
اگه فقط یکبار دیگه تکرار بشه گزارش میدم. مفهوم بود؟؟؟

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
دوستان دیگه هیچکس اسپم نده. تا حالا چندتا از تاپیک هام سر همین قضیه حذف شد. پس خواهشن دیگه تمومش کنید
دارم محترمانه میگم

yaghish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
328
دوست عزیز برای بار آخر میگم. تو هر تاپیکی میخوای اسپم بدی بده ، تو تاپیک هایی که من میزنم اسپم نده.
اگه فقط یکبار دیگه تکرار بشه گزارش میدم. مفهوم بود؟؟؟
میصم جون ریلکص باش :d
این عن صار ارزش نداره باهاش دهن به دهن بشی

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
دوستان دیگه هیچکس اسپم نده. تا حالا چندتا از تاپیک هام سر همین قضیه حذف شد. پس خواهشن دیگه تمومش کنید
دارم محترمانه میگم

برادر بچه که زدن نداره :دی

بالا