گرفتن مشخصات ویزیتور

شروع موضوع توسط shervin ‏28 ژانویه 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,315
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    من توی MSDN اینو پیدا کردم ولی نتونستم باهاش کار کنم
    البته شاید اینی که پیدا کردم ربطی به اونی که میخوام نداره واسه همین نتونستم کار کنم
    میخوام یه کاربر که میاد توی سایت آی پی و مهمتر از همه لینکی که ازش اومده رو بهم بده
    بعد چجوری از لینک خود دامین رو استخراج کنم؟
    اینم اونی که پیدا کردم
    کد:
    Private Function LoadControlProperties(ByVal serializedProperties As String) As ICollection
    
        Dim controlProperties As ICollection = Nothing
    
        ' Create an ObjectStateFormatter to deserialize the properties.
        Dim formatter As New ObjectStateFormatter()
    
        Try
            ' Call the Deserialize method.
            controlProperties = CType(formatter.Deserialize(serializedProperties), ArrayList)
        Catch e As HttpException
            Dim vse As ViewStateException
            Dim logMessage As String
    
            vse = e.InnerException
    
            logMessage = "ViewStateException. Path: " + vse.Path + Environment.NewLine
            logMessage += "PersistedState: " + vse.PersistedState + Environment.NewLine
            logMessage += "Referer: " + vse.Referer + Environment.NewLine
            logMessage += "UserAgent: " + vse.UserAgent + Environment.NewLine
    
            LogEvent(logMessage)
    
            If (vse.IsConnected) Then
                HttpContext.Current.Response.Redirect("ErrorPage.aspx")
            Else
                Throw e
            End If
        End Try
        Return controlProperties
    End Function 'LoadControlProperties  
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,939
    تشکر شده:
    7
    فكر كنم چندين پست ديدم كه راجع به همين موضوع بوده - جستجو كردي؟
     
  4. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,315
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    هرچی سرچ میکنم میگه هیچی یافت نشد فکر کنم سیستم جستجو مشکل پیدا کرده
     
  5. mehdivk

    mehdivk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2006
    نوشته ها:
    319
    تشکر شده:
    0
    آره سرچ فوروم خفن مشکل داره هیچ چیزی پیدا نمی کنه .
     
  6. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    North Pole
    برای سرچ باید از گوگل استفاده کنیم ! خوشبختانه وقتی حتی بدون هیچ پیشوند و پسوندی هم توی گوگل جستجو کنیم اکثر مواقع مطالب انجمن خودمون توی صفحات اولش پیدا میشه !

    در مورد اطلاعات ببین یه برنامه هست به اسم MINISTAT سرسش رو ببین .

    www.ministat.com توابع خوبی هم داره برای استخراج بعضی از اطلاعات .
     
  7. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,315
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    مرسی
    برم ببینم چجوریاس
     
  8. mehdivk

    mehdivk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2006
    نوشته ها:
    319
    تشکر شده:
    0
    ابزار جالبی به نظر میرسه
     
  9. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,315
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    متاسفانه این پروژه با استودیو 2003 بود
    منم فقط 2005 و 2002 رو دارم با 2002 کار نکرد با 2005 هم که کانورتش کردم توش کلی ارور ایجاد شد خیلی چیز نازیه
    میشه هم اگه سراغ دارید 2005 اش رو معرفی کنید هم بگید اصلا چجوری میشه از اینا تو پروژه استفاده کرد؟
    ممنون
     
  10. m3hrz4d

    m3hrz4d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    620
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    اصفهان
    کد:
    Dim U As New Uri(Request.ServerVariables("HTTP_REFERER"))
    Response.Write("Referer Domain : " & U.Host)
    Response.Write("IP Address : " & Request.ServerVariables("REMOTE_ADDR"))
    
     
  11. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    North Pole
    ارور هاش از قسمت کش کردنش اه ان قسمتها رو حذف کن همش کار میکنه . درضمن نمیخواد کارش بندازی توابعش رو نگاه کن . حتی تا جدا کردن ا کلماتی که سرچ شده و از موتور سرچ به صفحه تو هدایت شده رو هم داره .

    تمام دستور های اوله گرفتن اطلاعات رو که سه تااز مهم هاش رو هم پلاس جان اون بالا زحمت کشیده و گذاشته رو هم داره .
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی