• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گرفتن وام خود اشتغالی و چند سئوال

mohgold

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

دوستان من 1 شرکت از تو آگهی روزنامه پیدا کردم که وام خود اشتغالی 12 و 18 میلیونی(رو مدرک فنی و حرفه ایی ) در عرض 2 ماه میده ،

که مدعیه از بانک های ملت و سپه و رفاه میگیره به ما میده و بازپرداخت 10 سالت و 6 ماه اول قسطاش تنفس داره ،

این شرکت واسه خودش 10% کارمزد از مبلغ وام ورمیداره و 1/3 کارمزدرو اول میگیره واسه قرارداد و... که میشه 600 هزارتومان

من خیلی به پول احتیاج دارم ولی میترسم کلاهبرداری باشه و همین 600 تومنو بخرنو و 1 آبن روش!!!

حالا موندم این طرح خود اشتغالی اصلا تو این بانکا وجود خارجی داره یا نه؟؟؟؟

هر کی نظر و اطلاعاتی و تجربه ایی در این مورد داره بده ممنون

نمیدونم این قضیه صحت داره یا نه؟؟

اگرن داره چجوری میشه متوجه شد که این شرکت کلاهبرداری نیست و....

قسط 18 میلیون وام =220تومان*120 ماه
قسط 12 میلیون وام =140تومان*120 ماه

ممنونم

Last edited:

h13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از راهها اینه که با یه آدم خبره بری پیششون و باهاشون صحبت کنید.
راه دیگه این که شماره تماس رو پخ کنی تا تماس بگیرم و باهاشون صحبت کنم.
من کسی رو دارم که میتونه خیلی کمک کنه.

mohgold

Registered User
لایک‌ها
2
یکی از راهها اینه که با یه آدم خبره بری پیششون و باهاشون صحبت کنید.
راه دیگه این که شماره تماس رو پخ کنی تا تماس بگیرم و باهاشون صحبت کنم.
من کسی رو دارم که میتونه خیلی کمک کنه.

آدم خبره ندارم
آقا شمارشو پ خ میکنم لطف کن خودت OK کن

ممنون

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
فکر نمیکنم وام خود اشتغالی رو بانکا بدن به شرکت ها! مشکوک هست کارشون! این جور وامها رو بانکها معمولا مستقیما به کسی که طرحی برای اشتغال داره میدن. مواظب باشد

mohgold

Registered User
لایک‌ها
2
فکر نمیکنم وام خود اشتغالی رو بانکا بدن به شرکت ها! مشکوک هست کارشون! این جور وامها رو بانکها معمولا مستقیما به کسی که طرحی برای اشتغال داره میدن. مواظب باشد

آقا این شرکت وام رو به اسم ما روی مدرک فنی و حرفیمون از بانک میگیره و با رابط و پارتیهایی که داره واممو جور میکنه

و کارش جورکردن وامه ،که از این کار از مردم کارمزد یا سود میگیره ؛ که البته اگه واقعا وام بگیرن و کلاهبرداری نباشه

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
هروقت یک "شرکت" خودش گفت با "پارتی و رابط" کاری رو انجام میده مطمئنا من شک میکردم بهش. البته هیچی تو این مملکت نشدنی نیست!!! منتها اگر بخوایم درستش رو درنظر بگیریم، یک شرکت باید فعالیتش مشخص باشه. برای کارها و امور مالی باید از بانک مرکزی مجوز داشته باشه. اگر کارش واقعا درست هست، چون کارش مرتبط با مسائل مالی هست باید از بانک مرکزی مجوز داشته باشه وگرنه دخالت در امور مالی کشور تلقی میشه.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
باید در مورد جزییات و نحوه انجام کار ازشون سوال کنید. در کل به نظر من با توجه به اینکه مدعی هستند با مدارک شما وام رو دریافت میکنن بعد به شما میدن، مشکوک هست که پس چرا یک سوم رو پیش میگیرن، ضمنا 10 درصد پولی هم که میگیرن به نظر من کم هست، اگر میگفتن 30 درصد برمیدارن من خیالم راحت تر بود! اصلا فرض کنیم وامی هم درکار هست، اگر خودشون به عنوان کارفرما قراره پول رو بگیرن از کجا معلوم اصلا پولی به شما بدن؟ نکنه یه قرارداد اشتغال با شما ببندن و وام رو بگیرن (به عنوان کارفرمایی که برای شما اشتغال ایجاد کرده) و پولی به شما ندن. در کل چیزی در مورد جزییات نگفتید حتما سوال کنید، اگر فرم یا قراردادی داره بگیرید و مطالعه کنید و تا مطمئن نشدید هیچ پولی بهشون ندید.

mohgold

Registered User
لایک‌ها
2
باید در مورد جزییات و نحوه انجام کار ازشون سوال کنید. در کل به نظر من با توجه به اینکه مدعی هستند با مدارک شما وام رو دریافت میکنن بعد به شما میدن، مشکوک هست که پس چرا یک سوم رو پیش میگیرن، ضمنا 10 درصد پولی هم که میگیرن به نظر من کم هست، اگر میگفتن 30 درصد برمیدارن من خیالم راحت تر بود! اصلا فرض کنیم وامی هم درکار هست، اگر خودشون به عنوان کارفرما قراره پول رو بگیرن از کجا معلوم اصلا پولی به شما بدن؟ نکنه یه قرارداد اشتغال با شما ببندن و وام رو بگیرن (به عنوان کارفرمایی که برای شما اشتغال ایجاد کرده) و پولی به شما ندن. در کل چیزی در مورد جزییات نگفتید حتما سوال کنید، اگر فرم یا قراردادی داره بگیرید و مطالعه کنید و تا مطمئن نشدید هیچ پولی بهشون ندید.

آقا ممنونم از اطلاعاتت
ببینید این شرکت که من اسم بردم ، فقط لفظه شرکت ، البته اونا میگن ما شرکتیم و مهر و امضا میکنمیم قرارداد رو با تمام جزئیات

آقا دوست من 1 وام خودرو 10 تومنی همینجوری گرفت ؛ که 10 درصد رو داد به اون طرف شرکته (لفظشه فقط ، وام جور کن ) که وامو جور کرده بود

منتها خوب ریسکه ، یا مثل دوستم کارشون درسته یا اینکه کلاهبردارن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آقا میگه ما سرمایه گذار داریم تو بانکایی که گفتم و از این حرفا

اگه جزئیات جدیدی پیدا کردم اینجا میگم ، نظر بدید

ممنون

Last edited:

mohgold

Registered User
لایک‌ها
2
کسی نظر یا تجربه ایی دیگه نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
کسی نظر یا تجربه ایی دیگه نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امكانش هست كه بتونن وام بگيرن چون بعضي ها مدرك دارن و وام رو نميخوان به اسم اونها ميگيرن و به شما ميدن. اگه خودت مدرك داري كه بهتر.
فقط يه مطلب مهم اينه كه يه قرارداد قبلش باهات ميبندن و ازت امضا ميگيرن. اون رو حتما با دقت بخون و مطمئن شو كه ميتوني از پس همه شرايطش بر بياي مثلا يه دفعه به ما گفتن كه بايد گواهي كسر اقساطي كه مياري توش فلان و فلان ذكر شده باشه كه وقتي ما رفتيم بگيريم فرمت داشتند و اونا رو توش ننوشتند و ما هم 25 تومن رفت تو پاچه مون!

mohgold

Registered User
لایک‌ها
2
امكانش هست كه بتونن وام بگيرن چون بعضي ها مدرك دارن و وام رو نميخوان به اسم اونها ميگيرن و به شما ميدن. اگه خودت مدرك داري كه بهتر.
فقط يه مطلب مهم اينه كه يه قرارداد قبلش باهات ميبندن و ازت امضا ميگيرن. اون رو حتما با دقت بخون و مطمئن شو كه ميتوني از پس همه شرايطش بر بياي مثلا يه دفعه به ما گفتن كه بايد گواهي كسر اقساطي كه مياري توش فلان و فلان ذكر شده باشه كه وقتي ما رفتيم بگيريم فرمت داشتند و اونا رو توش ننوشتند و ما هم 25 تومن رفت تو پاچه مون!

آقا ممنون از راهنماییت
اگه ممکنه لطف کن تلفن و آدرس بده ممنون میشم

Last edited:

ali___

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

mohgold جان قضیه وام چی شد ؟ اگه گرفتی شرایطشو بگو تا در جریان باشم.
میخواستم پیام خصوصی بدم که نشد.

mohgold

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

mohgold جان قضیه وام چی شد ؟ اگه گرفتی شرایطشو بگو تا در جریان باشم.
میخواستم پیام خصوصی بدم که نشد.

آقا من ب یکی بیعانه دادم ، تا ردیفش کنه

نمیدنم بشه یا نه؟ چون از نیازمندیها پیدا کردش

بمحض اینکه خبری شد اینجا میگم

ali___

Registered User
لایک‌ها
0
شما وام چقدری گرفتی؟ شرایط باز پرداخت چطوریه؟
نمیشه بیعانه رو بزاریم آخر سر بدیم مثلا 100 تومن بیشتر بدیم ولی همشو یجا آخر سر بدیم.؟؟؟
مرسی از جوابتون.

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
منم شبیه همچین چیزی رو دیدم تو اگهی جام جم شرایطش اینقدر خوبه که ادمو به شک میندازه
وام 10 تومنی که 1 تومنشو میگیره - یک ضامن - 120 ماهه - همه جای ایران هم میدن - هیچکدم از ادمای دیگه که وام میفروشن همچین شرایط خوبی ندارن ;);)

اگه میشه نظرتون رو بگین ;)

ali___

Registered User
لایک‌ها
0
آقا وام چی شد؟
این وام 10 ساله جریانش چیه؟ اگه کسی میتونه وام جور کنه به من خبر بده شیرینیش محفوظه.

hami123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما از این شرکت وام گرفتین؟

Eyou

Registered User
لایک‌ها
12
آقا این کارو نکنید ها همچین چیزی صحت نداره ، من خودم از نزدیک شاهد بودم نزیک محل کارم ریختن گرفتن و بردن و کلی آدم جم شده بود اونجا که سرشون کلاه رفته بود ،
تسهیلات خود اشتغالی فقط مهررضا میده

black_ice

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان کسی از این شرکتهای که آگهی هاشون تو نیازمندیهای همشهری هست وام گرفته؟

بالا