برگزیده های پرشین تولز

گرفتن عكس از صفحه مونيتور

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
921
لایک‌ها
42
محل سکونت
Dubai-Qom
سلام
كسي برنامهاي سراغ داره كه با اون بشه از صفحه مونيتور عكس گرفت؟
ممنون مي شم كمكم كنيد.
 

Behnamix

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
70
لایک‌ها
4
اگه توي صفحه مورد نظر دكمه Print Screen SysRq رو بزني و در برنامه اي مثل
PhotoShop دكمهpaste رو بزني مي توني عكسي كه گرفتي ببيني و ذخيره كني.
يا مي توني از اين نرم افزار اسفاده كني.
<a href='http://www.svet-soft.com/cbgsetup.exe' target='_blank'>http://www.svet-soft.com/cbgsetup.exe</a>
 

Mahour

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
4
سلام
برنامه Snagit هم اين كار رو ميكنه ، در ضمن ميتوني حتي بعد از زدن دكمه Print Screen اونو توي برنامه Paint ويندوزت هم Paste كني .
 

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
921
لایک‌ها
42
محل سکونت
Dubai-Qom
ممنونم از دوستان.
در مورد جواب بهنام عزيز هم بگم كه من برنامه رو داونلود كردم.ولي چون تريال هست كلمه تريال رو در عكس خودش مي اندازه و هيچ كاري هم نمي شه كرد.من كراكش رو هم پيدا نكردم.
كمكم كنيد.
 

Mahour

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
4
سلام
اون برنامه Snagit رو كه گفتم ميتوني از اينجا بگيري :
<a href='http://www.getafile.com/cgi-bin/merlot/get/techsmith/snagit.exe' target='_blank'>http://www.getafile.com/cgi-bin/merlot/get...mith/snagit.exe</a>
و اين كدها رو وارد كني تا بتوني براي هميشه ازش استفاده كني :

Name: Computer
Key: 1D7A561F1526AE0F59
 

foadamini

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
3
سلام &nbsp;
اون برنامه Snagit رو كه گفتم ميتوني از اينجا بگيري :
<a href='http://www.getafile.com/cgi-bin/merlot/get/techsmith/snagit.exe' target='_blank'>http://www.getafile.com/cgi-bin/merlot/get...mith/snagit.exe</a> &nbsp;
و اين كدها رو وارد كني تا بتوني براي هميشه ازش استفاده كني &nbsp;:

Name: Computer
Key: 1D7A561F1526AE0F59


ماهور خان سلام
يه نرم افزاري هست به نام hyper snape كه ميتوني به طور رايگان از سايت cnet دريافت كني و به راحتي از هر قسمتي از صفحه كه مي خواهي ( به هر اندازه ) عكس بگيري ضمنا برخي از امكانات فتوشاپ رو هم داره
 

SoheilPro

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سلام،

اين برنامه هم خيلي عاليه:
<a href='http://www.softtool.info/easycapture' target='_blank'>http://www.softtool.info/easycapture</a>
 

PesarakeTanhaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 فوریه 2003
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
0
از صفحه مديا پلير چه شكلي ميشه عكس گرفت؟وقتي من print screen رو ميزنم دورش ميفته ولي خود صفحه مديا پلير رو سياه نشون ميده...
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,945
لایک‌ها
3,883
محل سکونت
Internet
از صفحه مديا پلير چه شكلي ميشه عكس گرفت؟وقتي من print screen رو ميزنم دورش ميفته ولي خود صفحه مديا پلير رو سياه نشون ميده...
ببينم اگه دكمه pause رو بزني باز هم اينجوري ميشه؟!
راستي چه شکلک باحالي داري :)
 

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,103
لایک‌ها
12
سن
36
محل سکونت
tehran
آقا اگه در تلاشي كه از Media Plaer عكس بگيري زياد تلاش نكن !
چون بقول خودت سياه ميشه ;)
ولي اگه مي خواي از توي يه فيلم عكس بگيري ميشه ! تازه ميتوني يه بار از فيلم يه بارم از صفحه عكي بگيري و بعدش بچسبوني به هم ! براي عكس گرفتن از فيلمم راحت ترين و دم دست ترين برنامه Windows Movie Maker هستش كه روي خود ويندوزت هستش ! اگه برنامه ساده تري هم خواستي مي توني از Vcd cuter يا iFilm Editor استفاده كني ...
 

PesarakeTanhaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 فوریه 2003
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
0
علي جان دستت درد نكنه.من فكر كردم شايد اشكال از خودمه كه سياه ميفته. :)
 

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,103
لایک‌ها
12
سن
36
محل سکونت
tehran
من سابقاَ يادمه كه يه برنامه اي بود كهاز صفحه مانيتور فيلم مي گرفت و به صورت فايل swf(flash) با حجم خوبي ذخيره ميكرد ولي الان اون برنامه به دلايل در دسترس نيست ! :( اسمشرو كسي بلد نيست من برم download كنمش!؟
:(
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,945
لایک‌ها
3,883
محل سکونت
Internet
يه برنامه اي به نام hyperCam ميناختم که از صفحه فيلم ميگرفت... ولي اينکه خروجي Flash ميداد يا نه رو بعيد ميدونم!
 

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 فوریه 2003
نوشته‌ها
138
لایک‌ها
13
يه برنامه اي به نام hyperCam ميناختم که از صفحه فيلم ميگرفت... ولي اينکه خروجي Flash ميداد يا نه رو بعيد ميدونم!

اينو از كجا ميشه گيرش اورد؟
 

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,103
لایک‌ها
12
سن
36
محل سکونت
tehran
امم برنامه هر و گيروردم ! :D
hyperCam هم خروجي AVI میده
اسم برنامش هم FlashCam هستش من رو نت گیر نیوردم ولی دارمش اگه کسی خواست بگه براش یه جا upload می کنم یا mail میکنم حجمش زیاد نیست ;)
hypercam هم با یه جستجو سادهخ توی download.com گیر میاد ! ;)
 

30yavash

Registered User
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
449
لایک‌ها
16
آقا من كار ندارم مشكل شما حل شده باشه يا نه چون اين تاپيك رو تازه ديدم بايد يه چيزي بگم حالا چه بخاي چه نخاي:
با ACDSee 5.0 هم مي توني از screen عكس بگيري.البته به هر شكلي كه بخاي مثلا يه محدوده يا كل صفحه يا يك پنجره يا...
 

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 می 2003
نوشته‌ها
1,094
لایک‌ها
19
راستش من يه برنامه اي ميشناسم به اسم Capture Express كه رو دستش از نظر سادگي و سرعت براي Capture كردن اسكرين تا حالا نديدم.به هر شكلي بخوايد,چه فول چه سايز دلخواه كه با ماوس ميكشيد و چه مثلا فقط پنجره اي كه روش كليك ميكنيد و يا شكلهاي متوع ميتونه از صفحه عكس بگيره و با فرمت دلخواه هم save ميكنه و خودش سايز فرمت رو به مناسبترين حالت در مياره اتوماتيك يعني نه بزرگ نه اونقدر كوچيك كه كيفيت خراب شه.
و همه اينها با فشار دادن يك كليد كه خودتون تعريف ميكند انجام ميشه.
خيلي ساده.

اما در مورد فيلم گرفتن از صفحه من از اولين بار با اين موضوع مشكل داشتم..يعني نميفهمم اخه چه فايده يا كاربردي ميتونه اينكار داشته باشه؟ (به غير از مثلا اموزش نصب يا تنظيم برنامه اي چيزي).
 

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,103
لایک‌ها
12
سن
36
محل سکونت
tehran
خوب دقيقاَ همون فايده رو داره ! كافي نيست ؟!
 

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 می 2003
نوشته‌ها
1,094
لایک‌ها
19
چرا كافيه! راستش وقتي داشتم مطلب بالايي رو مينوشتم يكم فكر كردم و جمله آخر كه نوشتم در واقع جواب خودم بود!
 
بالا