گزاشتن logo در title forum

شروع موضوع توسط rezapci ‏24 ژوئن 2004 در انجمن vBulletin و IPB

  1. rezapci

    rezapci کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2004
    نوشته ها:
    64
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    U.S.K.C.
    سلام عليكم

    احسان جووونننننننننننننننننننننننننننن بادم جوووونننننننننننننننننننن
    يه مشكله كووشووله ديگه دارم

    عزيزم چتوري مشه تو title forums لوگو يا يك عكس كوچيك گزاشت؟
    مسلان

    forums
    title forum
    logo (picture photos ..)gerfi تو يه يك سيت ديدم تو هر فورمي يك لوگو مخسوس به خودش رو گزاشته

    باز مسال

    ايران

    درباريه ايران فرهنگ ايران و زبان ها آداب و روسوم ها

    (اينجا هم يك عكسه يا همون لوگو ايران)

    انشا الله دستت برسه به ضريح

    يا علي
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    منضورت از title چيه ؟ يني بالاي صفه؟
     
  4. rezapci

    rezapci کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2004
    نوشته ها:
    64
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    U.S.K.C.
    نه منضورم از title تو عكس ببين [​IMG]
     
  5. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    دقيقن نميدونم . ولي انجوري كه بوش مياد بايد بري تو فرم مودريتور ;)
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,924
    تشکر شده:
    3,613
    محل سکونت:
    Internet
    من خودم تاحالا تست نکردم ولی فکر کنم باید از تگهای bbcode استفاده کنی. یه امتحانی کن خبر بده.
     
  7. rezapci

    rezapci کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2004
    نوشته ها:
    64
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    U.S.K.C.
    سلام
    تست كردم ميشه و لي من مخواهم تكست جولويه عكس باشه! كه با اين كود بهم ميريزه ميشه آشه شوله قلم كار :D

    البته اين كد رو از vbulletin.com كش رافتم ;)

    کد:
    <A HREF="http://forums.kaafey.us/forumdisplay.php?f=2" TARGET="_blank"><IMG SRC="http://www.avforums.com/adverts/banners/avforums_forumview_subs.gif" BORDER="0" ALIGN="RIGHT" HEIGHT="34" WIDTH="34">
    اقا يكسي امتحانش كنه بمنه عاجز هم بديد سواب داره ... :blush:

    و درباره يه sub-forum احسان جان سگ سيبل جون دستت دار نكه انشا الله بري كاربلا اگه رفت باز هم برو ما رو هو دعا كن

    اقا يا علي
     
  8. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    يه تستي بزن جاي تگ a رو با img اوز كن . شايد ...
     
  9. rezapci

    rezapci کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2004
    نوشته ها:
    64
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    U.S.K.C.
    نه اقيه آدم خواره مردم ازار :D نمشه امتحان كردم فقت با اين كودي كه دادم مشه!
     
  10. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,924
    تشکر شده:
    3,613
    محل سکونت:
    Internet
    من نمیدونستم که توی اون قسمت میشه HTML استفاده کرد. اگه میشه کافیه توی همون تگ img از یه align=right استفاده کنی.
    من دیدم اینو توی کدت نوشتی ولی خب چرا جواب نداده؟
    البته کدی که نوشته بودی ناقص بود و من کاملش کردم.
     
  11. rezapci

    rezapci کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2004
    نوشته ها:
    64
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    U.S.K.C.
    سلام

    اقا احسان من پي اچ پي بلد نيستم نمدونم چتوري باهش كار كنم تا اينجا كه پيش رفتم از تو سارچها و سايت vbulletin بوده ....

    ميشه يه زحمتي بكشي با همون پي اچ پي كه مگي يه دونه برام دونه درست كن !

    فكر كنم فورووم رو ديدي انگيليزي هستش و از چپ به راسته ..

    خوب بي زحمت يكي برام درست كن كه logo عقب باشه و نوشته جولويه logo من هر كاري كردم نشود ... و گرنه اين زحمت رو به شما يا هر كسي كه مكنه نمي دادم!

    سواب دتيا و آخرت رو ميكنه هركي كه اين مشكل رو از سره راه سايت شيعه اسلامي بر داره ...

    يا علي

    التماس دعا
     
  12. reza1357

    reza1357 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    یک سوال اگه بخواهیم فایل فلش بزاریم از چه کدی باید استفاده کرد ؟؟
     
  13. reza1357

    reza1357 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    کسی نیست جواب بده ؟؟؟
     
  14. Ali_Solo

    Ali_Solo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    853
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    کد مربوط به اجرای فایل های فلش

    که به پلیر ماکرو مدیا لینک میشه
     
  15. reza1357

    reza1357 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    میشه کدش رو بگین چیه ؟
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون