آژانس هواپیمایی
pop up

گزارشگیری با adodataset

شروع موضوع توسط صنم ‏26 سپتامبر 2005 در انجمن Delphi

  1. صنم

    صنم کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2005
    نوشته ها:
    125
    تشکر شده:
    0
    من برای گزارشگیری از adodataset و از کد زیر استفاده کرده ام ولی جواب نمی دهد
    ADODataSet1.Active:=false;
    SqlCommand := 'Select * From selection ';

    With ADODataSet1 Do
    Begin
    // Active := False;
    CommandText := SqlCommand;
    ADODataSet1.Active:=true;
    QRDBText1.DataSet:=ADODataSet1.DataSource.DataSet;
    QRDBText1.DataField:= inttostr(ADODataSet1.fieldbyname('coursecode').asi nteger);
    QRDBText2.DataSet:=ADODataSet1.DataSource.DataSet;
    QRDBText2.DataField:= inttostr(ADODataSet1.fieldbyname('selectioncode'). asinteger);
    Active := True;
    End;
    اصلا رکوردها را در preview نشان نمی دهد . به نظر شما مشکل از چیه ؟
     
  2. Mavix

    Mavix کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 فوریه 2006
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tabriz
    با سلام

    منظور شما گزارش گيري هست يا پرس و جو از جدول؟

    اگه ميخواي گزارش بگيري من FastReport را لايق مسلمانان ميدونم.